Piling lica Beograd

Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 10, ( prilaz 2 )
Beograd
Adresa: Kosovska 43
Beograd
Adresa: Prvomajska 2j
Beograd
Adresa: Resavska 35/7
Beograd
Adresa: Vidikovacki venac 104
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 278
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovića 43i
Beograd

Piling lica Kragujevac

Adresa: Moravska 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Kopaonička 1II/2, Kragujevac
Kragujevac
Adresa: Kralja Aleksandra I Karađorđevića 52, lokal 22
Kragujevac
Adresa: Bulevar Kraljice Marije 52
Kragujevac
Adresa: Zorana Đinđića 19/1
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Piling lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijski piling lica SOTHYS preparatima

Akcija -29% 5000 Din.
Hemijski piling lica SOTHYS preparatima - 5.000 din! Salon lepote Violet Line!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -10% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

HIDRALIFT tretman

Akcija -33% 4000 Din.
HIDRALIFT tretman po ceni od 4.000 din samo u Endermološkom centru LPG! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Piling lica

Lepo lice i negovan ten je nešto što bi svako poželeo. Ipak, koža na licu, kao i na drugim delovima tela ima osobinu da skuplja mrtve ćelije, zbog čega ne izgledamo onako kako bismo hteli.

 
  piling lica

Na sreću, rešenje postoji i ne morate očajavati – u kozmetičkim salonima i dermatološkim ordinacijama pruža se usluga pilinga lica, koji upravo ima za cilj da osveži ten i da mu vrati sjaj.

Piling lica hemijski

Usluga pilinga lica se može odraditi na razne načine, a u ovom delu teksta govorimo o hemijskom pilingu. Ukoliko se podvrgnete ovom tretmanu, doći će do poboljšanja strukture i kvaliteta kože a rezultati će ostati vidljivi u toku dugog vremenskog perioda, što je veoma važno znati.

Kada je reč o podmlađivanju kože lica, možemo slobodno reći da je hemijski piling i dalje zlatni standard i metoda koja se u tu svrhu najčešće koristi.

Verovatno vas zanima kako se izvodi tretman? Stručno lice naneće na kožu rastvore posebnih kiselina. One imaju zadatak da sa povšine kože uklone sve mrtve ćelije, odnosno njen oštećeni sloj. Zahvaljujući tome, moguće je da se koža regeneriše, tako da se dobija zdraviji i novi sloj.

Piling lica laserski

Ne postoji savršena žena, već postoje samo pripadnice lepšeg pola koja na pravi način brinu o svom izgledu i zbog toga deluju sveže i podmlađeno. Način našeg života – užurbanost, stres, brige... – ostavljaju svoje tragove na našem licu i to u vidu ružnih fleka, bora, tankih linijica... To svakoj ženi smeta i želela bi da ukloni te znake starenja, pa je u tom smislu dobro uraditi metodu laserskog pilinga lica, vrata i dekoltea.

piling lica cena

 

Postoje razni načini kako deluje laser i to može biti termalno dejstvo, ili ablativno dejstvo koje se upotrebljava kod pilinga.

Laser tako deluje što njegov svetlosni snop stimuliše stvaranje novog kolagena, koji je najviše odgovoran za to koliko će naša koža izgledati mladoliko. Ukoliko je vaša koža ostarila, usled godina, laser će pomoći tako što joj daje ujednačen ten, bez fleka, zatežući je i osvežavajući.

Ultrazvučni piling lica

Ukoliko imate osetljivu kožu, tada je ultrazvučni piling prava odluka za vas. Na ovaj način se postiže i dubinsko čišćenje epidermisa, a pored toga pozitivni su i efekti vlaženja kože – hidratacija, postizanje tonusa, diskolorizacija kože i poboljšavanje cirkulacije.

Ultrazvučni piling lica se preporučuje kao redovni tretman da bi vaš ten bio svež i očišćen, a pored toga, koristi se kao uvodni tretman za anti-age procedure.

Bitno je naglasiti da se radi o potpuno bezbolnom procesu, na kraju koga ćete se osloboditi svih površinskih i dubinskih nečistoća sa lica, mrtvih ćelija sa površine kože, a vaš ten će delovati osveženo, mlađe i lepše.

Piling lica iskustva

Kada govorimo o iskustvima žena koje redovno koriste tretmane pilinga lica, možemo kazati samo da je to tretman koji je svakome neophodan, i da ne postoji nijedan razlog da ne posetite svoj omiljeni salon lepote ili dermatološku ordinaciju.

Konkretno, može se dogoditi da budete zadovoljni izgledom svog lica nakon samo jednog tretmana, mada se u praksi najčešće događa da je potrebno uraditi od tri do šest pilinga, da bi se dobio maksimalni učinak.

Imaćete odmah jasno vidljivu čistiju kožu, raširene pore će se skupiti, tako da ćete izgledati mlađe i lepše, a to je upravo ono što želite, zar ne?

Piling lica – cena:

Za ultrazvučni piling lica potrebno je platiti u proseku oko 1000 din, dok za hemijski piling treba izdvojiti od 1500 din. do 3500 dinara, što zavisi da li se radi površinski ili dubinski piling lica.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i dermatološke ordinacije oglašene ispod našeg teksta.

 

 

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Akcija -36% 4500 Din.
Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijski piling lica

Akcija -72% 990 Din.
Hemijski piling lica - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica voćnim kiselinama

Akcija -60% 990 Din.
Tretman lica voćnim kiselinama - 990 din! Salon lepote Gospođica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Kada je reč o podmlađivanju kože lica, možemo slobodno reći da je hemijski piling i dalje zlatni standard i metoda koja se u tu svrhu najčešće koristi.
Jana Stankovic
Podrzavam svaku vrstu pilinga lica koja ce zaista da vam opremi i na neki nacin pre ili kasnije uveseli. Svakoj zeni je jednostavno stalo do njenog fizickog izgleda i nista tu po meni nema neobicno. Sve drugo bi koliko samo mogu da vidim moglo da bude cisto gubljenje vrmena i nista vise od toga.
Zeljana Jeremic
Imala sam dosta akni i bubuljica u pubertetu i borila sam se sa njima na sve moguce nacine i koristila mnoge pilinge i kreme za lice, od kojih bih vam najpre preporucila najobicniji limunov sok samo namazete na lice i cini cuda.