Dodaj firmu

Mazda A rent a car

Agencija za rentiranje vozila na dnevnom ili mesečnom nivou, u zemlji ili inostranstvu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 439
Zvezdara, Beograd

Max Beograd rent a car

Rent a car agencija Max nalazi se na Novom Beogradu. Pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Srbije i inostranstva.
Pročitaj više

Savski nasip 7, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Belgrade rent a car

Belgrade rent a car. Rezervišite vozilo direktno na našem sajtu. Popunite formu kako biste rezervisali vozilo, a mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo potvrdili rezervaciju.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Trazite dobar Mazda rent a car? Zahvaljujući brojnim rent a car agencijama, na našem tržištu se mogu iznajmiti vozila različitih marki automobila, među kojima su i vozila marke Mazda. Agencije izlaze u susret svim specifičnim potrebama svojim korisnika. Kasko osiguranje je najčešće uključeno u iznajmljivanje svakog vozila, a oko ostalih pogodnosti i uslovia iznajmljivanja kao što su obavezni depozit, mogućnost dostave i opcija dodatnog vozača potrebno je dogovoriti se sa rent a car agencijom.

Mazda CX7 rent a car

Mazda CX7 je vozilo koje pripada grupi terenaca (klasa SUV). Automobil je prostran, udoban i pouzdan. Idealanih je performansi za vangradsku vožnju. Odlikuju ga petora vrata, klima uređaj i mogućnost da preveze petoro putnika. Poseduje manuelni šestobrzinski menjač. Za iznajmljivanje ovog automobila potrebno je izdvojiti oko 50 evra za jedan dan, uz ograničenje od 150 km dnevno.

 * Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane