U ovom tekstu saznajte više o tretmanu pod nazivom kavitacija, kao i zbog čega je sve više osoba koristi u borbi protiv celulita.

Pročitaj više

Izaberite neki od salona gde možete raditi uslugu KAVITACIJE

Beograd

Elin Sary Mary kutak salon lepote
Elin Sary Mary kutak salon lepote
Požarevačka 13
Vračar Pozovi

Elin Sary Mary kutak salon lepote nalazi se na Vračaru. Nudi veliki broj masaža kao i drugih tretmana za lepotu lica i tela kao što su energetski tretmani tela i lica kao i Casmara tretmani lica....
Pročitaj više

Centar Za Estetiku Body Beauty Balance 2020
Centar Za Estetiku Body Beauty Balance 2020
Golubačka 11
Zvezdara Pozovi

Centar za estetiku Body Beauty Balance 2020 u svojoj ponudi ima tretmani koji će učiniti da Vaša koža zablista.Preporučujemo Vam sledeće tretmane: OXYGENEO – tretman kiseonikom, dermapen, radiotalasni tretman lica, tretman ultrazvučnom špatul...
Pročitaj više

Kozmeticki salon - GM beauty studio
Kozmeticki salon - GM beauty studio
Djordja Ognjanovica 12
Čukarica Pozovi

Kozmetički salon - GM Beauty Studio nudi sve usluge koje su jednoj dami potrebne na jednom mestu. Pružamo usluge relax masaže, maderoterapije, kavitacije, tretmana body Vacuum 65, RF lica i tela, manikira i pedikira, kao i profesionalnog šmin...
Pročitaj više

CA.EXTREME BEAUTY
CA.EXTREME BEAUTY
Goce Delčeva 34
Novi Beograd

Salon CA. EXTREME BEAUTY nudi usluge mezoterapije i kavitacije na Novom Beogradu....

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na KAVITACIJU

Fizikalna Tajna MM
Fizikalna Tajna MM
Bulevar Mihajla Pupina 10b N.P 4 i 5
Novi Beograd

...

Kragujevac

Kozmetički studio Lela Derm
Kozmetički studio Lela Derm
Svetozara Markovića 50 Pozovi

Budite uvek korak ispred vremena uz pomoć tretmana lica salona Lela Derm....
Pročitaj više

U ovom tekstu saznajte više o tretmanu pod nazivom kavitacija, kao i zbog čega je sve više osoba koristi u borbi protiv celulita.

Kavitacija iskustva

Čak i najlepšu kožu, celulit može veoma da naruži, i zbog toga se protiv njega borimo na razne načine. Ono što zanima mnoge ljude, jeste da li je učinak kavitacije dugotrajan? Odgovor je da je taj rezultat trajan, međutim, ipak bi trebalo da imate u vidu da dužina trajanja oblikovanog tela je u rukama svakog čoveka ponaosob, a to praktično znači – važno je koliko i šta jedete, da li vežbate i sl.

Takođe, svako želi brze rezultate. Kavitacija će pokazati svoju efikasnost već u prvoj nedelji, tako da je idealna za osobe koje su nestrpljive i kojima samo rezultati daju motiv da nastave dalje u borbi za lepšim telom.

Šta je kavitacija?

Dakle, kavitacija je jedan veoma efikasan tretman u borbi protiv celulita, koji se skuplja najčešće na nogama, ali takođe i na stomaku i na gluteusu. Korisno je znati, da gde god da je celulit lociran, kavitacija može da ga uspešno eliminiše, a ako je u pitanju baš težak slučaj, tada će ovaj tretman uticati da se naslage celulita smanje.

Da li je kavitacija štetna?

Korisno je naglasiti da se protiv celulita možemo boriti spolja i iznutra. Iznutra – hranom koju jedemo, a spolja – metodom kavitacije. Ljudi često pitaju da li kavitacija ima nekih štetnih dejstava ili nus pojava? Odgovor je da je ovo veoma siguran tretman, neinvazivan i nehirurški.

Koliko puta se može raditi tretman kavitacije?

Tretman traje oko četrdeset pet minuta, a pri tome se dobija i odgovarajući plan ishrane, što sve zajedno dovodi do odličnih rezultata, za relativno kratko vreme, a sve u zavisnosti od toga koliko naslaga celulita imate.

U toku jednog tretmana, mogu da se tretiraju i dve regije, pri čemu je vremenski razmak između dva tretmana 48 sati, dok istu regiju ne bi trebalo tretirati češće nego jednom u sedam dana.

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija se radi na određenoj frekvenciji, i to tako da se uništavaju masne ćelije ili lipociti. Dakle, ove ćelije se razaraju, i ta masnoća u obliku triglicerida odlazi u međućelijsku tečnost. Eliminiše se uz pomoć fizičke aktivnosti, odnosno, laganih vežbi, koje uzrokuju povećanu potrošnju energije.

U procesu borbe protiv celulita veoma je važno da klijenti sarađuju, jer se samo tako može stići do očekivanih i željenih rezultata.

Kavitacija cena

Cena za kavitacju i prateće drenažne tretmane je u proseku oko 3000 - 4000 dinara.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite tekst