O nama - BALKAN RENT A CAR BEOGRAD


Sve veća tražnja za rent a car uslugama govori da iznajmljivanje automobila više nije luksuz, već korisno rešenje. Firma Balkan poseduje dugogodišnje iskustvo u poslovima uvoza vozila, zahvaljujući kome smo stekli vodeću poziciju i u oblasti Rent a Car službe.

Svim klijentima nudimo ispravna, visokofunkcionalna vozila, sa kojima će Vaša vožnja, kako u gradu, tako i van njega, biti prijatno iskustvo. Naš vozni park je sačinjen od preko 50 vozila vodećih svetskih proizvođača: BMW, OPEL, FIAT, RENAULT, ŠKODA, LANCIA, CHEVROLET... Sva vozila su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom za ugodnu i bezbednu vožnju. Radi Vaše sigurnosti naša vozila su unapred pregledana i redovno prolaze sigurnosne provere.

Svi korisnici agencije za iznajmljivanje vozila Balkan moraju biti stariji od 21 godine i posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš. Minimalni period za najam automobila u agenciji Balkan Rent a Car je jedan dan (24 časa). U zavisnosti od Vaših potreba željeno vozilo možete iznajmiti kratkoročno (do 30 dana) ili dugoročno u trajanju od više meseci.

U našoj ponudi za iznajmljivanje vozila nudimo Vam dva osnovna tarifna paketa:
-cena najma sa uračunatih 200km koje možete preći u toku jednog dana
-cena najma koja uključuje neograničenu kilometražu.

Svi Balkan Rent a Car vozači i putnici su životno osigurani na 6.000 USD, a u slučaju trajnog invaliditeta na 12.000 USD. Takođe, osiguranje za pričinjenu materijalnu štetu trećem licu od strane Balkan Rent a Car iznosi maksimum 100.000 USD.

Iznajmljivanje i vraćanje vozila moguće je izvršiti u našoj poslovnici u Beogradu, na Aerodromu Surčin ili u nekoj od poslovnica u gradovima širom Srbije: Pančevo, Subotica, Novi Sad, Čačak, Niš, Šabac. Povraćaj vozila vrši se na mestu koje Vam najviše odgovara.

Balkan Rent a Car, svim pravnim licima nudi posebne pogodnosti za višemesečne i trajne zakupe vozila, kao i mogućnost plaćanja preko računa. Sva fizička lica troškove najma i sve eventualne dodatne troškove mogu platiti gotovinski ili kreditnom karticom.

Sa željom da kvalitetom vozila i usluge budemo sinonim Vaše sigurnosti, uz veoma povoljne cene, trudimo se da konstantno unapređujemo nivo naše usluge i težimo najvišim standardima.

Pozovite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo.

Balkan Rent a Car, Staro sajmište 29, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Balkan rent a car Beograd
  • Balkan rent a car,
  • Balkan rent a car Beograd,
  • rent a car,
  • rent a car u Beogradu,
  • Balkan rent a car radno vreme