Dodaj firmu

Formaholik health i fitness povećanje mišićne mase

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Povećanje mišićne mase

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Personalni treninzi functional fitness studio

Personalni treninzi Functional Fitness Studio su odličan način da dovedete svoje telo u formu, zategnete se, smanjite višak kilograma i budete zdraviji. Na treningu klijent radi 1 na 1 sa trenerom i paživo odabranim programom vežbi (u skladu sa mogućnostima vežbača) stiže se do realnog cilja. Sa naših treninga ćete otići zadovoljni i puni energije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž/5, Belville
Novi Beograd, Beograd

La Strada povećanje mišićne mase

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok i health bar.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Lifestyle fitness studio povećanje mišićne mase

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

Oaza Fitnes klub

Fitnes centar Oaza nalazi se na Zvezdari. U okviru ovog fitness centra možete trenirati samostalno našoj teretani, kroz individualne al ii grupne trenineg kao što su pilates, Cardio box, Zumba..
Pročitaj više

Milorada Šapčanina, preko puta br 4
Zvezdara, Beograd

Pro Fit povećanje mišićne mase

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Teretana Ole

Teretana Ole se nalazi u sklopu istoimenog sportskog centra i nudi mogućnost efikasnog treninga na savremenim spravama za oblikovanje i jačanje mišića. Naši stručni treneri su tu da Vam pruže podršku, naprave plan ishrane i plan treninga kako biste što pre došli do svog cilja
Pročitaj više

Kikindska 9
Borča, Beograd

Sport Active povećanje mišićne mase

Nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača opreme.
Pročitaj više

Sarajevska 62
Savski venac, Beograd

Srpski Spartanci

Individualni treninzi Srpski Spartanci namenjeni su svima koji žele da svoju figuru dovedu do savršenstva. U prijatnom ambijentu naše teretane u centru grada, možete izabrati personalni, vođeni ili grupni trening, pod nadzorom stručnih trenera i po više nego popularnim cenama.
Pročitaj više

Đusina 10
Palilula, Beograd

Individualni trening Tonus fitnes

Najbolji način da poboljšate Vašu kondiciju, snagu ili fizički izgled je rad sa ličnim trenerom. Individualni treninzi Tonus fitnes vođeni su od strane licenciranih trenera, sa dugogodišnjim iskustvom, a treninzi se održavaju na najsavremenijoj cardio opremi.
Pročitaj više

Zdravka Čelara 14
Palilula, Beograd

Individualni trening Force center

TRX trening, individualni trening, Kettlebell trening, pilates i aerobik, na jednom mestu.
Pročitaj više

Ustanička 240a
Zvezdara, Beograd

Kakko postici povećanje mišićne mase? Želite da budete kao Popaj? Moramo da vas razočaramo, spanać nije dovoljan. A verovatno ni Oliva nije devojka iz vaših snova, tako da je pravi put do lepo oblikovanih bicepsa i tricepsa, dobar trening, posle čega će vam zgodna cura, sa takođe izvajanim mišićima, sama pasti u naručje. 

Moramo zadovoljiti neke uslove da bi naše telo progresivno povećavalo mišićnu masu. Najpre je važna pravilna ishrana, odnosno redovni isprogramirani obroci u toku dana, potom, sam trening mora dobro osmišljen kako bi se stimulisao mišićni rast, i na kraju, potrebno je sebi priuštiti kvalitetan odmor da bi se sve moglo ponavljati ispočetka.

Kako izgleda trening za povećanje mišićne mase?

Da bi naši mišići rasli, potrebno je da rade nešto na šta do sada nisu bili naviknuti. Takav efekat se može postići treningom opterećenja, koji se odvija u formi pokreta za određenu mišićnu grupu. 

Da bi mišićni rast konstantno bio stimulisan, potrebno je stalno povećavanje opterećenja i intenziteta treninga. Veće mišićne grupe kao što su grudi, leđa i noge, trebalo bi jače i češće trenirati, iz razloga što mogu da podnesu veći mišićni stres tokom treninga. 

Važno je naglasiti da do povećanja mišićne mase ne može doći dok se ne poveća mišićna snaga. Dok povećavate svoju mišićnu masu, svakako ćete postajati sve snažniji, ali ne u tolikoj meri kao da sprovodite trening za povećanje mišićne snage. 

Koje vežbe izabrati za povećanje mišićne mase?

Treneri savetuju da se kombinuju izolacione i osnovne vežbe. Pod osnovnim vežbama mislimo na čučanj ili benč pres. Za veće grupe mišića, preporučuje se rad u tri do četiri serije, dok za manje mišićne grupe, kao što su listovi, biceps ili triceps, dovoljno je od dve do tri vežbe. 

Kod treninga za povećanje mišićne mase radi se o vežbama visokog intenziteta, koje su izuzetno fizički zahtevne, pa zbog toga broj serija trebalo bi da bude manji. Kada je naglasak na težinama, pauza između serija treba da bude duža. 

Povećanje mišićne mase – iskustva

Može se slobodno reći da sve počinje sa benč presom. Uz pomoć ove vežbe maksimalno se stimulišu grudni mišići, a saveti trenera su da prilikom izvođenja, izvijete donji deo leđa od klupe. 

Ako želite da povećate ukupnu snagu, potrebno je raditi mrtvo dizanje sa poda. Ukoliko povećavate mišićnu masu, uradite mrtvo dizanje sa smitove mašine od sredine cevanice. 

Zgibovi su nezaobilazni, a dobro je menjati hvat ili ugao, pod kojim dižete telo, kako bi se stimulisali različiti delovi leđa. 

Prilikom propadanja, nagnite se malo ka napred, kako biste više pogodili grudne mišiće, ili držite svoje telo uspravno, kako bi se više uključio triceps. 

Kod vučenja do brade, uhvatite šipku na taj način da vam ruke budu postavljene u širini ramena, pri tome dižite šipku do vaših bradavica, kako biste što efektnije pogodili ramena. 

Kako se pravilno izvodi benč pres?

Ovo je vežba koju sasvim sigurno nećete zaobići kada želite da izvajate svoje mišiće, pa ćemo ukratko objasniti kako da je pravilno izvedete.

Potrebno je leći na klupu tako da vam oči budu direktno ispod šipke. Malo šire od širine vaših ramena uhvatite šipku. Donji deo leđa treba da bude izdignut od klupe, dok bi lopatice trebalo da budu privučene jedna ka drugoj. Šipku stisnite i sklonite je sa držača, udahnite duboko i spustite je do svoje grudne kosti, dok bi vaši laktovi sa telom trebalo da sačinjavaju ugao od 45 stepeni.

Kada šipkom dodirnete svoje telo, treba pritisnuti što jače stopalima o pod, i vratiti šipku u početni položaj. Na samom kraju ponavljanja, izbacite vazduh. 

Ako počinjete, verovatno vam sve zvuči i izgleda teško, ali teretana za veoma kratko vreme svim vežbačima „uđe u krv“, tako da brzo postaje sastavni deo vašeg života, donoseći vam zadovoljstvo savršeno izvajanog tela.

Povećanje mišićne mase – cena treninga:

Najbolja varijanta jeste obezbediti mesečnu člansku kartu u teretani, što bi značilo da možete provoditi neograničeno vreme u prostoru za vežbanje, uz korišćenje svih sprava. Prosečna cena u ovom slučaju je 2600 dinara, a ako se odlučite za pojedinačne treninge, trebalo bi izdvojiti oko 300 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate teretane i fitnes centre koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane