Depilacija prepona i nogu Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Depilacija prepona i nogu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Depilacija - cele noge + prepone

Akcija -61% 490 Din.
Depilacija celih nogu + prepona po ceni od 490 din samo u Frizersko kozmetičkom salonu Tina S 021!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija celih nogu sa preponama

Akcija -36% 700 Din.
Depilacija celih nogu sa preponama - 700 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija celih nogu sa preponama

Akcija -36% 700 Din.
Depilacija celih nogu sa preponama - 700 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija prepona i nogu

Uklanjanje dlačica gotovo da spade više u higijenu nego u estetski tretman. Depilacijom se odstranjuju dlačice dubinski, a rezultati su samo površinski vidljivi. Ukoliko se tokom cele godine rade tretmani depilacije prepona i nogu dolazi do vidnog stanjivanja korena dlake, kao i do proređivanja malja na ovim regijama.

                     

 

Nežna i depilirana koža bez dlačica izgleda veoma primamljivo. Ukoliko želite da vam noge i prepone budu  lepe i glatke duži vremenski period zaboravite na brijač i prepustite se čarima depilacije.

Depilacija prepona i nogu iskustva

Depilacijaprepona i nogu hladnim voskom je odlično rešenje za brzo uklanjanje dlačica. Ukoliko želite da se na duži vremenski period oslobodite dlačica sa ovih regija, hladna depilacija predstavlja idealno rešenje. Pristupačna cena i kratki vremenski interval ovog tretmana su idealna kombinacija za vas. 

Depilacijaprepona i  nogu toplim voskom je izvanredna tehnika uklanjanja dlačica pogotovu u letnjem periodu, ali i u onim prilikama kada želite da vam noge budu u potnosti glatke bez sitnih paperjastih ili kratkih dlačica. Obzirom da topli vosak prijanja uz kožu i otvara pore, pa samim tim i folikulu dlake koja se potom bolje čupa. 

Ova metoda depiliranja se ne preporučuje osobama koje imaju problem sa proširenim venama i kapilarima.

Depilacija prepona i nogu šećernom pastom je pogodna za one sa osetljivom kožom. Tretman depilacije šećernom pastom ima savršene rezultate, obzirom da se nakon depilacije odstranjuju sve dlačice uključujući i one od 2 mm.  Nakon 4 tretmana se produžava vremenski interval dolazaka čak i na dva do tri puta duže u odnosu na klasičnu depilaciju. Depilaciju šećernom pastom mogu da rade i osobe sa proširenim venama i kapilarima obzirom da se smesa zagreva u rukama, te nema nikakve opasnosti od previsokih temperatura koje negativno deluju na krvne sudove.

Epilacija prepona i nogu laserom predstavlja metodu  trajnog uklanjanja dlaka. Tretmane treba da sprovodi stručno lice kako bi rezultati bili savršeni.Tretmani se rade u više navrata. Najčešće je dovoljno između 5 i 8 tretmana. Dlačice se pre ovog tretmana ne smeju depilirati najmanje 4 nedelje.  Brijanje je dozvoljeno i dužina dlake prilikom dolaska na tretman treba da bude oko 2 mm.

Ova metoda je ujedno i najskuplja i najbolja, jer se jedino uz pomoć laserskog uklanjanja dlačica trajno oslobađate jedne od najvećih ženskih muka.

Depilacija prepona i nogu cene

Cena depilacije se razlikuje od tehnike kojom se radi tretman. Depilacija celih nogu i prepona sa voskom (topilim ili hadnim) za žene se najčešće kreće od 1 000 do 1 500 dinara, dok muškarci za istu vrstu depilacije treba da izdvoje i do 2 200 dinara. Ista regija ukoliko se depilira šećernom pastom je skuplja 2 do 3 puta. 

Za depilaciju prepona treba da izdvojite od 450 do 1 200 dinara u zavisnosti da li se rade plitke, duboke  ili brazilska depilacija prepona.  

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za depilaciju prepona i nogu predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 

 

Depilacija celih nogu sa preponama

Akcija -36% 700 Din.
Depilacija celih nogu sa preponama - 700 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija - cele noge + ruke

Akcija -32% 1300 Din.
Depilacija - cele noge + ruke - 1.300 din! GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija - cele noge + ruke

Akcija -32% 1300 Din.
Depilacija - cele noge + ruke - 1.300 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija hladnim voskom - cele ruke + cele noge + GRATIS plitke prepone

Akcija -33% 1000 Din.
Depilacija hladnim voskom - cele ruke + cele noge + GRATIS plitke prepone - 1.000 din! Bjuti Kjut salon lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Andriajana Simic
Koliko je meni licno poznato, a to govorim iz licnog iskustva, studio lepote VS sa Vozdovca radi veoma kvalitetnu depilaciju prepona i nogu. Ta cena od 700 dinara je po meni i vise nego smesna za kvalitet koji se dobije.
29.08.2017
Mihajlo Nastasovic
Mora depilacija prepona i nogu da se lepo plati. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremana. Naravno, nije gubljenje vremena ukoliko zaista pronadjete jedan kvalitetan studio lepote.
26.04.2017
Marina Zivkovic
Sto se mene licno tice, moze ona da se uradi bez nekih vecih problema.
18.04.2017
Todor Markovic
Po meni nije samo stvar u tome da je depilacija prepopna i nogu nesto sto je skupo vec u svakom slucaju i nesto sto pre ili kasnije treba da se debelo plati.
30.03.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju ovo je depilacija nesto sto treba da se plati i da se redovno radi da bi moglo da ima efekta.
15.03.2017
Janko Zivanovic
U principu sve ovo ja sama radim. To je po meni cisto gubljenje vremena.
24.02.2017
Lea Stankovic
Naravno da svaka zena treba da i vise nego vodi racuna od depilacija i da nikako ne gleda kako da na tome ustedi novac.
08.02.2017
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, danasnje devojke i zene su manje vise poprilicno lenje. Bas zbog toga one placaju po tom pitanju zaista povoljno kozmeticke tretmane.
27.01.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je depilacija prepona i nogu nesto sto mora debelo da se plati.
11.01.2017
Ivan Stojanovic
Ovo je posebna vrsta depilacije koja u svakom slucaju mora i posebno da se plati. Tako da tu zaista ne mozete da se nesto posebno izvucete.
21.12.2016
Marta Dencevic
U svakom slucaju je depilacija prepona i nogu nesto sto svaka zena treba da redovno radi. To je narocito bitno ukoliko drzi do sebe i ukoliko joj je stalo do spostvenog fizickog izgleda.
02.12.2016
Marko Petrovic
Sigurno je depilacija prepona I nogu nesto sto moze da doprinese zenskoj lepoti. Samo ako tako budete gledali na sebe bicete zadovoljna I srecna zena.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvalitetne depilacije prepona i nogu, samo treba da posetite kozmeticiki salon Goga i dalje vise nemate sta da brinete.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Zista ne mogu da shvatim devojek koje u danasnje vreme kazu da je zaista puno novca kada moraju da izdvoje za depilaciju vise od 500 dinara.
02.09.2016
Dusan Markovic
Smatram da podjednako i mladi muskarci koji drze do sebe, narocito oni koji se bave odredjenim sportskim aktivnostima, treba da praktikuju depilaciju prepona i da u tome nema zaista nista lose.
01.08.2016
Jana Stankovic
Veoma kvalitetno radim depilaciju prepona i nogu u studiu lepote La Prima. To je salon lepo koji mozete posetiti svakoga dana i slobodno pitati sve sta vas zanima.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite nekomesto gde biste mogli da kvalitetno uradite depilaciju prepona i nogu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da salon lepote Per Lui. Mogu samo da kazem da sam na tom mestu uvek lepo ugoscenja i da mi uvek svaki posao zavrse brzo i kako treba.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Koliko je meni licno poznato, a to govorim iz licnog iskustva, studio lepote VS sa Vozdovca radi veoma kvalitetnu depilaciju prepona i nogu. Ta cena od 700 dinara je po meni i vise nego smesna za kvalitet koji se dobije.