Dodaj firmu

Dodge A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Avaco rent a car Beograd

Avaco rent a car, Beograd najjeftinije iznajmljivanje novih vozila.
Pročitaj više

Trnska 7, aerodrom Nikola Tesla
Vračar, Beograd

Trazite dobar Dodge rent a car? Iznajmljivanje automobila, među kojima i pojedinih modela američke kompanije Dodge, ima raširenu mrežu korisnika među vozačima kod nas. Rent a car agencije nude proverena vozila za ukus i potrebe svakog korisnika po pristupačnim cenama. Bitno je napomenuti da se uslovi iznajmljivanja vozila ne podudaraju kod svih agencija i za sva vozila. Kada odaberete automobil, pažljivo se raspitajte kod agencijskog operatera o svim podrazumevanim pogodnostima, ograničenjima i mogućoj dodatnoj opremi.

Dodge Nitro rent a car

Dodge Nitro je kvalitetni automobil klase SUV. Ovo vozilo odlikuju petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Automobil je veoma prostran, snažan i pouzdan. Dobro se snalazi na svim tipovima puteva. Udoban je i komforan za prevoz petoro putnika. Za iznajmljivanje terenca Dodge Nitro na 4 do 6 dana potrebno je izdvojiti oko 70 evra uz obavezan depozit.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane