Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije BMW rent a car
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

BMW rent a car

Kvalitetna vozila i pristupačne cene u rent a car agencijama ohrabruju vozače da iznajme vozila nemače marke BMW. Kasko osiguranje je najčešće podrazumevano u okviru cene kod svih agencija, neka vozila se mogu preuzeti na aerodromu ili na drugoj željenoj adresi, dok ograničenja pređene ukupne ili dnevne kilometraže mogu varirati u skladu sa pravilima poslovanja agencije i s obzirom na određeni model automobila. Sve neodoumice je najbolje razjasniti direktno sa rent a car agencijom.

BMW 530xd rent a car 

BMW 530xd je predstavnik luksuzne klase automobila. Odlikuju ga klima uređaj i manuelni šestobrzinski ili automatski menjač. Ima petora vrata i može udobno da preveze petoro putnika. Odgovara na potrebe gradske i međugradske vožnje. Cena iznajmljivanja automobila BMW 530xd uz uključeno kasko osiguranje iznosi od 100 do 120 evra po danu.

BMW 320 rent a car

BMW 320 svrstava se u višu srednju klasu automobila. Ovaj kvalitetan i pozdan automobil dobro se snalazi u gradu i na otvorenom putu. Poseduje petora vrata, klima uređaj i automatski menjač. Može da ugosti petoro putnika. Iznajmljivanje automobila BMW 320 iznosi oko 50 evra za jedan dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rent a car agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.10.2018
Andriajana Simic
Neka uobicajena cena za BMW rent a car se krece u proseku oko 50 eura za jedan dan. To je neka cena koju daju agencije. Opet postoje i brojna druga privatna lica koja svoj automobil stavljaju strancima na raspolaganje.
14.09.2017
Milen Jovanovic
Samo treba da znate da su BMW vozila jedna od boljih vozila koja kod nas postoje. Bez obzira o kom BMW modelu se radi ali svako ko vas vidi da ga vozite ce smatratiti da imate para kao lisca na grani u prolece.
19.05.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju, ne znam kako neko moze da oceju da po pitanju ovog rent a cara budu relativno povoljne cene.
08.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, nista od ovoga ne postoji toliko losije.
23.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo je odlican varijanta rent a cara.
10.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po meni ovaj rent a car moze da se uradi bez nekih vecih problema oko cega nema nekih velikih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
23.03.2017
Simona Vucinic
Cene za ovo vrstu vozila su uvek pre ili kasnije nesto na sta na kraju treba da se ponosite.
10.03.2017
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice daleko manje bitno i vazno.
06.03.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta vozila. Sve drugo je mnogo manje vazno.
15.02.2017
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ovo je poseban vrsta servisa. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se pre ili kasnije necete pokajati.
01.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se BMW-a tice, ovo vozilo predstavlja visoku klasu. Samim tim nije za svaciji dzep da se iznajmi a pogotovo ne da se kupi.
19.01.2017
Petar Jankovic
Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kaltiet. Na kraju je ipak to jedino nesto sto se racuna.
30.12.2016
Nikolina Pantelic
Samo treba da zante da je BMW dosta atraktivan auto ali jednostavno nije za svaciji dzep.
13.12.2016
Ivan Stojanovic
Mogu da razumem da planirate da iznajmite BMW ako idete na neku proslavu. U suprotom slucaju to svakako ne mogu da razumem.
28.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju BMW rent a car, ubedljivo najpouzdnije resenje je da posetite agenciju Agape koje inace ima visegodisnje iskustvo u radu u ovoj oblasti.
08.11.2016
Biljana Brankovic
Po pitanju rent a car BMW vozila, ubedljivo je najbolje resenje da posetite auto centar City. To je zapravo jedno od najboljih mesta po pitanju iznajmljivanja vozila u Beogradu.
19.09.2016
Marko Petrovic
Ako vec imate novca i planirate da iznajmite BMW onda je u svakom slucaju potrebno da odete na neko provereno mesto kao sto je primera radi Alex S. To je jednostavno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
16.08.2016
Dusan Markovic
To je neka prosecna cena u Beogradu. Ona se u principu razlikuje od agencije do agencija ali se u principu uvek krece oko 50 eura. Po vas je u svakom slucaju najbolje da posetite Maxx rent a car i da se sami uverite u kvalitet.
14.07.2016
Petar Jankulovski
Neka uobicajena cena za BMW rent a car se krece u proseku oko 50 eura za jedan dan. To je neka cena koju daju agencije. Opet postoje i brojna druga privatna lica koja svoj automobil stavljaju strancima na raspolaganje.