Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Tretman voćnim kiselinama
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Voćne kiseline PAKET 6 tretmana

Akcija -50% 5990 Din.
Voćne kiseline PAKET 6 tretmana po ceni od 5.990 din samo u Salonu lepote Gospođica! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica voćnim kiselinama

Akcija -60% 990 Din.
Tretman lica voćnim kiselinama - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman voćnim kiselinama

Želite da budete mlađe i lepše? Kakvo pitanje, reći ćete, pa ko još to ne želi? Ali, kako to postići, zanima mnoge naše dame. Jedan od odgovora na sva ova pitanja jeste tretman voćnim kiselinama.

 

 

One deluju tako što skidaju površinski sloj mrtvih ćelija, rehidriraju epidermis, kao i uspostavljaju normalnu pH vrednost kože. 

Čemu služi tretman voćnim kiselinama?

Voćne kiseline su u prvim borbenim redovima kada je nemilosrdna borba protiv starenja u pitanju. Ovaj tretman je počeo da se praktikuje 60-ih godina prošlog veka, a pošto je dao odlične rezultate, koristio se i kao samostalni tretman, ili kao dodatak.

Od čega zavisi efekat tretmana voćnim kiselinama?

Najpre, efekat zavisi od procenta kiselina, zatim sastava kiseline, njene vrste, pH vrednosti, kao i od stručne i pravilne upotrebe i od broja tretmana koji su potrebni vašoj koži. 

Kako deluju voćne kiseline na našu kožu?

Delovaće na više načina, pa navedimo najvažnije:

- ukloniće najsitnije površinske bore, a duboke će učiniti plićim;

- starijoj, suvoj i dehidriranoj koži vratiće eleastičnost i učiniti je vitalnijom;

- voćne kiseline stimulišu regeneraciju i obnavljanje kože;

- vaše pore biće oslobođene od masnoća i sužene;

- voćne kiseline izbeljuju promene u pigmentaciji kože i fleke nastale od akni.

Kako izgleda biološki tretman voćnim kiselinama?

Vaša kozmetičarka će kožu najpre dobro očistiti od šminke i masnoće, pa će veoma pažljivo četkicom naneti voćne kiseline, čiji procenat se određuje prema tipu i potrebama kože. Kiselina se na licu drži od 3 do 5 minuta, posle čega se dobro ispere vodom. Nakon toga se radi čišćenje kože, koja se potom dezinfikuje, nanosi se ampula, a ukoliko postoji potreba za tim i antibiotički losion ili antibiotska krema. Tretman dalje vodi kroz masažu, aromaterapiju, dok se koža ne zagreje. Na kraju, kozmetičar će vam naneti biološku masku.

 

Kako izgleda serijski tretman voćnim kiselinama?

Ovakav tretman je zapravo neagresivni piling kože lica. Mogu se koristiti bilo koje vrste voćnih kiselina, kontrolisane jačine, koja može da se uveća prema tipu vaše kože. Serijski tretman daće najbolje rezultate ako imate fleke, pege, proširene i zapušene pore, plitke ožiljke, tragove od izlečenih akni. Proces starenja biće ublažen, a tretman se preporučuje jednom nedeljno.

Šta je to energetski eliksir?

To je tretman elektrofrut gelom, koji je sastavljen od deset najpoznatijih vrsta voća (jagoda, malina, breskva, mango...). To je zapravo kombinacija kiselina i vitamina A, C i E, čime će biti omekšan površinski sloj kože, i regenerisaće se njene ćelije.

Ovo nije tretman samo za lice, već i za telo, i izvodi se u tri faze. U prvoj fazi koža se čisti mlekom, kojim se odstranjuju masnoće i nečistoće sa kože. U drugoj fazi radi se masaža koja je zasnovana na vitaminskom ulju kome su dodate energetske kapi. Na ovaj način se stimuliše mikro cirkulacija, i ubrzava se transport hranljivih supstanci do ćelija kože. U trećoj i poslednjoj fazi, nanosi se energetska maska i ostavlja se da deluje od 15 do 20 minuta. 

Da bi se iz voćnih kiselina iskoristio maksimum, svakako da ne bi trebalo sami da pokušavate ove tretmane. Posetite vaš omiljeni salon lepote, uživajte sve vreme prepušteni rukama profesionalaca, te izađite vidno osveženi, lepši i mlađi.

Tretman voćnim kiselinama – cena:

Cene se kreću u rasponu od 3400 dinara za tretman lica voćnim kiselinama, a bez čišćenja, trajanje 60 minuta, preko 4400 dinara za kompletan tretman lica u trajanju od 90 minuta.

Tretman leđa voćnim kiselinama, bez čišćenja, 60 min – 4400 dinara, preko 5500 dinara, za kompletan tretman leđa u trajanju od 90 minuta.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone lepote ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Katarina Perisic
Ukoliko trazite kvalitetan tretman vocnim kiselinama nema potrebe previse da lutate. Slobodno mozete da posetite kozmeticki salon Namaste na vracaju i sigurno se necete pokajati.
29.08.2017
Ivana Petrovic
Naravno da je tretman vocnim kiselinama odlican stvar u Beogadu ali je po meni jos bolja stvari u tome da ona zaista treba da se plati i uradi na jedan kvalitetan nacin. Postoji ipak u danasnje vreme dosta slaona lepote koji to mogu da urade na jedan bas kvlalitetan nacin i da se vise nista ne brinete.
15.05.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se ovog tretmana tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
28.04.2017
Marina Zivkovic
Stvar je pre svega u tome da ovaj tretman nije ni malo jeftin kako god da okrenete. Druge stvari i nisu bas toliko vazne kao sto se mozda meni cini.
26.04.2017
Milen Jovanovic
Ovo su tretmani koji zaista predstavljaju nesto posebno.
18.04.2017
Jovana Milinkovic
Po pravilu, sto se ovog tretmana tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Zbog toga, mnoge stvari i nisu bas toliko vazne.
31.03.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, ovo je vrsta tretmana koja nije bas toliko jefitna kao sto se mozda na prvi pogled cini.
30.03.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju je po meni ovo i vise nego dobar tretman.
16.03.2017
Mihajlo Nastasovic
pre ili kasnije po pitanju ovog tretmana se sigurno necete pokajati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
24.02.2017
Simona Vucinic
Kazu da je ovo tretman koji zaista moze da vam pomogne i da od njega nema nista bolje.
08.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, sto se tice ovog tretmana, odmah treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno.
27.01.2017
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego skupi tretmani.
11.01.2017
Janko Zivanovic
Iz licnog iskustva mogu da kazem da ovo nije tretman koji je narocito skup ali jeste tretman koji bas onako dobro i debelo mora da se plati.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Ako mene licno pitate, samo treba da znate da je veoma bitno da uradite bas kvlaitetan tretma. U tom slucaju vam on odmah moze pomoci.
05.12.2016
Petar Jankovic
Ukoliko se odlucite za tretman vocnim kiselinama, samo treba po tom pitanju da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju nemate da brinete.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju tretmana vocnim kiselinama, smatram da je ubeljivo najbolje da posetite kozmeticki salon Miss Magic i da se tamo licno uverite u kvalitet.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Zaista smatram da je tretman vocnim kiselinama nesto sto zaisat i vise nego blagotvoron deluje na neciju kozu. U svakom slucaju vas nista ne kosta da probate.
06.09.2016
Marko Petrovic
Po mom licnom misljenju, mnogi od ovih tretmana su prosto izmisljeni kako bi se pojedinim ljudima sto je pre moguce uzeo novac. To se posebno odnosi na kategoriju zena.
02.09.2016
Dusan Markovic
Tratman vocnim kiselinama je nesot na sta posebno treba da obratite paznju. Pre svega, smatram da je ovo na neki nacin nova vrsta tretmana i da je potrebno da mu se posebno posvetite da biste videli da li ce i na koji nacin da uspe.
01.08.2016
Jana Stankovic
I ja se slazem sa tim. U svakom slucaju, u danasnje vreme postoji veoma veliki broj tretmana da prosto ni sami ne znate za koji treba da se odlucite.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da je ovo vise neka vrsta fensi tretmana nego sada neki ozbiljna kozmeticki zahvat. U svakom slucaju sam misljenja da trtman vocnim kiselina treba da bude kvalitetan ako vec devojke toliko izdvajaju novca da ga kvalitetno urade.
30.06.2016
Jovana Milinkovic
Ukoliko trazite kvalitetan tretman vocnim kiselinama nema potrebe previse da lutate. Slobodno mozete da posetite kozmeticki salon Namaste na vracaju i sigurno se necete pokajati.