Depilacija secernom pastom Beograd

Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Gramšijeva 2, Novi Beograd; Đuje i Dragoljuba 15, Petlovo brdo
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Beograd
Adresa: Šumatovačka 18
Beograd
Adresa: Djordja Ognjanovica 12
Beograd
Adresa: Mlatišumina 13/2, prvi sprat
Beograd
Adresa: Nede Spasojević 13b
Beograd
Adresa: Španskih Boraca 40a
Beograd
Adresa: Ustanička 128a, IV sprat
Beograd
Adresa: Mirijevski venac 12, Beograd
Beograd
Adresa: Vitanovačka 1
Beograd
Adresa: Strahinjića Bana 38
Beograd
Adresa: Makedonska 19
Beograd
Adresa: Bulevar Arsenija Carnojevica 68, Beograd
Beograd
Adresa: Stevana Djurdjevića Trošarinca 3, ( Čukarička padina )
Beograd
Adresa: Bul. Mihaila Pupina 195, (dvorišna strana)
Beograd
Adresa: Nemanjina 4 (ugao Sarajevske i Nemanjine)
Beograd
Adresa: Sime Igumanova 3, Kajmakcalanska 4
Beograd
Adresa: Medakoviceva 84
Beograd

Depilacija secernom pastom Novi Sad

Adresa: Zmaj Ognjena Vuka 14
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 155
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad
Adresa: Ilije Ognjanovića 8
Novi Sad
Adresa: Gajeva 14
Novi Sad
Adresa: Branimira Ćosića 15
Novi Sad
Adresa: Bulevar Oslobodjenja 65a
Novi Sad

Depilacija secernom pastom Kragujevac

Adresa: Kopaonička 1II/2, Kragujevac
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Adresa: Zorana Đinđića 19/1
Kragujevac
Adresa: Nikole Pašića 7a, stan 5
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Depilacija secernom pastom
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Depilacija šećernom pastom - cele noge

Akcija -17% 999 Din.
Depilacija celih nogu šećernom pastom po ceni od 999 din samo u Kozmetičkom salonu Dve mace! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija secernom pastom

Depilacija je postala obavezni deo nege tokom cele godine. Višestruka je korist uklanjanja dlačica na ovaj način. Prvenstveno izdepilirana i negovana koža nas čini lepšim i privlačnijim, te se na ovaj način svakako dobija i na samopouzdanju. 
Veoma je bitno depilirati kožu tokom cele godine jer se na taj način istanjuje koren dlake i koža postaje lepša. Ukoliko se negujete na ovaj način svako leto ćete dočekati spremne, jer ste radile na sebi i kada drugi nisu.

Depilacija šećernom pastom iskustva

Depilacija šećernom pastom predstavlja najnežniju i najnapredniju metodu uklanjanja neželjenih dlačica.
Zanimljivo je to što je ova metoda uklanjanja neželjenih dlačica veoma stara. Potiče sa bliskog istoka, gde je i danas najčešće rešenje za jedan od najvećih ženskih problema.
Otklanjanje dlaka prilikom ovog tretmana se radi u prirodnom smeru rasta dlake, za razliku od drugih vrsta depilacije. Ovom metodom uklanjaju se i najstitnije dlake, te nema potrebe da čekate da izrastu do određene dužine, kao što je to slučaj sa depilacijom voskom.
Depilacija šećernom pastom može da traje i do 4-5 puta duže od depilacije voskom jer je kompleksnija za rad. Takođe joj je i cena nešto viša.
 
                     
 
Ova metoda iako na izgled skuplja i vremenski duža, isplativija je jer ukoliko želite savrđeno glatku kožu, šećernom pasto to zasigurno i dobijate. Vremeski period između svake depilacije se znatno povećava, a dlake su sve ređe, te se ova vrsta depilacije često naziva i epilacijom.
Nadasve prilikom ovog tretmana se koriste isključivo prirodni sastojci što svakako predstavlja i najzdraviji metod. Nema sadrži hemijske dodatke koji mogu da iritiraju kožu, te ne izaziva nikakve alergije čak ni kod klijenata sa veoma osetljivom kožom.
Depilacija šećernom pastom je idealna za one sa osetljivom kožom. Ne izaziva alergije i lako se uklanja sa tela običnom vodom. 
Izvodi se tako što kozmetičar nanosi šećernu pastu u suprotnom smeru rasta dlake i to u najranijem stadijumu rasta , a zatim tračicama skida naneti sloj u pravcu rasta dlake bez ikakvog preloma dlake, nelagodnosti ili uraslih dlaka. Ujedno se ovom metodom uklanjaju i suve ćelije kože.
Mlaka šećerna pasta koja se nanosi na kožu je odlična zamena za depilaciju toplim voskom kod žena koje imaju problema sa proširenim venama i kapilarima jer nema nikakve negative efekte na krvne sudove.
Šećerna pasta je higijenska jer se ne koristi u više navrata, te nema nikakvog rizika od zaraze. Šećer kao prirodni konzervans sprečava razvijanje bakterija i nikada se ne može pokvariti.
Ovom metodom se mogu ukloniti neželjene dlačice sa bilo kog dela tela, kao što su nausnice, brada, ruke, stomak, prepone, noge itd.  
Šećer se rastvara u vodi, te vam ne trebaju nikakve hemikalije za otklanjanje ostataka sa kože nakon depilacije. Običnom vodom možete sprati svaki trag i nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.

Depilacija šećernom pastom cena

Cena depilacije šećernom pastom je nešto skuplja u odnosu na klasičnu depilaciju voskom. Ukoliko se uzmu njene brojne prednosti i i vremenski razmak koji se znatno produžava, čak i do 3 puta duže, ova metoda je zapravo veoma isplativa.
U zavisnosti od regije na kojoj se radi depilacija cene najčešće variraju od 400 dinara koliko je potrebno izdvojiti za nausnice, pa do 3 200 dinara koliko košta depilacija celih nogu sa dubokim preponama.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za depilaciju šećernom pastom predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 
 
 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Dragana Misic
Posle depilacije secernom pastom, koliko je meni poznato zene su mirne po nekoliko meseci duze nego sto je to obicno. Sam tretman jeste nesto skuplji ali na duze staze definitivno snizava troskove.
Petar Jankulovski
Po pravilu, veoma je vazan materijal od kojeg depilacija moze da se uradi. Takav jedan materijal bi sigurno bio kvalitetan.
Ivana Petrovic
Sigurno je samo to da ona moze da se uradi bez nekih vecih problema.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, depilacija secernom pastom jeste nesto sto debelo treba da se plati kako pre tako i kasije. Nista tu po meni nije toliko neobicno.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, nije ona ni malo jeftina. Sve je to po meni samo nesto sto predstavlja cisto gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Pre svega, ovo je vrsta depilacije koja se u svakom slucaju i vise nego isplati.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju ce sto se ove vrste depilacije tice, kvalitet biti nsto sto ce da dodje do izrazaja.
Filip Milutinovic
Po meni je sto se tice ove vrste depilacije kvalitet sve. Mada, neki ljudi i dalje samo gledaju sta je to jeftinije.
Lea Stankovic
Sto se mene licno tice, ovo je posebna vrsta depilacije. Ukoliko se za nju odlcuite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo depilacija koja mora bas onako dobro i debelo da se plati.
Simona Vucinic
Uvek je depilacija secernom pastom, bas bila onako skupa. Jedini je onda problem u tome sto je ona uvek morala bas onako dosta da se plati.
Marta Dencevic
Uvek je depilacija secernom pastom nesto sto mora posebno da se plati. Tako da u svakom slucaju oko toga ne treba nesto puno da brinete.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i zaista nista vise dalje po tom pitanju ne treba da brinete. Mada, ako vam je stalo do licne higijene sigurno cete me poslusati.
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da je po pitanju depilacije secernom pastom, ubedljivo najbolje resenje da se po tom pitanju opredelite za neki provereni salon lepote u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
Mogu sao da kazem da je veoma vazno da se po pitanju depilacije secernom pasnom jasno mozete opredeliti za kvalitet posto je ovo veoma dobra depilacija.
Nikolina Pantelic
Koliko je meni poznato, u svakom slucaju je ovo jedna posebna vrsta depilacje. Ukoliko vec planirate da je uradite, onda slobodno treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx.
Petar Jankovic
Moja zena u poslednje vreme kaze da je bas zadovoljna sa depilacijom secernom pastom. Kaze mi takodje da je to uopste vise ne boli tako da po tom pitanju zaisat nema vise nekih narocitih problema.
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato iz preca moje zene, depilacija secernom pastom je u svakom slucaju jedna od najboljih i najkvalitetnjih depilacija koje postoje u Beogradu. To je depilacija na koju se u punoj meri mozete osloniti u Beogradu.
Marko Petrovic
Po pitanju kvalitetne depilacije secernom pastom, siguran sam da je to samo jedna od metoda sa kojima depilacija moze da se uradi.
Jana Stankovic
Naravno da postoji veliki broj salona. Samo je osnovno pitanje koje se postavlja pitanje kvaliteta. U svakom slucaju uek sam se vodila logikom da je poblje platiti kvalitetno nego se posel iz ovog ili onog razloga kajati.
Dusan Markovic
Sigurno da u Beogradu u danasnje vreme postoji veliki broj salona u kojima kvalitetno mozete odraditi depilaciju secernom pastom ili pak nekom drugom metodom. U svakom slucaju vazno je da se unapred dobro raspitate o svemu.
Biljana Brankovic
Tako bi bar trebalo da bude. Prijateljica moja, mada vise poznanica, je skoro radila taj treman u kozmetickom salonu Womanizer i kaze mi da je bas bila zadovoljna. U svakom slucaju je za sve potrebno vreme i kvalitet.
Marina Zivkovic
Posle depilacije secernom pastom, koliko je meni poznato zene su mirne po nekoliko meseci duze nego sto je to obicno. Sam tretman jeste nesto skuplji ali na duze staze definitivno snizava troskove.