Dodaj firmu

Jeep A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Trazite dobar Jeep rent a car? U širokoj ponudi rent a car agencija u Srbiji nalaze se i vozila američke marke Jeep. Pri iznajmljivanu automobila svako vozilo možete sebi prilagoditi odabravši stavku sa spiska dodatne opreme. Većina vozila koja se iznajmljuju jesu kasko osigurana, a oko uslova, pogodnosti i ograničenja pri odabiri određenog vozila potrebno je sporazumeti se sa rent a car agencijom. Vožnja u inostranstvo, dodatni vozač i obavezni depozit, neki su od detalja kojima je potrebno posvetiti razgovor s agencijom.

Jeep Grand Cherokee rent a car 

Јeep Grand Cherokee je terenski automobil, te se određuje kao predstavnik SUV klase. Poseduje petora vrata, pet sedišta, klima uređaj i automatski menjač. Odlično se snalazi pri vožnji van grada i po terenima i putevima koji su preveliki izazov za gradske automobile. Odlikuju ga izuzetna stabilnost i pozdanost. Cena iznajmljivanja vozila Jeep Grand Cherokee staje oko 50 evra za jedan dan.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane