Vratite se na mobilnu verziju sajta
Depilacija secernom pastom Depilacija šećernom pastom - saznajte sve o depilaciji secernom pastom, kakva su iskustva žena nakon depilacije, kao i cene i akcije depilacije secernom pastom www.navidiku.rs Depilacija secernom pastomDEPILACIJA SECERNOM PASTOM Beograd, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Novi Sad, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Novi Beograd, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Čukarica, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Savski venac, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Stari grad, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Voždovac, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Vračar, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Zemun, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Zvezdara, cena DEPILACIJA SECERNOM PASTOM Kragujevac, cena

Depilacija secernom pastom

Depilacija je postala obavezni deo nege tokom cele godine. Višestruka je korist uklanjanja dlačica na ovaj način. Prvenstveno izdepilirana i negovana koža nas čini lepšim i privlačnijim, te se na ovaj način svakako dobija i na samopouzdanju. 
Veoma je bitno depilirati kožu tokom cele godine jer se na taj način istanjuje koren dlake i koža postaje lepša. Ukoliko se negujete na ovaj način svako leto ćete dočekati spremne, jer ste radile na sebi i kada drugi nisu.

Depilacija šećernom pastom iskustva

Depilacija šećernom pastom predstavlja najnežniju i najnapredniju metodu uklanjanja neželjenih dlačica.
Zanimljivo je to što je ova metoda uklanjanja neželjenih dlačica veoma stara. Potiče sa bliskog istoka, gde je i danas najčešće rešenje za jedan od najvećih ženskih problema.
Otklanjanje dlaka prilikom ovog tretmana se radi u prirodnom smeru rasta dlake, za razliku od drugih vrsta depilacije. Ovom metodom uklanjaju se i najstitnije dlake, te nema potrebe da čekate da izrastu do određene dužine, kao što je to slučaj sa depilacijom voskom.
Depilacija šećernom pastom može da traje i do 4-5 puta duže od depilacije voskom jer je kompleksnija za rad. Takođe joj je i cena nešto viša.
 
                     
 
Ova metoda iako na izgled skuplja i vremenski duža, isplativija je jer ukoliko želite savrđeno glatku kožu, šećernom pasto to zasigurno i dobijate. Vremeski period između svake depilacije se znatno povećava, a dlake su sve ređe, te se ova vrsta depilacije često naziva i epilacijom.
Nadasve prilikom ovog tretmana se koriste isključivo prirodni sastojci što svakako predstavlja i najzdraviji metod. Nema sadrži hemijske dodatke koji mogu da iritiraju kožu, te ne izaziva nikakve alergije čak ni kod klijenata sa veoma osetljivom kožom.
Depilacija šećernom pastom je idealna za one sa osetljivom kožom. Ne izaziva alergije i lako se uklanja sa tela običnom vodom. 
Izvodi se tako što kozmetičar nanosi šećernu pastu u suprotnom smeru rasta dlake i to u najranijem stadijumu rasta , a zatim tračicama skida naneti sloj u pravcu rasta dlake bez ikakvog preloma dlake, nelagodnosti ili uraslih dlaka. Ujedno se ovom metodom uklanjaju i suve ćelije kože.
Mlaka šećerna pasta koja se nanosi na kožu je odlična zamena za depilaciju toplim voskom kod žena koje imaju problema sa proširenim venama i kapilarima jer nema nikakve negative efekte na krvne sudove.
Šećerna pasta je higijenska jer se ne koristi u više navrata, te nema nikakvog rizika od zaraze. Šećer kao prirodni konzervans sprečava razvijanje bakterija i nikada se ne može pokvariti.
Ovom metodom se mogu ukloniti neželjene dlačice sa bilo kog dela tela, kao što su nausnice, brada, ruke, stomak, prepone, noge itd.  
Šećer se rastvara u vodi, te vam ne trebaju nikakve hemikalije za otklanjanje ostataka sa kože nakon depilacije. Običnom vodom možete sprati svaki trag i nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.

Depilacija šećernom pastom cena

Cena depilacije šećernom pastom je nešto skuplja u odnosu na klasičnu depilaciju voskom. Ukoliko se uzmu njene brojne prednosti i i vremenski razmak koji se znatno produžava, čak i do 3 puta duže, ova metoda je zapravo veoma isplativa.
U zavisnosti od regije na kojoj se radi depilacija cene najčešće variraju od 400 dinara koliko je potrebno izdvojiti za nausnice, pa do 3 200 dinara koliko košta depilacija celih nogu sa dubokim preponama.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za depilaciju šećernom pastom predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 
 
 

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od kozmetickih salona gde mozete raditi uslugu DEPILACIJA SECERNOM PASTOM

Depilacija secernom pastom :

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu DEPILACIJA SECERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom - cele noge

popust 17%

Depilacija šećernom pastom - cele noge

Depilacija celih nogu šećernom pastom po ceni od 999 din samo u Kozmetičk...Pročitajte više

Cena kupona: 1.200din./999din.

Firma: Dve mace kozmetički salon i studio lepote
Gramšijeva 2, Novi Beograd; Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo,

33d:11h:36m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Depilacija secernom pastom
Napišite komentar:
Dragana Misic

Petak, 28.09.2018. 10:00

Posle depilacije secernom pastom, koliko je meni poznato zene su mirne po nekoliko meseci duze nego sto je to obicno. Sam tretman jeste nesto skuplji ali na duze staze definitivno snizava troskove.

Petar Jankulovski

Petak, 28.04.2017. 08:38

Po pravilu, veoma je vazan materijal od kojeg depilacija moze da se uradi. Takav jedan materijal bi sigurno bio kvalitetan.

Ivana Petrovic

Sreda, 26.04.2017. 06:07

Sigurno je samo to da ona moze da se uradi bez nekih vecih problema.

Stojance Ristovski

Utorak, 18.04.2017. 08:51

Kako god da okrenete, depilacija secernom pastom jeste nesto sto debelo treba da se plati kako pre tako i kasije. Nista tu po meni nije toliko neobicno.

Marina Zivkovic

Petak, 31.03.2017. 07:16

Kako god da okrenete, nije ona ni malo jeftina. Sve je to po meni samo nesto sto predstavlja cisto gubljenje vremena.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 30.03.2017. 11:42

Pre svega, ovo je vrsta depilacije koja se u svakom slucaju i vise nego isplati.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 16.03.2017. 08:14

U svakom slucaju ce sto se ove vrste depilacije tice, kvalitet biti nsto sto ce da dodje do izrazaja.

Filip Milutinovic

Sreda, 15.03.2017. 10:36

Po meni je sto se tice ove vrste depilacije kvalitet sve. Mada, neki ljudi i dalje samo gledaju sta je to jeftinije.

Lea Stankovic

Petak, 24.02.2017. 08:08

Sto se mene licno tice, ovo je posebna vrsta depilacije. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 08.02.2017. 07:28

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo depilacija koja mora bas onako dobro i debelo da se plati.

Simona Vucinic

Sreda, 11.01.2017. 07:32

Uvek je depilacija secernom pastom, bas bila onako skupa. Jedini je onda problem u tome sto je ona uvek morala bas onako dosta da se plati.

Marta Dencevic

Sreda, 11.01.2017. 07:31

Uvek je depilacija secernom pastom nesto sto mora posebno da se plati. Tako da u svakom slucaju oko toga ne treba nesto puno da brinete.

Todor Markovic

Sreda, 21.12.2016. 08:22

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i zaista nista vise dalje po tom pitanju ne treba da brinete. Mada, ako vam je stalo do licne higijene sigurno cete me poslusati.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 12:01

Licno mislim da je po pitanju depilacije secernom pastom, ubedljivo najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za neki provereni salon lepote u koji zaista mozete da imate puno poverenje.

Janko Zivanovic

Petak, 02.12.2016. 07:58

Mogu sao da kazem da je veoma vazno da se po pitanju depilacije secernom pasnom jasno mozete opredeliti za kvalitet posto je ovo veoma dobra depilacija.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 17.11.2016. 11:33

Koliko je meni poznato, u svakom slucaju je ovo jedna posebna vrsta depilacje. Ukoliko vec planirate da je uradite, onda slobodno treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx.

Petar Jankovic

Petak, 28.10.2016. 10:51

Moja zena u poslednje vreme kaze da je bas zadovoljna sa depilacijom secernom pastom. Kaze mi takodje da je to uopste vise ne boli tako da po tom pitanju zaisat nema vise nekih narocitih problema.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.09.2016. 12:02

Koliko je meni poznato iz preca moje zene, depilacija secernom pastom je u svakom slucaju jedna od najboljih i najkvalitetnjih depilacija koje postoje u Beogradu. To je depilacija na koju se u punoj meri mozete osloniti u Beogradu.

Marko Petrovic

Petak, 02.09.2016. 08:07

Po pitanju kvalitetne depilacije secernom pastom, siguran sam da je to samo jedna od metoda sa kojima depilacija moze da se uradi.

Jana Stankovic

Ponedeljak, 01.08.2016. 10:34

Naravno da postoji veliki broj salona. Samo je osnovno pitanje koje se postavlja pitanje kvaliteta. U svakom slucaju uek sam se vodila logikom da je poblje platiti kvalitetno nego se posel iz ovog ili onog razloga kajati.

Dusan Markovic

Petak, 29.07.2016. 12:38

Sigurno da u Beogradu u danasnje vreme postoji veliki broj salona u kojima kvalitetno mozete odraditi depilaciju secernom pastom ili pak nekom drugom metodom. U svakom slucaju vazno je da se unapred dobro raspitate o svemu.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 10:53

Tako bi bar trebalo da bude. Prijateljica moja, mada vise poznanica, je skoro radila taj treman u kozmetickom salonu Womanizer i kaze mi da je bas bila zadovoljna. U svakom slucaju je za sve potrebno vreme i kvalitet.

Marina Zivkovic

Sreda, 29.06.2016. 12:17

Posle depilacije secernom pastom, koliko je meni poznato zene su mirne po nekoliko meseci duze nego sto je to obicno. Sam tretman jeste nesto skuplji ali na duze staze definitivno snizava troskove.