Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muška depilacija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Muška depilacija

Ako ste mislili da se samo lepši pol depilira, setite se da je ovo 21. vek! I muškarci žele nežnu kožu, bez dlačica, a da ih to ne čini ništa manje mačo tipovima. Dakle, iz kojih razloga se muškarci depiliraju?

 

 

Neke žene vole muževni torzo, ili takozvani, „ljubavni tepih“, dok druge vole da prislone glavu na grudi svog dragog, na kojima nema nijedne dlačice, već je koža meka i prijatna. Sa druge strane, mnogi muškarci imaju pločice na svom stomaku, dok će neželjene malje svakako tu samo smetati. Da ne spominjemo maljava leđa, mnogim žena i ne baš previše sexy...

Depilacija za muškarce – kako se radi?

Šalu na stranu, muškarci veoma ozbiljno prilaze ovoj temi. Oni se podvrgavaju depilaciji zbog zdravstvenih, estetskih razloga a čest je slučaj da muškarci u srednjim godinama žele da se reše „izdajničkih“ sedih malja, naročito ako uz sebe imaju znatno mlađu partnerku. Postoje i takvi muškarci koji žele depilaciju intimne regije.

Međutim, najčešće se za ovu vrstu usluge odlučuju mladi muškarci koji imaju lepo izvajano telo, pa žele da zablistaju u punom sjaju u teretani ili na plaži, na primer. Takođe, i muškarci iz javnog života, koji se bave manekenstvom, modom i glumom, korisnici su depilacije. 

Depilacija muškaraca se vrši depilacionim kremama ili voskom za depilaciju. Metoda nije bolna, oseti se peckanje kada se dlačice išćupaju iz korena, ali je zato problem rešen na duže staze. 

Za razliku od brijanja, gde se koren dlake samo ojačava, depilacijom koren slabi i vremenom je dlaka sve tanja i manje uočljiva. Depilacija voskom se radi u smeru suprotnom od rasta dlake.

Depilacija za muškarce – iskustva

Naravno, iz dosadašnjeg teksta vidimo da ovo nije samo modni trend, već postoje i zdravstveni razlozi, kao što su sprečavanje učestale pojave upala korenova dlake. Malje na vratu znaju da urastu, dok pojedini muškarci ne žele malje ni na jagodicama lica. 

 

 

Kada je reč o genitalnoj regiji, muškarci se na depilaciju odlučuju najpre radi boljeg održavanja higijene, a takođe se dešava da klijent želi da prati promene koje su nastale, recimo kod sumnje na kondilome. 

Dok govorimo o higijeni, da napomenemo da sve veći broj muškaraca uklanja i malje ispod pazuha. Niko ne želi tamne krugove na majici preko leta, a antiperspiranti često znaju da zakažu. U tom smislu, depilacija je efektno rešenje, pa ćete uvek mirisati lepo i sveže.

Jedan broj muškaraca odlučuje se i za depilaciju prepona. 

Sve u svemu, jači pol najčešće depilira grudi, leđa, stomak, ruke i noge. Interesantan je podatak iz jednog salona lepote, koji kaže da fudbaleri najčešće dolaze na depilaciju. Možda se pitate zašto, ali oni sami obrazlažu tu činjenicu, da im je glatka koža potrebna zbog sportskih masaža koje se rade posle treninga, da ih ne bi čupao maser. Depilacija je svakako, bezbolnija varijanta.

Pripadnice lepšeg pola često su glavni „krivci“ što se muškarci odlučuju na ovaj „bolan korak“, ali kao što smo videli iz teksta, i muškarci to sami žele. 

Naišli smo na još jedan zanimljiv podatak a to je da su dame malo hrabrije kada je podnošenje bola pri depilaciji u pitanju. Da li se slažete? Ako ne, zakažite još danas tretman u svom omiljenom salonu, i hrabro prepustite svoje telo u ruke vešte kozmetičarke.

Depilacija za muškarce – cena:

Za depilaciju grudi, stomaka i leđa, potrebno je izdvojiti u proseku 1200 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone lepote ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Dragana Misic
Po meni, muska depilacija nije vise tabu tema. Moj suprug se licno depilira vec neko vreme. Dosta se u slobodno vreme bavi sportom pa mu smeta kako se znoji. Samo zbog razloga higijene svim muskarcima preporucujem da se opredele za ovaj poduhvat.
29.08.2017
Stojance Ristovski
Zaista ne mogu tacno da shvatim sta je tolik veliki problem za neciju sujetu muska depilacija. Ukoliko pogledate prosecnog muskarca u Beogradu, shvatice da je to u danasnje vreme jedna od osnovnih stvari koja se tice higijene.
15.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
26.04.2017
Milen Jovanovic
Zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi neki muskarac bas ovako nesto radio.
18.04.2017
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, ova delipalacija je nesto sto pre ili kasnije treba i mora da se plati. Mada, nije bas sve ni u ceni. Naravno da je bitan kvalitet.
31.03.2017
Filip Milutinovic
Sto se tice ove depilacije sve je to nesto sto nije bas toliko jeftino kao sto se mozda na prvi pogled cini.
30.03.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju po meni je ona nesto sto i nije bas toliko jeftino.
16.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se muske depilacije tice, ne vidim ja tu nista posebno feminizirano. Cak sta vise, smatram da je to jedan od osnovnih uslova higijene.
24.02.2017
Simona Vucinic
Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, ovo je depilacija koja nije nesto narocito poznata po kvalitetu.
08.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, sto se muske depilacije tice, odmah treba da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo moze da bude u drugom planu.
27.01.2017
Marta Dencevic
zaista ne mogu da shvatim zbog cega muskarci ovo rade.
11.01.2017
Janko Zivanovic
Muska depilacija zaista nije narocito skupa, tako da u danasnje vreme manje vise svako moze bez nekih vecih problema da je uradi.
21.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Ako mene licno pitate, samo treba da znate da muskarci sve vise rade depilaciju. Ipak se u danasnje vreme to i ocekuje od njih.
05.12.2016
Petar Jankovic
Zaista kao mene pitate, po pitanju muske depilacije samo treba da se odlucite da posetite neko strucno i provereno mesto u koje zaista nemate razloga da sumnjate a koje ima veliko iskustvo u radu.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetna muska depilacija i to po veoma povoljnim cenama moze da se uraditi u kozmetickom salonu Zoka In.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Cesto mogu da cujem kako muskarci generalno kritikuju depilaciju i smatraju da to mnogi od njih rade zbog toga sto su feminizirani. Ja se sa tim ni malo ne slazem. Cak sta vise, smatram da to ni malo nije tacno.
06.09.2016
Marko Petrovic
Zasto da ne, zaista nemam nista protiv, iako sam sredovecan covek protiv kvalitetne muske depilacije. To je depilacija koju bi svaki muskarac treba da radi ukoliko mu je stalo dospostvenog fizickog izgleda.
02.09.2016
Dusan Markovic
Bez obzira sto na neki nacin zvuci isfeminizirano, svaki muskarac treba da drzi do sebe i treba da vodi racuna o svojoj higijeni. Zbog toga treba da rade depilaciju odredjenih delova tela.
01.08.2016
Jana Stankovic
Zaista nisam nikakva protivnica muske depilacije. Cak sta vise, misljenja sam da svaki muskarac treba da izgleda lepo i da vodi racina o sebi. Pri tome, musku depilaciju ne posmatram kao estetsku stvar vec na prvom mestu kao stvar osnovne higijene.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Smatram da po pitanju depilacije ne bi trebalo muskarce nista da bude sramota. Naravno, sto se mene tice, musko je musko a zensko je zensko i takva granica uvek treba da postoji. Zbog toga slobodno mogu da kazem da ni jedan muskarac ne treba da izigrava zensko a takodje ni jedan zena ne treba da izigrava musko.
30.06.2016
Jovana Milinkovic
Po meni, muska depilacija nije vise tabu tema. Moj suprug se licno depilira vec neko vreme. Dosta se u slobodno vreme bavi sportom pa mu smeta kako se znoji. Samo zbog razloga higijene svim muskarcima preporucujem da se opredele za ovaj poduhvat.