Depilacija obrva Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Depilacija obrva
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Japansko iscrtavanje obrva + korekcija

Akcija -20% 120 Din.
Japansko iscrtavanje obrva + korekcija - 120 evra! Japansko Iscrtavanje Obrva Mirjana Kerkez!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Depilacija obrva

Pravilno oblikovane obrve osim što uokviruju lice, one ističu i prirodnu lepotu lica. Danas su u modi guste, savršeno oblikovane obrve.

Obrve se po pravilu čupaju sa donje strane. Neke žene imaju ‘višak’ i s gornje strane, i to su one dlačice koje izlaze iz oblikovane forme, koje štrče te se one jedino uklanjaju. Prvo oblikovanje obrva bi trebalo prepustiti stručnjaku jer ih je lakše posle održavati. Osim pincetom, dlačice se još mogu čupati voskom, šećernom pastom i koncem. 

Ma koliko vam se dopadale obrve vaše drugarice, nemojte ih preslikavati na svom licu. Svako je lice jedinstveno. Radije prepustite oblikovanje stručnjaku, koji će iscrtajte nekoliko različitih oblika pa će u dogovoru sa vama da zajedno odaberite onaj koji vam najbolje stoji.

Depilacija obrva voskom

Depilacijom se uklanja višak dlačica, a estetska korekcija podrazumeva smišljeno formiranje obrva po strogim pravilima u cilju postizanja estetske harmonije na licu. Vosak nije "igračka" za amatere, pa vosak prepustite stručnjaku, a vi se držite pincete. Ukoliko niste osoba koja voli da eksperimentiše ova metoda je odlična za vas. Oblikovanjem obrva voskom dobijate savršene obrve u jednom potezu.

Pre čupanja obrva voskom, kozmetičar će vaše obrve uredno počešljati i napraviti ih u onom obliku kako treba da izgledaju. Nakon ove pripreme nanosi se vosak na deo gde se nalaze suvišne dlačice, koji se potom pažljivo i brzim potezima skida nakon čega ostaje savršeno glatka površina bez suvišnih dlačica. 

Depilacija koncem

Depilacija obrva voskom potiče iz Indije, ali je zastupljena i na celom Srednjem Istoku . Ova metoda uklanjanja suvišnih dlačica je veoma stara ali se pokazala najefikasnijom. Radi se hiruškim koncem koji se uplete u trougao i brzim pokretima uklanjaju i najsitnije dlacice iz korena. Primenjuje se na regiji lica.

Ova vrsta depilacija je manje bolna od čupanja pincetom, a ujedno je znatno brža i efikasnija. Za obrve je potrebno svega 5 do 6 min. Konac ne sadrži nikakve hemikalije, te je odličan za osetljivu kožu sklonu iritacijama.

Ova metoda je vrlo malo zastupljena kod nas, dok je na zapadu totalna invazija na salone gde ovu tehniku rade žene iz Indije. Ovu veoma preciznu tehniku poznaju samo dobri majstori i prisutna je kao usluga u par salona.

Depilacija obrva šećernom pastom

Depilacija obrva šećernom pastom i nije više tako nova metoda na našem tržištu. Sve je više žena koje koriste ovu metodu za oblikovanje i korekciju obrva. Ova tehnika je manje bolna i efikasnija je jer se dlačice čupaju iz korena, a i vremenom se proređuju. Ovu metodu uklanjanja dlačica dodatno čini popularnom to što je visok higijenski standard prilikom tretmana, jer se svi materijali koriste jednokratno.

Depilacija obrva cena

Za oblikovanje obrva potrebno je izdvojiti oko 500 dinara, dok korekcija u proseku košta oko 300 dinara.   

Depilacija obrva šećernom pastom košta oko 600 dinara, dok je za depilaciju voskom potrebno izdvojiti oko 400 dinara. Ukoliko želite da sredite obrve uz pomoć depilacije koncem, za to treba da izdvojite oko 600 dinara.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu limfne drenaže predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Snezana Aleksic
Veoma kvalitetnu depilaciju obrava radim u salonu lepote Cher sa Novog Beograda. Devojke su bas profesionalne i usluzne. Pored toga, ne zure da previse brzo zavrse posao tako da se svima na pravi nacin posvete.
Ivana Petrovic
Svaka depilacija obrva bi trebala da bude nesto sto ima neku svoju posbnu cenu. Mada, zaista, u danasnje vreme svako to moze da radi i to bez nekih vecih problema. Cene u takvim salonima lepote zbog toga ne bi trebalo da bude nesto posebno velike.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, depilacija obrava je nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, depilacija obrava nije nesot posebno sto moze da se plati. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Milen Jovanovic
Po meni su zene rodjene da rade upravo ovakvu vrstu depilacije.
Jovana Milinkovic
Po pravilu, svaka depilacija ima nesto svoje i nesto sto treba da se posebno plati, kako pre tako i kasnije.
Filip Milutinovic
Po pravilu je sigurno samo to da ona nije ni malo jeftina kako god da okrenete.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ona u svakom slucaju treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Nije ni ona vise toliko skupa kao sto se mozda na prvi pogled cini.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je kako god da okrenete, depilacija obra nesto sto dosta kosta i sto nije bas toliko jefitno.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato,svako uzbunjivanje obrava mora debelo da se plati. To jednostavno ne moze drugacije da funkcionise.
Marta Dencevic
U svakom slucaju, moja zena ba i ne zali neke pare po ovom pitanju.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, depilacija obrava je uvek nesto sto mora posebno da se plati.
Ljubinka Sreckovic
Ovo je nesto sto se u danasnje vreme podrazumeva, narocito kada govorimo o zenama. Ipak lepota i higijena treba da za svakoga budu na prvom mestu.
Petar Jankovic
Mogu samo da kazem da se i vise nego gadim, kada vidim kako neka zena ili devojka ne vodi racuna o svom fizickom izgledu.
Nikolina Pantelic
Po pitanju depilacije obrva, samo treba da posetite kozmeticki salon Zoka in i obrve ce biti kao rukom odnesene.
Petar Jankovic
U danasnje vreme veoma strogih estetskih kriterijuma, depilacija obrava je verovatno jedan od najznacajnijih kozmetickih tretmana koji zaista u danasnje vreme mozete da uradite u velikom broju kozmeticikih salona.
Ivan Stojanovic
Svaka zena bi mom misljenju trebala strogo da vodi racuna o depilaciji obrava. U svakom slucaju je depilacija obrva nesto na sta u najvecoj meri mozete da se oslonite kada pricamo o kvalitetu.
Marko Petrovic
Svaka zena mora da vodi racuna o svojoj higijeni. Ono sto je problem je generalno i to da i muskarci trebaju da budu uradni. Zbog toga smatram da svaki muskarac treba kvalitetno da uradi i depilaciju obrva i sigurno se onda nece pokajati.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu depilaciju obrava, potrebno je da dobro razmislite unapred. Kazem to posto su zena cudna sorta i pri tome je potrebno da ima se vocek na neki nacin i prilagodi.
Jana Stankovic
Mislima da se u Beograud u danasnje vreme moze pronaci veliki broj salona u kojima se na kvalitetan nacin moze uraditi depilacija obrva. Ukoliko se odlucite da na kvlaitetan nacin uradite depilaciju obrva, onda je u svakom slucaju potrebno i da kvalitetno platite.
Biljana Brankovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu depilaciju obrava, onda budite spremni da izdvojite minimum 500 dinara.- To je neka cena u koju mozete imati puno poverenje. Depilacija obrva nije neki preterano tezak i zahtevan posao ali jeste posao koji u svakom slucaju mora kvalitetno da se odradi.
Jovana Milinkovic
Veoma kvalitetnu depilaciju obrava radim u salonu lepote Cher sa Novog Beograda. Devojke su bas profesionalne i usluzne. Pored toga, ne zure da previse brzo zavrse posao tako da se svima na pravi nacin posvete.