Dodaj firmu

Jana Di Company rent a car

Bilo da planirate putovanje sa porodicom ili želite manji automobil za vožnju po gradu, rent a car Jana Di Obrenovac ima najkvalitetnije i najpouzdanije rešenje za Vas.
Pročitaj više

Stara Tamnava 17
Obrenovac, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Peugeot A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Beograd

Duplex rent a car

Duplex Rent A Car agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.
Pročitaj više

Vespučijeva 34
Novi Beograd, Beograd

Rent a car IMPERIAL

Rent a car IMPERIJAL je novootvorena agencija za iznajmljivanje sigurnih i pouzdanih automobila. U ponudi su Škoda Octavia, Škoda Citygo, Citroen Elisse, Renault Megane, Peugeot 308, Opel VivaroCene iznajmljivanja se kreću od 25 do 80 evra, ...
Pročitaj više

Vladimira Popovića 10
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Peugeot rent a car? Beogradske i novosadske rent a car agencije nude svojim korisnicima vozila francuske marke Peugeot koja će odgovoriti na potrebe svakog vozača i dobro se snaći u svakoj prilici. Uslovi i pogodnosti iznajmljivanja automobila variraju od vozila do vozila i od agencije do agencije, stoga sve detalje poput kasko osiguranja, dodatnog vozača, mogućnosti putovanja u inostranstvo ili obaveznog depozita treba utanačiti sa agencijskim operaterom.

Peugeot 206 rent a car 

Peugeot 206 je model automobila niske klase. Dovoljno je komforan za petoro putnika. Opremljen je petorim vratima, klima uređajem i manuelnim petobrzinskim menjačem. Uz iznajmljivanje modela Peugeot 206 podrazumevano je kasko osiguranje, a cena kod rent a car agencija kreće se od 25 do 30 evra po danu.

Peugeot 206+ rent a car

Peugeot 206+ je model niske klase. Ovo vozilo je pozdano, skladno i dovoljno prostrano da primi do 5 osoba. Automobil poseduje klima uređaj i manuelni petobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja kreće se od 30 do 37 evra po danu.

Peugeot 207 rent a car

Peugeot 207 je pripadnik niske klase vozila. Automobil je idealan za vožnju po gradu ili za dolazak na kraći put van grada. Poseduje petora vrata i u njega staje petoro putnika. Odlikuju ga klimatizovanost i manuelni petobrzinski menjač. Iznajmljivanje za Peugeot 207 iznosi od 30 do 35 evra dnevno.

Peugeot 307 rent a car

Peugeot 307 predstavlja srednju klasu automobila. Vozilo je dovoljno prostrano i udobno za petoro putnika. Poseduje petobrzinski manuelni menjač i klima uređaj. Cena iznajmljivanja modela Peugeot 307 iznosi oko 30 evra dnevno, uz uključeno kasko osiguranje.

Peugeot 407 rent a car

Peugeot 407 predstavnik je više srednje klase automobila. Poseduje petora vrata i pet sedišta, te u njega s lakoćom staje petoro putnika. Automobil ima klima uređaj i automatski ili manuelni šestobrzinski menjač.  Iznajmljivanje automobila Peugeot 407 iznosi počev od 40 do 72 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane