Fizikalna Tajna MM

 • 11
 • %
4.39 | 18 ocena
 • Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 10b N.P 4 i 5
 • Opština: Novi Beograd
 • Grad: Beograd
 • Telefon: 011/Prikaži broj
 • Mobilni: 065/Prikaži broj

FIZIKALNA TAJNA MM


Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Tajna MM" nalazi se na Novom Beogradu u okviru YuBiz centra u Bulevaru Mihajla Pupuna broj 10b. Više od dve decenije uspešnog rada i veliki broj pacijenata čije smo zdravlje podigli na zadovoljavajući nivo, govore u prilog kvalitetu našeg rada i predanosti svakom pacijentu.

Pri prvom dolasku u našu ambulantu dočekaće Vas naš stručni tim lekara, fizioterapeuta i pomoćnog osoblja koji cće se potuditi da pronađu najefikasnije rešenje za probleme sa Vašim zdravljem. Nedoumice, zabrinutost i zebnja nestaće sa Vašeg lica, nakon razgovora i konsultacija sa našim lekarima, koji se uzdaju u fizikalnu terapiju i rehabilitaciju prilikom rešavanja brojnih zdravstvenih problema.

Naša tajna je u individualnom i realnom pristupu, velikom iskustvu i znanju, na koje se oslanjamo pri kontaktu sa svojim pacijentima. Nastojimo da se maksimalno posvetimo Vašem zdravstvenom problemu u cilju što efikasnijeg rešavanja istog.

U veoma prijatnom ambijentu naše ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, nalaze se brojne mašine za terapije i opravak pacijenata, koje će uspostaviti harmoniju sa njihovim zdravljem. Naši stručni terapauti, čine sve da se naši pacijenti osećaju opušteno tokom terapije, a neretko se dešava da i kad ozdrave često svrate do nas i preporuče nas svojim prijateljima.

Našu najveću satisfakciju pronalazimo u primeni fizikalne medicine u uspostavljanju i očuvanju Vašeg zdravstvenog stanja. Ističemo da prilikom svog rada ne koristimo zabranjene preparate koji daju brze rezultate ali narušavaju Vaše zdravlje. Prividno rešavanje problema, koji se samim tim produbljuje je nešto što zaobilazimo u širokom luku u našoj ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabiltaciju.

Više hiljada sportista sa različitim problemima prošlo je kroz našu ambulantu tokom proteklih 20 godina. Ponosni smo na činjenicu da smo u većini slučajeva uspeli da u potpunosti uklonimo sve probleme sa njihovim zdravljem i omogućimo im da se uspešno bave sportom.

Konstantnim ulaganjem u tehnologiju i edukaciju našeg osoblja, nastojimo da pronađemo najbolji pristup svakom pacijentu i uspostavimo optimalno stanje sa njihovim zdravljem. Izbegavamo radikalne metode poput operacija, koristeći fizikalnu medicinu u svrhu lečenja pacijenata.

Fizikalna terapija i O nama - rehabilitacija u službi Vašeg optimalnog zdravlja.
Fizikalna medicina u Beogradu.

Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Tajna MM" Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.02.2021 20:30
Neregistrovan korisnik

Sjajni ljudi, oprema, posveceni radu i strucnjaci. Dok sam se bavila profesionalnim sportom mnogo su mi pomogli i potpuno izlecili povredu tako da se ta povreda nikad vise nije pojavila. I dan danas idem kod njih kad god je neki problem i uvek mi pomognu. Sve pohvale!

03.02.2021 20:28
Neregistrovan korisnik

da

23.01.2020 11:00
Neregistrovan korisnik

Odlicna ambulanta za fizikalnu medicinu.

06.06.2019 06:07
Marko Miljanovic

Fizikalna Tajna MM zaista krije neku tajnu, a to je kako da se osećate bolje. Fizikalna terapija mi je bila neophodna jer sam imao bolove u ramenu, koje su nastale kao posledica pretreniranja. Uspešno je sve sanirano, uz ljubaznost i stručnost, tako da mogu samo da preporučim fizikalnu terapiju Fizikalna Tajna MM.

20.06.2016 10:42
Iva Markovic

Terapeuti su im veoma strucni i prijatni.U veoma prijatnom ambijentu ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju,nalaze se brojne masine za terapije i opravak pacijenata,koje ce uspostaviti harmoniju sa vasim zdravljem.

23.09.2014 06:14
Daca

Kada mi je bila potrebna rehabilitacija Vasa fizikalna terapija mi je mnogo pomogla i zelim da Vam se ovim putem zahvalim . Fizikalna Tajna Mm vise ne bi trebalo da bude tajna.

01.03.2014 11:03
Zoran

Imam spondilozu, koliko bi kostale terapije kod vas?

27.03.2013 06:47
Nikolaj

Zeleo bih da se zahvalim!!!! Vrhunska usluga i dugo godina iskustva, zahvaljujuci Dr Bericu i Garicu spasena mi je noga inace ne mogu da zamislim sta bi sve bilo. Samo reci hvale!!!!

01.03.2012 10:53
Ljubisa

Zainteresovan za posao kod vas. LJUBIŠA Ilije BUZEJIĆ Ul. Novogradska 69a 11080 Zemun 064-2584362 E-mail: buzejic04@yahoo.com PROFIL:  Odgovoran, savestan, profesionalan, komunikativan, orijentisan timskom radu,  Spreman za prekovremeni i terenski rad, putovanja, obuku i stalno usavršavanje. KVALIFIKACIJE (licencirane):  VIŠI FIZIOTERAPEUT -Viša medicinska škola, Sarajevo 1989.godine, važeća licenca,  MEDICINSKI TEHNIČAR opšteg smera - Srednja sanitetska v. škola, Novi Sad 1981.g. OSTALE KVALIFIKACIJE i SPOSOBNOSTI:  MENADŽER usluga i kvaliteta -Obuka na Fakultetu organiz. nauka, Beograd 2005.g.,  Profesionalno koristi PC (OS, MS Office, Internet) ECDL sertifikat, Beograd 2005.g.,  Solidno se služi engleskim, ruskim i rumunskim jezikom.  VOZAČ B, C i E kategorije od 1980.godine. PROFESIONALNO - RADNO ISKUSTVO: Klinika »ANLAVE« Beograd - period od 2007.god. do 2012.god., Prvi privatni dom zdravlja »VIZIM« Beograd - period od 2006.god. do 2007.god., Vojnomedicinska akademija Beograd - period od 1992.god. do 2005.god., Logistička baza JNA u Sarajevu, od 1981.god. do 1992.god.  Sve dijagnostičke i terapijske procedure iz domena medicinskog tehničara i višeg fizioterapeuta: EKG, TA, holteri, ergometrija, uzimanje krvi, briseva i dr. laboratorijskog materijala i sl., opšta i hirurška terapija i nega (injekcije, infuzije, kateteri, klizme, obrada i previjanje rana, inhalacije, nega nepokretnih i polupokretnih i sl.) u stacionarnim, terenskim i kućnim uslovima,  Fizikalna terapija (aplikacija fizikalnih agenasa, masaže, vežbe, nega i rehabilitacija),  Prevoz, pratnja i nega nepokretnih i polupokretnih bolesnika sanitetskim vozilom i avionom,  Promocija zdravstvenih usluga i medicinsko obezbeđenje javnih skupova i manifestacija (utakmica, koncerata, koktela, žurki, sportskih takmičenja u raznim oblastima i slično),  Opštetehničko održavanje medic. opreme, vozila, građevinskih objekata, prostorija i opreme.  Vođenje evidencije i medicinske dokumentacije (protokoli, recepti, izveštaji, nabavke i sl.).  Bolničko, ambulantno i terensko zbrinjavanje, lečenje i rehabilitacija povređenih i obolelih,  Organizacija i sprovođenje logističkog i medicinskog obezbeđenja u stac. i terenskim uslovima. OSTALE AKTIVNOSTI i HOBI:  Izrada Biznis plana, analiza resursa i tržišta, promocija i distribucija usluga i proizvoda,  Rekreacija: plivanje, skijanje, basket, ples, putovanja, sitni zanatski radovi i opravke. OPCIONI LIČNI PODACI:  Nekažnjavan, nepušač, porodičan, datum i mesto rođenja: 20.05.1962.god., Žagubica – Srbija.

29.07.2009 13:24
Marija

Samo imam reci hvale za vas. Najbolji ste!! Mnogo ste mi pomogli. Hvala vam puno za to.

21.05.2009 14:34
Iva

Svoje dvadesetogodisnje iskustvo potvrdjuju svakoga dana, na najbolji moguci nacin. Hvala vam za sve sto ste uradili za mene!!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Fizikalna terapija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fizikalna Tajna MM
 • Fizikalna Tajna MM,
 • fizikalna terapija Beograd,
 • rehabilitacija u Beogradu,
 • fizikalna medicina Novi Beograd