Avaco rent a car Beograd

  • 8
5.00 | 7 ocena

O nama - AVACO RENT A CAR, BEOGRAD


Agencija za iznajmljivanje vozila "Avaco" rent a car važi za najveću kompaniju na domaćem terenu koja se ovom vrstom uslužne delatnosti bavi već više od 10 godina. U skladu sa Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o poslovnom putovanju u našoj zemlji ili inostranstvu iznajmljivanjem nekog od automobila iz naše ponude bezbedno ćete stići na Vama željenu lokaciji.

Ukoliko se odlučite da unajmite naš automobil tokom Vašeg odmora, na moru ili planini produženog vikenda na selu ili posete nekoj drugoj destinaciji po Vašem izboru, sigurni smo da ćemo odgovoriti na sve kriterijume po pitanju luksuza i komfora koji Vam je potreban.

Posebne pogodnosti prilikom rentiranja vozila na duži period "Avaco" rent a car, Beograd obezbedjuje pravnim licima. Želja nam je da u nama prepoznate Vašeg odgovornog partnera kada je reč o iznajmljivanju kvalitetnih vozila.

Samo neki od naših zadovoljnih klijenata bili su: ECPD, IPA Energy Consulting, OSCE, Atlanski savet Srbije i Crne Gore, Turistička organizacija Beograda, Alltech Fermin i mnogi drugi.

Konstantnim usavršavenjem i proširenjem naše ponude trudimo se da idemo u korak sa Evropskim standardima u pogledu poslovanja rent a car agencija. Svojim predanim radom nastojim da Vam omogućimo najviši vid usluge pri iznajmljivanju vozila.

Izmedju ostalog nudimo Vam i jedinstevnu mogućnost iznajmljivanja lux vozila sa vozačem. Prevoz do i sa aerodroma, autobuskih i železničkih stanica i do svih lokacija širom zemlje omogućen Vam je od strane naših iskusnih i profesionalnih vozača.

Svešto je potrebno da uradite sa Vaše strane je da blagovremeno rezervišete vozilo po Vašoj želji i mi ćemo da dovesti do dogovorene lokacije u gradu ili isti možete preuzeti u našim poslovnicama na Aerodromu "Nikola Tesla" i u Trnskoj broj 7.

Iznajmljivanje lux vozila i rent a car do aerodroma.
Najjeftinije iznajmljivanje vozila u gradu.
Ne rizikujte, obezbedite sebi sigurnu, udobnu i prijatnu vožnju.

Avaco rent a car, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

21.06.2018 10:22
Aleksandra Ilic

Jerna od najpovoljnijih rent a car agencija u Beogradu. Mozda bi malo trebali da koriguju osnovnu kilometrazu kada je iznajmljivanje automobila u pitanju ali opet kda se osvrnemo na cenu sve je to za preporuku. Sve pohvale

16.11.2013 01:39
nemanja

Ako vam treba najjeftinije iznajmljivanje vozila, preporucujem Rent a car Avaco agenciju iz Beograda!

30.07.2013 01:52
laza

postoji li mogucnost dostave vozila na teritoriji Beograda i koliko Rent a car Avaco doplacuje tu uslugu?

21.05.2013 02:36
zoran

jesam li ja dobro video, nemoguce da je yugo coral 30e za dan, mislim rent a car Beograd Avaco... :)

03.04.2013 04:22
igor

Rent a car Beograd Avaco da li se cena za Fiat Punto Classic odnos ina neogranicenu dnevnu kilometrazu?

11.03.2013 06:36
dusan

Rent a car Beograd Avaco niste losi ali treba da podignete malo tu osnovnu kilometrazu ;)

18.02.2013 03:21
jova

Dobio sam preporuku za Rent a car Beograd Avaco, interesuje me da li kod vas moguce iznajmiti volizo sa vozacem u trajanju od 24h i koliki je najam u tom slucaju.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Avaco rent a car Beograd
  • avaco,
  • avaco rent a car,
  • iznjamljivanje vozila avaco,
  • rent a car aerodrom,
  • najjeftinije iznajmljivanje vozila,
  • iznajmljivanje auta beograd,
  • iznajmljivanje lux vozila,
  • avaco rentiranje vozila,
  • avaco rent a car beograd radno vreme