Dodaj firmu

Smart A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

GO SMART Rent a car

Ukoliko do sada niste imali prilike da vozite najpopularniji gradski automobil, GO SMART Rent a car je pravi izbor za Vas. Jedino kod nas možete iznajmiti Smart kabriolet, kao i druge modele ovog brenda, koji predstavljaju idealno rešenje z...
Pročitaj više

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, ( Navigator Biznis Centar )
Novi Beograd, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti o...
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Smart rent a car je zanimljiv izbor. Model Smart je prisutan među automobilima koji se mogu iznajmiti u rent a car agencijama na našem tržištu. Ujedno predstvalja i jedno od najtraženijih vozila na ovom tržištu kada je u pitanju mali gradski automobil. Prilikom odabira automobila korisnicima su najvažniji bezbednost, udobnost i povoljne cene, mada na odluku mogu uticati i pogodosti poput dostavljanja vozila na aerodrom ili drugu željenu adresu. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano pri iznajmljivanju svih motornih vozila, dok se većina drugih uslova razlikuju s obzirom na pravila poslovanja agencije i potrebe korisnika.

Ukoliko vam je potreban mali, štedljivi, gradski automobil, ovaj auto je idealno rešenje za vas.Ovo je jedan od najštedljivijih automobila u ponudi rent a car agencija. Iznajmljivanje ovog automobila uključuje kasko osiguranje, kao i dostavu vozila za vreme rada agencije. Cene za iznajmljivanje automobila Smart For Two je od 25 do 35 evra po danu, u zavisnosti na koliko dana vam treba automobil. Sa porastom broja dana na koliko želite da zakupite automobil, opada cena po danu iznajmljivanja. Ova cena vazi za iznajmljivanje od tri do pet dana i u ponudi je uz ogranicenu ili neograničenu kilometražu, u zavisnosti od ponude agencije. Ukoliko se odlučite da iznajmite ovaj auto sa ograničenom dnevnom kilometražom, raspitajte se kod agencije kolika je nadoknada za svaki dodatni pređeni kilometar. 

Dodatni troškovi i uslovi iznajmljivanja

Smart vozila se iznajmljuju uglavnom po već utvrđenim pravilima i uslovima iznajmiljivanja vozila:

  • Smart vozila se iznajmljuju po promotivnoj ili punoj ceni  koja može da varira od 14 do 35 evra po danu. Cena obuhvata osiguranje od štete i osiguranje od krađe sa delimičnim učešćem u šteti. U nekim slučajevima je uključeno 100 ili 200 km dnevno ili se auto dobija bez ograničene kilometraže.U nekim agencijama je maksimalni period najma do 28 dana.
  • Ukoliko klijent dnevno pređe više od 100 km ili 200 km, svaki dodatni kilometar se obračunava po unapred dogovorenoj ceni evra po kilometaru i naplaćuje se prilikom vraćanja vozila u poslovnicu.
  • Smart vozila je moguće iznajmiti na premijum lokacijama, kao što je aerodrom beograd sa ili bez  doplate. Preuzimanje vozila na jednoj i vraćanje na drugoj lokaciji se takođe naplaćuje u većini rent a car agencija.
  • Vozila se u poslovnici preuzimaju čista i takva je potrebno vratiti. Ukoliko se vozilo vrati prljavo biće naplaćena usluga pranja. Ako unutrašnjost automobila zahteva profesionalno čišćenje, dodatna naplata će biti izvršena.
  • Vozilo je potrebno vratiti na dan i u vreme kao što je navedeno u Ugovoru o najmu. Ukoliko se vozilo vrati nakon navedenog vremena svaki naredni dan se dodatno naplaćuje.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane