Dodaj firmu

Suzuki A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Luxon Rent

Luxon Rent a car agencija nalazi se u Beogradu. Bavi se rentiranjem vozila na dnevnom i mesečnom nivou.
Pročitaj više

Aleksinačkih Rudara 69
Novi Beograd, Beograd

Trazite dobar Suzuki rent a car? Rent a car agencije u Srbiji imaju raznovrsnu ponudu automobila za iznajmljivanje među kojima se mogu naći i kvalitetna vozila marke Suzuki po povoljnim cenama. Pri odabiru vozila koje ćete iznajmiti, važno je da imate u vidu sve uslove, pogodnosti i ograničenja koja će pred vas postaviti rent a car agencija. Primeri pogodnosti jesu uključeno kasko osiguranje, mogućnost dostave vozila i dodatna oprema, dok se ograničenja mogu ogledati u pređenoj kilometraži ili nemogućnosti odlaska u inostranstvo iznajmljenim vozilom.

Suzuki Swift rent a car 

Suzuki Swift je model automobila pripada niskoj klasi. Opremljen je klima uređajem i manuelnim menjačem sa pet brzina. Ima petora vrata i pogodan je za prevoz petoro putnika. Naročito je pogodan za gradsku vožnju. Cena iznajmljivanja automobila Suzuki Swift iznosi oko 30 evra po danu.

Suzuki SX4 rent a car 

Suzuki SX$ pripada srednjoj klasi automobila. Poseduje klima uređaj, petora vrata i manuelni petobrzinski menjač. Predviđen je da preveze petoro putnika. Idealan je u gradskoj vožnji a dobro se snalazi i na otvorenom putu. Cena iznajmljivanja za Suzuki SX4 iznosi oko 30 evra dnevno, uz neograničenu kilometražu i podrazumevano kasko osiguranje.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane