Dodaj firmu

Individualni trening Pobednik

Za prave rezultate isprobajte individualni trening pod nadzorom stručnih trenera u velikom i dobro opremljenom prostoru od preko 2500 m2 na sajmu u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4
Savski venac, Beograd

Formaholik health i fitness vežbe snage

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Vežbe snage

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Vinča Džudo klub

Džudo klub Vinča nalazi se u Vinči. U ponudi je nekoliko tipova sportskih programa, individualni trening sa takmičarima, kao i priprema sportista za takmičenja, rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta kao i rad sa takmičarima baziran na vaspitno-obrazovnom principu.
Pročitaj više

Prvomajska 1f, Leštane
Grocka, Beograd

Maxim Fitness studio

Fitness studio Maxim nalazi se u Žarkovu. Uz pomoć individualnih i vođenih treninga dovedite svoje telo do savršenstva. Prilagođeni i individualni program i plan treninga i ishrane za svakog vežbača.
Pročitaj više

Ace Joksimovica 81a
Čukarica, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Fullfit Individualni Treninzi

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista, želite da smršate ili samo preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje, ili se oporavljate od neke povrede - FullFit fitnes centar je pravo mesto za Vas.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

La Strada vežbe snage

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok i health bar.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi - Sloba

Bilo da želite da redukujete telesnu težinu, poboljšate kondiciju ili zategnete telo, individualni treninzi Beauty of Quince su pravi izbor za Vas. Nakon izvršenih testiranja, izrađuje se individualni plan vežbanja i ishrane koji je kreiran po meri svakog klijenta.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Zvezdara, Beograd

Lifestyle fitness studio vežbe snage

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

Oaza Fitnes klub

Fitnes centar Oaza nalazi se na Zvezdari. U okviru ovog fitness centra možete trenirati samostalno našoj teretani, kroz individualne al ii grupne trenineg kao što su pilates, Cardio box, Zumba..
Pročitaj više

Milorada Šapčanina, preko puta br 4
Zvezdara, Beograd

Spirit Bodybuilding vežbe snage

Naš bodybuilding fitnes klub nalazi se na Konjarniku, okružen zelenilom u kome možete trenirati u okviru individualnih, vođenih i grupnih treninga kao što su pilates i Krav Maga.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 472
Zvezdara, Beograd

Pro Fit vežbe snage

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Pro Fit vežbe snage

Nalazi se na Lekinom brdu i u atraktivnom prostoru je od 450 m2. Raspolaže velikim brojem najsavremenijih Tehnogym spravama za jačanje i oblikovanje tela. Imamo i kardio zonu, kao i veliku salu sa svim potrebnim rekvizitima za vežbanje.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Teretana Ole

Teretana Ole se nalazi u sklopu istoimenog sportskog centra i nudi mogućnost efikasnog treninga na savremenim spravama za oblikovanje i jačanje mišića. Naši stručni treneri su tu da Vam pruže podršku, naprave plan ishrane i plan treninga kako biste što pre došli do svog cilja
Pročitaj više

Kikindska 9
Borča, Beograd

Fizička snaga nam je neophodna u svakom segmentu života, dok vežbe snage koje nam to omogućavaju, takođe garantuju i lepo telo. Dakle, kako stići do snažnog i zgodnog tela, a na taj način i do devojke isto takvog izgleda, saznajte u tekstu koji je pred vama.

Kako se rade vežbe snage?

Recimo, da vi imate samo volju ali ne i znanje kako da željene rezultate postignete. Dakle, savet stručnjaka jeste da se favorizuju vežbe sa tegovima, iz razloga što su dosta bolje od vežbi na spravama. Razlog je jednostavan: mišići se više aktiviraju pri korišćenju tegova. Tu ćemo spomenuti i nedovršeni otpor, koji se pravi upotrebom različitih rekvizita, kao što su slobodni tegovi.

Koje vežbe raditi za razvijanje snage?

Prilikom vežbanja, potrebno je angažovati veliki broj mišićnih grupa, i izvoditi one vežbe koje zahtevaju kompleksne pokrete. 

Bitno je naglasiti da nije potrebno da ste rođeni sa savršenim telom, ili da trenirate danonoćno. Ako koristite prave vežbe snage, toliko željeni rezultati mogu biti vidljivi u relativno kratkom roku.

Najvažnija stvar kod oblikovanja savršenih bicepsa i tricepsa zapravo je nepredvidljivost, što znači da treba pronaći vežbe koje forsiraju vaše mišiće na najbolji način, i koje pružaju najveći efekat. 

Spomenimo set trbušnjaka sa medicinkom. Ova vežba će mišiće vašeg stomaka konstantno držati napregnutim, pa je potrebno uraditi pet serija, sa deset ponavljanja, i praviti šezdeset sekundi pauze između serija. 

Verovatno ste nekada probali da radite sklekove sa tapšanjem. Kao što se i vidi, ovo je izuzetno naporna vežba, ali koja samim tim daje ogromne rezultate. 5 serija, 10 ponavljanja i 45 sekundi odmora. Vežba se izvodi tako što zauzmete regularnu poziciju za sklekove, ruke se stave u širinu ramena, pri tome se lagano spuštate, dok vam grudi ne budu tek iznad poda, posle čega treba da se eksplozivno odgurnete, i tapšnete rukama dok se vraćate u početnu pozu.

Svim muškarcima su važni lepo oblikovani mišići grudnog koša, tako da u teretanama i fitnes centrima postoji sprava koja je specijalno namenjena ovoj vrsti vežbi. Ona opterećuje mišiće grudi. 

Dobar predlog je da vežbe podelite u nekoliko grupa, tako što ćete na primer, ponedeljkom raditi vežbe za noge, sredom za grudi, ramena i triceps, a petkom za leđa i biceps. 

Za noge, preporučljivi su čučnjevi sa šipkom, ekstenzija kolena na spravi, podizanje, raskorak sa jednoručnim tegom, fleksija kolena na spravi. 

Kada je reč o grudima, odlične vežbe su potisak ramena sa jednoručnim tegom, triceps ekstenzija sa sajlom, bench pres i propadanje na razboju. 

Za leđa i biceps, uradite mrtvo dizanje, biceps sa pregibom, veslanje u pretklonu, vežbe na vratilu. 

Vežbe snage – iskustva

Pošto govorimo o vežbama snage, mnogi od vas će pomisliti na bodibilding sa mnogo različitih vežbi za jačanje mišićnih grupa. Trebalo bi znati, da je glavni cilj bodibildinga estetika, a ne funkcionalnost. 

Sa druge strane, vaš cilj je da budete snažni, tako da će izbor vežbi biti drugačiji, ali se svakako na kraju nećete moći požaliti da vam telo nije savršeno izvajano. 

Vežbe snage – cena treninga:

Preporuka je da sebi obezbedite mesečnu člansku kartu u teretani, što zapravo znači neograničeno korišćenje sprava i prostora. Za to je potrebno izdvojiti u proseku 2600 dinara, dok za pojedinačni termin trebalo bi platiti oko 300 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate teretane i fitnes centre koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane