Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dodge rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dodge rent a car

Iznajmljivanje automobila, među kojima i pojedinih modela američke kompanije Dodge, ima raširenu mrežu korisnika među vozačima kod nas. Rent a car agencije nude proverena vozila za ukus i potrebe svakog korisnika po pristupačnim cenama. Bitno je napomenuti da se uslovi iznajmljivanja vozila ne podudaraju kod svih agencija i za sva vozila. Kada odaberete automobil, pažljivo se raspitajte kod agencijskog operatera o svim podrazumevanim pogodnostima, ograničenjima i mogućoj dodatnoj opremi.

Dodge Nitro rent a car

Dodge Nitro je kvalitetni automobil klase SUV. Ovo vozilo odlikuju petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Automobil je veoma prostran, snažan i pouzdan. Dobro se snalazi na svim tipovima puteva. Udoban je i komforan za prevoz petoro putnika. Za iznajmljivanje terenca Dodge Nitro na 4 do 6 dana potrebno je izdvojiti oko 70 evra uz obavezan depozit.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

 

 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Miodrag Kostic
Dodge izleda kao jedan jako mocan automobil. Zbog toga ga u danasnje vreme iznajmljuju iskljucivo strani turisti. Neka prosecna cena se krece oko 70 eura po danu.
14.09.2017
Marina Zivkovic
Ako Dodge budete iznajmili mogu d vam garantujem da cete izgledati kao da ste izasli iz nekog gangsterskog fima. Pri tome, naravno da je veoma bitno da tamo gde se pojavite zaista i ostavite dobar utisak ali sve to ima svoju posebno cenu.
14.09.2017
Milen Jovanovic
Dodge rent a car je definitivno vozilo koje zasluzuje da ga iznajmite. Pre svega, svuda gde se njim pojavite ce biti primeceni a to su cesto stvari koje ne mogu da se plate.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju nije ovo rent a car koji je nesto posebno loseg kvaliteta.
08.05.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je ovo veoma zahtevan rent a car po pitanju cena.
23.04.2017
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, ovo je ubedljivo najbolji rent a car koji moze kod nas da postoji.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ovaj rent a car je nesto sto i nije bas previse jeftino. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
Po mnogo cemu je ovo rent a car koji se isplati. Sve drugo je mnogo losesije resenje.
10.03.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju su ovo jedna dobra, pouzdana i stabilna vozila.
06.03.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebna vrsta rent a cara. Mada, uglavnom ljudi ovo vozilo iznajmljuju zbog neke njegove velicine i ukupnog utiska.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se ovoga tice, samo treba da se odlcuite za kvaltiet i da vise nista po tom pitanju dalje ne brinete.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Za ovaj auto se u Beogradu uvek daju posebne cene, bilo da govorimo o tome da cete da ga kupite bilo da ga iznajmite.
19.01.2017
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, po ovom pitanju je samo bitno da se odlucite za kvalitet.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Ovo ipak mogu da budu bas onako kvalitetna vozila. Ako se bas za njih odlucite sigurno se necete pokajati.
13.12.2016
Ivan Stojanovic
Samo mogu da kazem da je veoma bitno da se po ovom pitanju posavetujet sa nekim proverenim i strucnim licem.
28.11.2016
Jana Stankovic
Licno mislim da po pitanju Dodge treba da posetite agenciju Alonso. To je zapravo agenicja u koju mozete da imaze puno poverenje.
09.11.2016
Biljana Brankovic
Dodge je svakako jedno od luksuznijih i atraktivnijih vozila koje mozete da iznajmite. Ukoliko se vec odlucite bas za to vozilo, onda je najbolje da posetite rent a car Fortunu.
19.09.2016
Marko Petrovic
Dodge je u svakom slucaju vrhunski automobil. Takodje, to je u svakom slucaju automobil u koji mozete da imate puno poverenje da vas nece izneveriti kada vam je najpotrebniji.
16.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da se vozite ulicom i da ostavite onako jedan upecatljiv utisak, onda je u svakom slucaju najbilje da posetite neki rent a car i da iznajmite Dodge. To je rent a car u koji mozete u svakom slucaju imati puno poverenje.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Dodge izleda kao jedan jako mocan automobil. Zbog toga ga u danasnje vreme iznajmljuju iskljucivo strani turisti. Neka prosecna cena se krece oko 70 eura po danu.