O nama - DUPLEX RENT A CAR

Duplex Rent ACar agencija nalazi se na Novom Beogradu. Svojim klijentima nudi iznajmljivanje najmodernijih i najsigurnijih automobila po veoma povoljnim uslovima i dodatnim pogodnostima u okviru najma automobila.

Veoma smo ponosni što svojim klijentima možemo da pružimo uslugu iznajmljivanja automobila po najvišim svetskim standardima. Naš cilj je pre svega, udobna i sigurna vožnja i mogućnost klijenata da odaberu automobil prema svojim potrebama.

Svojim klijentima nudimo veliki izbor automobila novije klase, od malih gradskih automobila, poslovnih automobila, porodičnih automobila i velikih karavana.

Izuzetno cenimo lojalnost naših klijenata i njima uvek izlazimo u susret što se tiče povoljnijih uslova i dodatnih pogodnosti.

Naš vozni park je dobro opremljen različitim automobilima, od veoma luksuznih do automobila za svakodnevnu gradsku vožnju.

Važno nam je da znate da sva vozila poseduju Kasko osiguranje i da u svakom trenutku imate našu podršku na putu i podršku AMSS-ana teritoriji cele Evrope, za sve nepredviđene situacije koje Vam se mogu desiti na putu.

Cene iznajmljivanja vozila:
Cene iznajmljivanja vozila zavise od niza faktora kao što su namena, predviđena kilometraža, sezona, uslovi na putu i period na koji iznajmljujete vozilo i drugo.

Ipak cene su unapred dogovorene i budite sigurni da nećete imati dodatnih troškova osim cene iznajmljivanja po uslovima koji su uzavisnosti od modela automobila propisani.

Prilikom iznajmljivanja potrebno je ostaviti depozit u iznosu od 100 do 300 evra u zavisnosti od modela automobila koji iznajmljujete.Ostavljeni depozit Vam se vraća nakon isteka dogovorene usluge, ukoliko je automobil vraćen u istom stanju kao i prilikom preuzimanja.

Cene su po danu i zavise od modela automobila kao i ostalih uslova koje dogovarate u agenciji Duplex Rent A Car.

 • RENAULT CLIO
 • Već od 15 e/dan
 • RENAULT MEGANE
 • Već od 19e/dan
 • PEUGEOT 208
 • Već od 15 e/dan
 • CITROEN GRAND PICASSO
 • Već od 26 e/dan

Kompletan vozni park možete pogledati na našem sajtu http://duplexrentacar.rs/vozni-park/
Preciznu cenu i uslove iznajmljivanja možete precizirati u agenciji ili putem telefona +381 (60) 6088 288. Naš ljubazni tim obučenih i srdačnih kolega stoje Vam na raspolaganju 24sata dnevno.
Da biste iznajmili vozilo potrebno je da pozovete i zakažete iznajmljivanje automobila najkasnije nekoliko sati ranije, kako bi automobil bio adekvatno pripremljen i spreman za Vašu udobnu, prijatnu i sigurnu vožnju.

Ukoliko ste iz Beograda vozilo možete preuzeti u našoj agenciji Duplex Renta A Car u ulici Vespučijeva 34 na Novom Beogradu. Ukoliko dolazite iz inostranstva mi ćemo Vam predati vozilo na Aerodromu Nikola Tesla, na Terminalu 2-međunarodni dolasci.

Za razliku od drugih agencija naši klijenti dodatnu opremu dobijaju gratis za vreme trajanja najma vozila.Tu spadaju zimska oprema-zimske gume, sedište ili booster za dete, GPS navigacija, kao i dodatni kofer za krov koji se minimalno doplaćuje u okviru celokupne cene.

Zato budite u sigurnim rukama, iznajmite automobil po najboljim uslovima i najpovoljnijim cenama. Uživajte u komfornoj i prijatnoj vožnji i postanite naš stalni klijent.

Radno vreme Duplex Rent A car kompanije je svakog radnog dana od 9:00-17:00
Subota : 9:30-13:30

Ukoliko Vam je potreban siguran i moderan automobil, možete nas pozvati na broj +381 (60) 6088 288 i nekoliko sati ranije najaviti preuzimanje automobila van radnog vremena, ukoliko imate neodložan put ili Vam je neophodan automobil za izlazak. Za Vas smo dostupni 24 časa.

Adresa: Vespučijeva 34, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.02.2020 11:10
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale za profesionalnost i usluznost!!! Prporuka svima!!!!

14.02.2020 11:08
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale!!!

16.01.2020 10:25
Neregistrovan korisnik

Sve je bilo po dogovoru! Ne menjamo agenciju, veoma smo zadovoljni! Sve pohvale!

16.01.2020 10:22
Neregistrovan korisnik

Izuzetan i profesionalan odnos, automobili u savršenom stanju. Za svaku preporuku.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Duplex rent a car
 • Duplex rent a car,
 • rent a car novi beograd,
 • rent a car beograd,
 • Duplex rent a car beograd,
 • Duplex radno vreme