Miolift Beograd

Adresa: Španskih boraca 12, Beograd
Beograd
Adresa: Ljubise Miodragovica 9b, Mirijevo
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Jelene Ćetković 12, Beograd
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 135, Beograd
Beograd
Adresa: Mladena Stojanovica 4
Beograd
Adresa: Kneginje Zorke 5, Beograd
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovica 1, Beograd
Beograd
Adresa: Pariske komune 14/9, ( Fontana )
Beograd

Miolift Novi Sad

Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 155
Novi Sad
Adresa: Ilije Ognjanovića 8
Novi Sad
Adresa: Petra Drapšina 55
Novi Sad

Miolift Kragujevac

Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Miolift
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Terapija krvnom plazmom - PRP tretman

Akcija -46% 14000 Din.
Terapija krvnom plazmom - PRP tretman - 14.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Miolift

Miolift je bezbolan, odnosno neinvanzivan tretman lica, prilikom kojeg se bez dopunskog hemijskog preparata samo uz pomoć aparata stimuliše umorna i opuštena koža i mišići. Ovo je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus, uz to da koža lica dobije novi sjaj i kvalitet.
Uz pomoć miolift tretmana se postiže optimalan rezultat kada je u pitanju podmlađivanje kože lica, međutim ovi tretmani se veoma uspešno koriste i u prevenciji opuštanja kože i mišića lica. Ukoliko želite da brzo sa svog lica izbrišete nekoliko godina, miolift je rešenje za vas. Miolift tretman je idealan od trenutka kada  uočite prve znakove starenja i opuštanja kože.
           
Digitalni miolift je aparat koji proizvodi tačno proračunatu biostruju koja je potrebna za stimulaciju svakog mišića lica i vrata. Stimulacija strujom je potpuno bezbolna. Upotrebom miolift sistema, svaki mišić biva aktiviran i iznova se programira.
Rezultati miolifta:
  • Podizanje tonusa kože
  • Vraćanje elastičnosti kože
  • Ublažavanje bora i sitnih ožiljaka
  • Zatezanje mimičnih mišića
  • Ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka
  • Poboljšavanje mikrocirkulacije celokupnog lica,vrata i dekoltea

Miolift lica

Licu je isto kao i telu neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja i održavanja u formi. Tretman se može raditi preventivno osobama 25 do 35 godina, jer se tada poboljšava zaštitna uloga kože, sprečava se pojava bora, reguliše se lučenje masnoće i hidrira se. U cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja ovaj tretman se radi kod osoba od 35 do 45 godina jer se tako najbrže i najlakše rešava pad mišića i umoran izgled kože.  Osoba može da izgleda čak do 10 godina mlađe. Intenzivno podmlađivanje  je rezervisano za osobe posle 45 godina, gdese ovim tretmanom deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži, ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži.
Miolift se izvodi samostalno ili se kombinuje sa drugim antiaging tretmanima. U zavisnosti od izgleda i stanja kože, miolift se može izvoditi u pojedinačnim tretmanima ili u serijama. Mini serija od 4 do 5 tretmana daje sjajne i vrlo vidljive rezultate za najkraće moguće vreme. Za optimalne rezultate obično se radi 10 tretmana u seriji svaki ili svaki drugi dan, posle toga jedan tretman mesečno radi održavanja. Preporučene su dve serije godišnje.
Može da se radi od 26 god kao preventiva jednom u mesec ili dva, ili kao serija tretmana od 32-ge godine. Nije vezan za godišnja doba kao voćne kiseline i može se raditi u bilo kom mesecu. Deluje na podizanje tonusa kože, ublažavanje već postojećih bora, učvršćivanje kože.
Ceo tretman traje od 60 do 90 minuta. Sastoji se od intenzivne ručne masaže lica, vrata i dekoltea, onda tretman blagim galvanskim strujama u pet programa oblika i frekfencije u trajanju od oko 40 min i završava kolagenom fazom gde se stavljaju maske sa hitinom, kolagenom ili hijelurunskom kiselinom a sve zavisi od stanja kože.
Efekat je vidljiv već posle prvog tretmana, nema nuspojava, samo ste lepi osveženi i blistave kože. Tretman je namenjen kako ženama tako i muškarcima. Za pun efekat preporučuje se serija od 10 tretmana.

Miolift cena

Za jedan miolift tretman potrebno je izdvojiti od 1450 do 4 000 dinara. Miolift sa kolagenom fazom košta oko 2 500 dinara.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za miolift predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Stefanovic
Mioliftvje nesto poput liftinga lica standardnom metodom. Uglavnom, ovo je metod koji je bezbolan kojim uspesno moze da se podmladi koza lica. Obicno je potrebno za jedan tretman izdvojiti oko 3000 dinara.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete miolift nije nesto sto bi moglo ili moralo da bude posebno skupo. Najvaznije od svega je po meni to da se miolift uradi u nekom proverenom studiu lepote koji pri tome ce zaista biti nesto posebno u odnosu na druge studije lepote u Beogradu.
Todor Markovic
Nikada miolift nije bio bas toliko skup kao sto je primera radi sada u danasnje vreme.
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, nije on ni malo jeftin.
Marina Zivkovic
Ukoliko se opredelite bas za ovaj tretman odmah treba da budete spremni da izdvojite par stotina dinara i to bez nekih vecih problema.
Stojance Ristovski
Svaki miolift ima neku svoju posebnu cenu koja po meni nije ni malo jeftina. Nista drugo po meni tu ne treba da vas iznenadi i zacudi.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, miolift je nesto sot treba i mora da se lepo plati.
Milen Jovanovic
Miolift je nesot sto i nije bas nekog psoebnog kvaliteta. Sigurno se tu mozete odluciti za neki provereni kvalitet.
Lea Stankovic
Sto se tice miolifta,pre ili kasnije cete sigurno doci u situciju da kupite kvalitet.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, on je narocito poznat po tome sto je ovo tretamn koji nikada nije bio nesto narocito jeftin.
Simona Vucinic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, miolift je nesto sto treba da se dosta plati kako bi moglo da ima neki efekat.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, miolift je nesto sto mora i moze debelo da se plati.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, svaki miolift mora i onako dobro i debelo da se plati.
Todor Markovic
U svakom slucaju miolift mora posebno da se plati. AKo o tome vec pricamo, samo treba da znate da je bas bitno da treba da se odlucite za kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Ipak je miolift bas jedan dobar i kvalitetan tretman. Pricam vam inace to iz licnog iskustva.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto, kao sto su primera radi mnogobrojni kozmeticki saloni u okje zaista mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Ovo je zaista jedan o boljih tretmana na nasem trzistu iako je relativno nov. zene ga bas hvale I veoma su zadovoljne.
Petar Jankovic
Zaista nisam jedan od onih muskaraca koji prigovaraju svojim zenama po pitanju kozmetickih tretmana. Moja zena ako zeli moze da se odluci za tretman koji joj najvise odgovara. To se odnosni i na miolift.
Ivan Stojanovic
Sad svi nesto koliko mogu da vidim hvala taj kozmeticki salon Mystic II. verovatno je popirlicno kvalitetan cim ljudi u tolikoj meri zele da kupuju u njemu.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan miolift, onda je u svakom slucaju potrebno da se poavetujete sa nekim strucnim mestom. Mozete slobodno da posetite kozmeticiki salon Mystic II i da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Mislim da moja zena cesto posecuje salon kji se zove Avangard. Mislim da se taj salon nalazi na Zvezdari i da nije previs eudaljen od centra grada.
Jana Stankovic
Dobro sve je to super. Recimo da imam da izdvojim u ovom trenutku taj novac gde ih to mogla kvalitetno da uradim? Pitam to zbog toga sto jednostavno u danasnje vreme postoji veliki broj mesta na kojima to kvalitteno mozete da uradite.
Biljana Brankovic
Mislim da je cena od 3000 dinara za takav jedan tretman poprilicno velika. Mislim da je u svakom slucaju potrebno da pronadjete mesto na kojem ovaj tretman mozete kvalitetno da uradite.
Marina Zivkovic
To je nesto poput liftinga lica standardnom metodom. Uglavnom, ovo je metod koji je bezbolan kojim uspesno moze da se podmladi koza lica. Obicno je potrebno za jedan tretman izdvojiti oko 3000 dinara.