Dodaj firmu

Apple & Care Servis i otkup mobilnih telefona

Apple & Care servis i otkup mobilnih telefona nalazi se u Novom Sadu. Bavi se prodajom, servisom i otkupom mobilnih telefona svih brendova i modela kao i tablet, laptopova, računara, kao i opreme.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 89a
Novi Sad

Iphone servis iService

iService je specijalizovani servis Apple uređaja koji uspešno posluje još od 2009. godine. Kod nas možete popraviti svoje iPhone, iPad, iPod i Apple Watch uređaje brzo i efikasno, a na sve vrste intervencija dajemo garanciju do 12 meseci.
Pročitaj više

Danila Kiša 11
Novi Sad

Servis mobilnih telefona Mobil Plus

Jedan od najstarijih servisa u Novom Sadu, Mobil Plus vrši popravku svih modela mobilnih telefona, tablet i laptop računara. Kombinujući dugogodišnje iskustvo i savremenu opremu, za nas gotovo da ne postoji nerešiv problem kada su u pitanju pametni uređaji.
Pročitaj više

Augusta Cesarca 18
Novi Sad

iPhone servis IHouse

Servis mobilnih telefona IHouse nudi sve usluge servisiranja Vaših mobilnih uređaja brzo, profesionalno i povoljno, uz garanciju kvaliteta pruženih usluga.
Pročitaj više

Hadži Ruvimova 45
Novi Sad

iPhone servis Itera Novi Sad

Servis mobilnih telefona Itera Novi Sad vrši sve softwearske i hardwearske popravke mobilnih telefona i tablet uređaja. Pod tim podrazumevamo programske instalacije, dekodiranje mobilnih telefona, kao i popravku i zamenu elektronskih komponenti.
Pročitaj više

Pavla Papa 5A
Novi Sad

iPhone servis iPhone servis iClinic

iPhone servis iClinic iz Novog Sada predstavlja prvi specijalizovani servis za sve vrste iphone, ipad i ipod uređajaja koji će sa lakoćom otkloniti svaki poroblem na Vašem Apple aparatu.
Pročitaj više

Šafarikova 35
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane