Dodaj firmu

Ethnogym Les Mills

Kao specijalista za grupne fitnes programe - od Les Mills programa do yoge i pilatesa, naš fitnes klub nalazi se na dve lokacije u gradu dostupno je više od 15 različitih programa pod vođstvom iskusnih instruktora. Takođe, nudimo personalne ...
Pročitaj više

Crnotravska 7-9
Beograd

Vežbe Les mills osmislili su vrhunski stručnjaci iz područja sporta, medicine, fitnesa i plesa. Posle samo ove prve rečenice, imamo utisak da ste već zainteresovani, jer dosta obećava? Nastavite sa čitanjem, i saznajte kako Les mills može da poboljša i vaš izgled i zdravstveno stanje.

Les mills vežbe

Vežbe su tako osmišljene da vas pokrenu, motivišu i na kraju – daju rezultate. Ono što Les mills čini drugačijim od klasičnih načina vežbanja, jesu stalne promene vežbi i stalan razvoj novih oblika vežbanja, a sve to uz dozu dinamike i zabave.

Smisao Les mills vežbi je u tome da se osećate bolje, smršate i ojačate. Najvažnije za postizanje ovih ciljeva jeste biti motivisan i to je ključ uspeha. Cilj kome se teži je popularizacija grupnog fitnesa, odnosno vežbanja u grupi. Na taj način je i najstatičnije ljude lakše pokrenuti, grupno vežbanje im stvara motiv.

Les mills trening

Grupni trening je veoma važan u smislu što poboljšava socijalnu energiju, povezuje ljude koji se na drugi način možda nikada ne bi sreli. Izmenite svoju svakodnevnicu sa 55 minuta vežbanja, dok učestvujete u igri zajedno sa ostalima, i dok svi imate isti cilj, koji sada tako „grupno napadnut“, deluje svima lakše osvojiv. 

Zašto Les mills?

Gojaznost je bolest savremenog sveta, koja pogađa sve veći broj ljudi. Razlog tome je pasivan način života, kada su ljudi prestali da se druže u direktnom kontaktu, i svoje emocije i misli dele preko tastature. Onlajn komunikacija, naravno, ne može zameniti kontakt “oči u oči“, energiju nečijeg osmeha, živu reč. 

Upravo zbog toga što je ljudima savremenog sveta toliko teško da ustanu sa kauča, ugase TV ili isključe kompjuter, statičan način života i gojaznost, kao i zdravstveni problemi koji nastaju usled svega toga, uzimaju sve većeg maha.

Les mills upravo pruža rešenje za to: pokrenite se, u kontaktu sa drugima koji imaju iste probleme kao i vi, shvatićete u potpunosti neophodnost vežbanja i pozitivne rezultate koje ono donosi. 

Spomenućemo grupne treninge i visoko intenzivne intervalne treninge.

Dozvolite sebi da se pokrenete, da promenite kod sebe nešto na bolje. Podelite svoj cilj sa drugima, i lakše ćete dostići bolju formu, snažno telo i zdrav duh.

Les mills – cena

Cena se kreće u proseku od 3200 dinara za mesec dana, korišćenje fitness studija ili teretane, neograničeno svakoga dana.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove i teretane ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane