Vratite se na mobilnu verziju sajta
Piling lica Piling lica - Ovde možete pogledati salone koji nude uslugu pilinga lica. Saznajte kako se radi piling lica, kao i cene i akcije za Piling lica. www.navidiku.rs Piling licaPILING LICA Beograd, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Čukarica, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Savski venac, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Voždovac, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Vračar, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Surčin, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Kragujevac, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena PILING LICA Rakovica, hemijski piling lica, ultrazvučni piling lica, laserski piling lica, cena

Piling lica

Lepo lice i negovan ten je nešto što bi svako poželeo. Ipak, koža na licu, kao i na drugim delovima tela ima osobinu da skuplja mrtve ćelije, zbog čega ne izgledamo onako kako bismo hteli.

 
  piling lica

Na sreću, rešenje postoji i ne morate očajavati – u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama pruža se usluga pilinga lica, koji upravo ima za cilj da osveži ten i da mu vrati sjaj.

Piling lica hemijski

Usluga pilinga lica se može odraditi na razne načine, a u ovom delu teksta govorimo o hemijskom pilingu. Ukoliko se podvrgnete ovom tretmanu, doći će do poboljšanja strukture i kvaliteta kože a rezultati će ostati vidljivi u toku dugog vremenskog perioda, što je veoma važno znati.

Kada je reč o podmlađivanju kože lica, možemo slobodno reći da je hemijski piling i dalje zlatni standard i metoda koja se u tu svrhu najčešće koristi.

Verovatno vas zanima kako se izvodi tretman? Stručno lice naneće na kožu rastvore posebnih kiselina. One imaju zadatak da sa povšine kože uklone sve mrtve ćelije, odnosno njen oštećeni sloj. Zahvaljujući tome, moguće je da se koža regeneriše, tako da se dobija zdraviji i novi sloj.

Piling lica laserski

Ne postoji savršena žena, već postoje samo pripadnice lepšeg pola koja na pravi način brinu o svom izgledu i zbog toga deluju sveže i podmlađeno. Način našeg života – užurbanost, stres, brige... – ostavljaju svoje tragove na našem licu i to u vidu ružnih fleka, bora, tankih linijica... To svakoj ženi smeta i želela bi da ukloni te znake starenja, pa je u tom smislu dobro uraditi metodu laserskog pilinga lica, vrata i dekoltea.

piling lica cena

 

Postoje razni načini kako deluje laser i to može biti termalno dejstvo, ili ablativno dejstvo koje se upotrebljava kod pilinga.

Laser tako deluje što njegov svetlosni snop stimuliše stvaranje novog kolagena, koji je najviše odgovoran za to koliko će naša koža izgledati mladoliko. Ukoliko je vaša koža ostarila, usled godina, laser će pomoći tako što joj daje ujednačen ten, bez fleka, zatežući je i osvežavajući.

Ultrazvučni piling lica

Ukoliko imate osetljivu kožu, tada je ultrazvučni piling prava odluka za vas. Na ovaj način se postiže i dubinsko čišćenje epidermisa, a pored toga pozitivni su i efekti vlaženja kože – hidratacija, postizanje tonusa, diskolorizacija kože i poboljšavanje cirkulacije.

Ultrazvučni piling lica se preporučuje kao redovni tretman da bi vaš ten bio svež i očišćen, a pored toga, koristi se kao uvodni tretman za anti-age procedure.

Bitno je naglasiti da se radi o potpuno bezbolnom procesu, na kraju koga ćete se osloboditi svih površinskih i dubinskih nečistoća sa lica, mrtvih ćelija sa površine kože, a vaš ten će delovati osveženo, mlađe i lepše.

Piling lica iskustva

Kada govorimo o iskustvima žena koje redovno koriste tretmane pilinga lica, možemo kazati samo da je to tretman koji je svakome neophodan, i da ne postoji nijedan razlog da ne posetite svoj omiljeni salon lepote ili dermatološku ordinaciju.

Konkretno, može se dogoditi da budete zadovoljni izgledom svog lica nakon samo jednog tretmana, mada se u praksi najčešće događa da je potrebno uraditi od tri do šest pilinga, da bi se dobio maksimalni učinak.

Imaćete odmah jasno vidljivu čistiju kožu, raširene pore će se skupiti, tako da ćete izgledati mlađe i lepše, a to je upravo ono što želite, zar ne?

Piling lica – cena:

Za ultrazvučni piling lica potrebno je platiti u proseku oko 1000 din, dok za hemijski piling treba izdvojiti od 1500 din. do 3500 dinara, što zavisi da li se radi površinski ili dubinski piling lica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i dermatološke ordinacije oglašene ispod našeg teksta.

 

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na PILING LICA

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Bali detox masaže
Skadarska 9,

75d:09h:01m

Hemijski piling lica SOTHYS preparatima

popust 29%

Hemijski piling lica SOTHYS preparatima

Hemijski piling lica SOTHYS preparatima - 5.000 din! Salon lepote Violet Line!...Pročitajte više

Cena kupona: 7.000din./5.000din.

Firma: Kozmetički salon Violet Line
Trgovačka 28,

60d:09h:01m

Biološki tretman lica u skladu sa tipom kože

popust 67%

Biološki tretman lica u skladu sa tipom kože

Biološki tretman lica u skladu sa tipom kože - 1.000 din! Salon lepote Te...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./1.000din.

Firma: Salon lepote Terra Esthetica
Svetogorska 38,

52d:09h:01m

Hemijski piling lica

popust 72%

Hemijski piling lica

Hemijski piling lica - 990 din! Salon lepote Gospođica!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./990din.

Firma: Salon lepote Gospodjica
Ace Joksimovića 55,

36d:09h:01m

SkinCeuticals hemijski piling lica

popust 38%

SkinCeuticals hemijski piling lica

SkinCeuticals hemijski piling lica - 5.000 din! Endermološki Centar LPG!...Pročitajte više

Cena kupona: 8.000din./5.000din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

28d:09h:01m

HIDRALIFT tretman

popust 33%

HIDRALIFT tretman

HIDRALIFT tretman po ceni od 4.000 din samo u Endermološkom centru LPG!...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

09d:09h:01m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Piling lica
Napišite komentar:
Andriajana Simic

Subota, 29.09.2018. 10:59

Kada je reč o podmlađivanju kože lica, možemo slobodno reći da je hemijski piling i dalje zlatni standard i metoda koja se u tu svrhu najčešće koristi.

Jana Stankovic

Utorak, 29.08.2017. 08:27

Podrzavam svaku vrstu pilinga lica koja ce zaista da vam opremi i na neki nacin pre ili kasnije uveseli. Svakoj zeni je jednostavno stalo do njenog fizickog izgleda i nista tu po meni nema neobicno. Sve drugo bi koliko samo mogu da vidim moglo da bude cisto gubljenje vrmena i nista vise od toga.

Zeljana Jeremic

Nedelja, 09.07.2017. 08:52

Imala sam dosta akni i bubuljica u pubertetu i borila sam se sa njima na sve moguce nacine i koristila mnoge pilinge i kreme za lice, od kojih bih vam najpre preporucila najobicniji limunov sok samo namazete na lice i cini cuda.