Dodaj firmu

Tesla Rent a Car doo Volkswagen rent a car

Iznajmljivanje vozila na dnevnom i mesečnom nivou. Nova i servisirana vozila, mogućnost dovoženja i preuzimanja vozila. Bez dodatnih troškova i sa posebnim pogodnostima.
Pročitaj više

Surcinska 102
Novi Beograd, Beograd

BB Volkswagen rent a car

Agencija za rentiranje novih automobila na Čukarici. Sigurna i bezbedna vozila, odlični uslovi najma
Pročitaj više

Zrmanjska 1a
Čukarica, Beograd

Volkswagen A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Autorent rent a car

Autorent rent a car agencija nalazi se u Beogradu sa glavnom poslovnicom na Aerodromu „Nikola Tesla“. Automobil možete iznajmiti na dan, mesec dana i na više godina.
Pročitaj više

Aerodrom 59
Surčin, Beograd

Volkswagen rent a car Autokomerc

Autokomerc Rent a Car pruža mogućnost rentiranja svih kategorija vozila, bez skrivenih troškova i dodatne naplate. Većinu naše flote čine najnovija Volkswagen i Audi vozila koja možete iznajmiti brzo i jednostavno uz pomoć profesionalnog i stručnog kadra
Pročitaj više

Svetog Save 84 c
Surčin, Beograd

2m2 Rent a car

2m2 Rent a car pravi je izbor za sve koji žele da brzo i sigurno stignu do željene destinacije. U našoj ponudi nalaze se vozila različitih klasa i proizvođača za sve vaše potrebe i prilike. Pored bogatog voznog parka, možemo se pohvaliti odličnim odnosom cene i kvaliteta.
Pročitaj više

Gospodara Vučića 156
Voždovac, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Volkswagen rent a car Bel rent a car

Ako ste izabrali nas - izabrali ste najsigurniji, najbolji i najbrži način da iznajmite kvalitetan automobil koji odgovara vašim potrebama - Bel rent a car Beograd
Pročitaj više

Antifašističke borbe 36
Zemun, Beograd

Rent a car - Kruna S

Rent a car Kruna S je jedna od vodećih agencija za iznajmljivanje vozila koja u svom voznom parku ima vozila novije generacije. Cene iznajmljivanja se kreću od 30 do 50 evra po danu. Što je duži vremenski period iznajmljivanja, cena po danu je niža. Izaberite vozilo shodno Vašim potrebama - Kruna S rent a car.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Trazite dobar Volkswagen rent a car? Iznajmljivanje vozila postaje sve popularniji i jednostavniji izbor transporta. U rent a car agencijama u ponudi su različiti modeli Volkswagen automobila koji odgovaraju na potrebe svih korisnika. Pri iznajmljivanju svih vozila podrazumevano je Kasko osiguranje, dok je oko svih ostalih pojedinosti najbolje raspitati se i dogovoriti direktno u agenciji. Posebne pogodnosti mogu se ogledati u dodatnom vozaču, dok ograničenja mogu biti vezana za maksimalnu dnevnu ili ukupnu pređenu kilometražu.

VW Polo rent a car 

U zavisnosti od modela, Polo se može odrediti kao vozilo niske ili srednje klase. Ovaj model proizvođača Volkswagen karakterišu petora vrata, klima, manuelni menjač sa pet ili šest brzina i stabilnost i pouzdanost. Vozilo može da primi petoro putnika. Ima klimu i manuelni menjač. Kod najjeftinijih rent a car agencija cena iznosi 28 evra po danu, a kreće se do 35 evra.

Volkswagen UP rent a car

Volkswagen UP određen je kao model gradske klase. Uprkos tome, ovaj model automobila je dovoljno prostran, te u njega bez problema staje petoro putnika. Vozilo ima klimu i najčešće manuelni petobrzinski ili šestobrzinski menjač. Cena iznajmljivanja počinje od 23 do 33 evra po danu.

Volkswagen Golf rent a car

Volkswagen Golf poznat je kao mali porodični auto i najčešće se svrstava u srednju klasu automobila. Odgovara korisnicima za gradsku vožnju ili za međugradska putovanja. U vozilo staje petoro putnika. VW Golf odlikuju i bilo manuleni ili automatski menjač, klima i petora vrata. Cena iznajmljivanja za Volkswagen Golf iznosi od 35 do 70 evra dnevno.

Volkswagen Touran rent a car

Volkswagen Touran spada u kategoriju minivan vozila. Touran je pogodan za prevoz manjih grupa ljudi ili jedne velike porodice budući da poseduje sedam sedišta. Vozilo ima klimu i najčešće manuleni petobrzinski menjač. Za iznajmljivanje ovog vozila potrebno je od 40 do 90 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane