Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nadogradnja trepavica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Nadogradnja svilenih trepavica 4D

Akcija -29% 5000 Din.
Nadogradnja svilenih 4D trepavica po ceni od 5.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Profesionalno šminkanje sa veštačkim trepavicama

Akcija -44% 2500 Din.
Profesionalno šminkanje sa veštačkim trepavicama - 2.500 din! Beauty & Chic Salon Lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svilene trepavice + frizura

Akcija -44% 3999 Din.
Svilene trepavice + frizura po ceni od 3.999 din samo u Dve mace kozmetičkom salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Nadogradnja trepavica

Dugačke, tamne i guste trepavice su oduvek izazivale divljenje. Neke žene ni uz pomoć masare ne mogu da postignu željeni izgled ili bi volele da njihove oči krasi dramatičan izgled trepavica i iz tog razloga se odlučuju za nadogradnju trepavica. 

 

 

 

Ukoliko želite da poput filmskih glumica dovedete izražajnost lica do punog sjaja veštačke trepavice su odličan izbor.

Ranije su naše majke i bake lepile veštačke trepavice koje su se mogle kupiti na kozmetičkim odeljenjima u robnim kućama ali njihove mane su bile te što su one tako lepljene u jednom komadu izgledale veštački, a izdržljivost je bila veoma kratkog daha.

Danas u kozmetičkim salonima se nadograđuju trepavice na inovativan i kretativan način, a i rezultati imaju znatno duži rok.

Nadogradnja trepavica iskustva   

Danas se u kozmetičkim salonima koriste snopići dlačica koji se najčešće lepe za gornji kapak i to na mestima gde su prirodne trepavice produžene. Postoje tri vrste trepavica: kratke, srednje i dugačke. Prave se od prirodnih ili veštačkih dlaka.

Dužinu i uvijenost trepavica sami birate u salonu na osnovu oblika i veličine očiju, crta lica ili u skladu sa prilikom povodom koje ste se odlučile za ovaj tretman.

Lepak koji se koristi prilikom tretmana izrađen je na bazi smole i proizvodi se u dve varijante, kao bezbojan i u crnoj boji. Crni lepak nakon završenog postupka izgleda kao crni ajlajner, te se preporučuje damama koje i inače koriste ajlajner. Bezbojni je neprimetan.

Trajanje čitavog procesa je oko sat vremena. Tokom tretmana obučeni kozmetičar lepi dlaku po dlaku na koren vaših prirodnih trepavica, kako bi prilikom otpadanja prirodnih zajedno sa njima otpale i veštačke trepavice.

Trajanje trepavica je oko dve nedelje. Uz određene korekcije trepavice mogu i nešto duže da potraju, ali obzirom da prirodne trepavice traju mesec dana nakon čega otpadaju i ustupaju mesto novim dlakama ovaj tretman je potrebno ponavljati s vremena na vreme.

Kada nadogradite trepavice treba da izbegavate mazanje kapka uljem jer će one onda otpasti.  Takođe masne kreme ne bi ste trebale da koristite jer će ona rastvoriti lepak. Trljanje očiju nije dozvoljeno jer ćete tako iskidati i izlomiti trepavice. Jedini kontakt sa očima bi trebalo da bude ujutru i uveče tokom umivanja.

Dodatna šminka na očima takođe skraćuje životni vek trepavicama, kao i kupanje u bazenima ili na moru.

Nadogradnja trepavica se ne preporučuje osobama koje su sklone alergijama, imaju suvu ili veoma masnu kožu kapka, kao i kod osoba kod kojih se često javlja konjuktivitis.

Nadogradnja trepavica je potpuno bezbolan i bezopasan proces koji mogu da priuše sebi i žene koje nose kontaktna sočiva.

Ukoliko želite guste i lepe trepavice sve što je potrebno je da odaberete kozmetički salon i da uživate u rezultatima.

Nadogradnja trepavica cena

Cene nadogradnje trepavica najčešće se krecu od 900 do 3 000 dinara u zavisnosti od materijala od kojeg su napravljene dlake i gustine koja je potrebna da bi se dobio savršen izgled. Za gornjih trepavice najčešće je potrebno izdvojiti oko 1 100 dinara, dok je za nadogradnju donjih prosečna cena oko 950 dinara.

Za dopunu trepavica je potrebno izdvojiti u proseku oko 200 dinara. Skidanje veštačkih trepavica se najčešće naplaćuje oko 300 dinara.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za nadogradnju trepavica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Nadogradnja trepavica metodom "dlaka na dlaku"

Akcija -57% 1490 Din.
Nadogradnja trepavica metodom "dlaka na dlaku" - 1.490 din! Samo u 6 Beauty salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Nadogradnja trepavica - ruski volumen

Akcija -60% 2000 Din.
Nadogradnja trepavica - ruski volumen - 2.000 din! Samo u 6 Beauty salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

15.05.2017
Petar Jankulovski
Samo treba da se nadogradnja trepavica nesto malo bolje plati.
28.04.2017
Ivana Petrovic
Moje je licno misljenje da ona u svakom slucaju treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
26.04.2017
Stojance Ristovski
Ukoliko se inace opredelite bas za nadogradnju trepavica, pre ili kasnije sigurno necete pogresiti kako god da okrenete.
18.04.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju ova nadogradnja treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
31.03.2017
Milen Jovanovic
Po meni je veoma bitno da znate koliko je samo kvalitet u pojedinim oblastima i vise nego od presudnog znacaja.
30.03.2017
Jovana Milinkovic
Sto se ove nadogradnje tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije u svakom slucaju da dodje do izrazaja.
16.03.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, nadogradnja trepavice i nije bas nesto sa cime mozete jeftino da prodjete.
16.03.2017
Lea Stankovic
Postoje jednostavno tretamni koji se u svakom slucaju dosta isplate. Sve drugo je po meni samo jedno prosto gubljenje vremena.
24.02.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, nadogradnja trepavica je nesto sto treba da se dosta plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Simona Vucinic
Pre svega je ovo nadogradanj koja mora bas onako dobro i debelo da se plati. Ako se za nju odlucite sigurno je samo da treba da spremite novac.
27.01.2017
Todor Markovic
Ovo vecina zena radi kada ide na neke proslave i viselja. Jedino je problem u tome sto to onako nesto vise kosta.
11.01.2017
Marta Dencevic
Zaistra nadogradnaj trepavica u danasnje vreme ne bi trebala da bude nesto posebno skupa.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Koliko mogu samo da vidim, sve veci broj zena se odlucuje upravo za nadogradnju trepavica. Samo po tom pitanju onda treba da znate da ipak ne treba da naprait akrepa od sebe.
05.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Sva sreca pa u danasnje vreme postoji zaista jedan veliki broj salona lepota u kojima zaista bez preoblema mozete da izvrsiti nadogradnju trepavica i da u to zaisat imate puno poverenje.
02.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju nadogradnje trapavica, samo treba da se opredelite za neko strucno mesto u koje mozete generalno da imate puno poverenje.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju adekvatne nadogradnje trepavica, slobodno treba da posetite kozmeticki salon Bojanu i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Nadorgadanja trepavica je nesto sto moja zena uglavnom radi kada se odluci da mi pravi drustvo na nekom veselju. Pri tome mi cesto govori kako ima utisak da je nadogradnja trepavica cini nekako jos vise zenstvenom.
06.09.2016
Marko Petrovic
Po mei zene u svakom sluslu ne bi trebale da preteruju u vestackoj lepoti. Jednostavno, prirodno je nesto sto je ubedljivo najlepse i u sta se najbolje mozte uveriti ukoliko neko od mesta posetite tokom radnog vremena.
02.09.2016
Dusan Markovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan andogradnja trepavica, onda je u svakom slucaju potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. U tom smislu je najbolje da posetite neki od proverenih kozmatickih salona i da se licno uverite u njihov kvalitet.
01.08.2016
Jana Stankovic
Po meni je generalno ta cena od 2000 dinara nsto skuplja. Ukoliko se vec odlucite da uradite nadogradnju trepavica, onda svakako treba da imate neki dobar razglog za to. Obicon devojke/zene to rade kada imaju neku svadbu ili neko veselje do kome im je posebno stalo.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite mesto na kojem biste mogli da uradite nadogradnju trepavica, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas kozmeticki salon Mystik II. U tom salonu je neka prosecna cena za ugradnju trepavica oko 2000 dinara. Mada, moze da bude i jaca.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Neka uobicajena cena iznosi oko 2000 dinara. Ovo je cena koja jeste nesto jaca ali je efekat zato sigurno bozanstven.