Dodaj firmu

Iznajmljivanje prikolica Šlep služba pauk Beograd

Šlep služba Petrović nalazi se na Čukarici i povoljno radi transport putničkih vozila, kombija, teretnih vozila i mašina do 18 tona nosivosti.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Iznajmljivanje prikolica Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje prikolica i transport MOMO

Ukoliko Vam je potrebna prikolica, bilo za prevoz robe ili šlep automobila, izdavanje prikolica MOMO je tu za Vas. U našoj ponudi su dve prikolice sa ceradom i prikolica za automobile (šlep). Prikolice su ispravne, registrovane, imaju zeleni karton i spremne su za put po Srbiji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Mirijevski Venac 23, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje prikolica A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

MISIĆ iznajmljivanje prikolica

Iznajmljivanje prikolica za prevoz automobilla, kombija, čamaca motora, skutera, za sve namene, i vožnju u zemlji i inostranstvu.
Pročitaj više

Jovanke Radaković 29a
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje prikolica Filip

Iznajmljivanje prikolica različitih gabarita za prevoz stvari. Uslužno iznajmljivanje. nekoliko modela prikolica u Beogradu
Pročitaj više

Vojvode Stepe 575e
Voždovac, Beograd

Tehnički pregled MISIĆ

Tehnički pregled vozila za putnička, teretna vozila do 3.5 tone, priključna vozila i motocikle u Beogradu.
Pročitaj više

Jovanke Radaković 29a
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Ukoliko postoji potreba da prevezete određeni teret sa jednog mesta na drugo, tada je vaša najbolja odluka iznajmljivanje prikolica.

U drugom slučaju, morali biste da angažujete firmu koja se tim poslom profesionalno bavi (agencije za prevoz robe), ali bi vas to tada koštalo mnogo više, nego da robu prevezete u sopstvenoj režiji, uz pomoć prikolice koju ste iznajmili.

Iznajmljivanje prikolice za prevoz tereta

Teret može da bude različite težine, dimenzija i slično, tako da u skladu sa tim birate i prikolicu određenih karakteristika - potrebne nosivosti i specijalne namene.

Važno je istaći da su prikolice u besprekornom stanju, stabilne i očuvane, i sasvim su sigurne za bilo kakav transport. Kada je reč o izradi, one su sačinjene od aluminijuma i pocinkovanog lima, dok je pod izrađen od neklizajuće vodootporne iverice.

Ipak, potrebno je znati da bi trebalo da ispunjavate određene uslove kako biste mogli da iznajmite prikolicu za prevoz tereta. Naime, radi se o tome da imate vozilo koje je opremljeno vučnom kukom, kao i da poseduje priključak za saobraćajnu signalizaciju prikolice.

Postoje i rokovi u kojima se iznajmljuju prikolice, i to je najmanje dvadeset i četiri časa, a ukoliko vam je potrebno iznajmljivanje na duži rok, tada se možete dogovoriti i oko određenih pogodnosti, to jest, popusta na cenu.

Iznajmljivanje prikolica za prevoz automobila

Ovde je reč o takozvanim šlep prikolicama, i one mogu biti različite nosivosti, na primer, korisna nosivost je 2500 kg, a maksikmalna dozvoljena masa 2800 kilograma. Može posedovati dve osovine, vešanje je fabričko; dužina u ovom primeru, je četiri i po metara, dok je širina dva metara i deset centimetara.

Uz prikolicu se dobijaju i homologovane gurtne, kao i sve što je neophodno da biste bezbedno prevezli automobil.

Iznajmljivanje duplih prikolica za dva auta

Zamislimo situaciju da imate dva havarisana, neispravna ili neregistrovana automobila. Ili, možda želite da iz neke druge države dovezete u Srbiju dva auta. U svim tim slučajevima, biće vam potrebna dupla prikolica za dva vozila.

Druga varijanta je da skupo platite šlep službu, tako da je prevoz u vašoj režiji daleko povoljnije rešenje. U pitanju su prikolice koje su atestirane i adaptirane prema visokim standardima koji se tiču bezbednosti. Registrovane su i tehnički besprekorne.

Iznajmljivanje prikolica nosivosti do 750 kg

Kada obavljate iznajmljivanje prikolice, potpisujete ugovor o najmu. U takvom ugovoru su definisani svi uslovi koji su unapred dogovoreni, kao i rok na koji se prikolica iznajmljuje. U njemu su navedeni podaci o vozaču, tehnički podaci o prikolici, kao i podaci o licu (pravnom ili fizičkom), koje vrši plaćanje.

Za upravljanje vozilom na koje je priključena prikolica do 750 kg nosivosti dovoljna je B kategorija.

Iznajmljivanje prikolica nosivosti do 2000 kg

Pri potpisivanju ugovora dobijate ovlašćenje za upraljvanje prikolicom, ali se takođe definiše i vaša odgovornost u roku za koji obavljate iznajmljivanje.

U toku tog roka može doći do nekim izmena, na primer, da se promeni lokacija na kojoj je dogovoreno da se prikolica vrati ili želite da skratite ili da produžite rok iznajmljivanja, i u tim situacijama potrebna je saglasnost obe ugovorne strane.

Iznajmljivanje prikolica nosivosti do 2700 kg

Kod sklapanja ugovora, vozač je dužan da na uvid pokaže ličnu kartu ili pasoš, kao i vozačku dozvolu.

U praksi se događa da je prikolica potrebna u tačno određenom periodu, pa se preporučuje da obavite rezervaciju. Korisno je napomenuti na kraju, da za upravljanje prikolicama koje su veće nosivosti od 750 kg potrebno je da posedujete vozačku dozvolu B i E kategorije.

Prikolice imaju amortizere, kočnice i osovine, homologizovane su za 100 na sat, i poseduju brave za zaključavanje protiv krađe. Imaju kompletno osvetljenje, ručnu i udarnu kočnicu, kao i podupirače točkova.

Iznajmljivanje prikolica - cena:

Primera radi, šlep za jedan automobil, platićete u proseku 20-25 evra na dan, dok za šlep dva auta, potrebno je izdvojiti od 50-60 evra za dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane