Dodaj firmu

La Strada power plate

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Power plate i fitness studio Just Fit

Power plate fitness personalni ili dubl treninzi na zakazivanje kardio boxing,trx
Pročitaj više

Knez Danilova 22
Palilula, Beograd

Power plate je sprava za vežbanje. Ali, ne sasvim obična. Iznenadićete se, veoma prijatno, kada vam ispričamo kako je ova sprava nastala. Ona radi po principu vibracione tehnologije a nastala je kao produkt svemirskog programa bivšeg Sovjetskog saveza. Mišićne kontrakcije koje čovek ima prilikom vežbanja imaju učestalost od 30 do 50 u sekundi i na taj način je moguće da se u kratkom roku postignu fenomenalni rezultati.

Vežbe na Power plate

Za vežbanje na Power plate nije važno da li ste muškog ili ženskog pola, kao ni koliko imate godina. Osetićete niz poboljšanja svog zdravlja kao što su:

- veća snaga mišića i njihove strukture, odnosno čvrstoće

- umanjenje postojećeg celulita

- postepeni gubitak kilograma

- uvećanje gustine kostiju

- unapređenje cirkulacije i kardiovaskularne funkcije

- smanjivanje bolnih pokreta

- povećana fleksibilnost i pokretljivost

- olakšavanje u rehabilitaciji kod cerebralne paralize, dijabetesa, Parkinsonove bolesti...

Power plate trening

Svaki trening je individualan i izvodi se uz stalno prisustvo obučenog trenera. Vežbanje je moguće i u paru. Spomenućemo tri faze treninga. Najpre se rade vežbe snage, gde se akcenat stavlja na jačanje i definiciju mišića, kao i gubljenje masnih naslaga. Zatim slede vežbe istezanja, pri čemu se ostvaruje poboljšanje koštane mase. I na kraju, masaža, odnosno, kombinuju se vežbe opuštanja, a ujedno se čovek oslobađa stresa, a takođe je prisutno i anticelulit delovanje. 

Treninzi se izvode tri puta nedeljno u trajanju od pola sata. Pri tome se kombinuju i kardio treninzi radi postizanja što boljih rezultata vežbanja. 

Dovoljna preporuka je ako kažemo da mnoge poznate svetske zvezde godinama koriste Power plate. Neke od njih su Madonna, Kylie Minogue, Clint Eastwood, Claudia Schiffer, Hilari Svonk... Pa, zašto ne biste bili u ovom društvu, probajte i vi Power plate!

Power plate – cena

Cene se kreću u rasponu od 10 evra za jedan trening do 100 evra za 12 treninga.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane