Dodaj firmu

My Way aerobik

Naš fitness studio je pravo mesto gde možete doterati Vaše telo u formu. U ponudi fitness centra su individualni, poluindividualni i vođeni treninzi gde imate pažnju stručnog trenera koji će program prilagoditi Vašim potrebama i fizičkoj spr...
Pročitaj više

Surčinska 179b, Ledine kod Holivuda
Novi Beograd, Beograd

Vulkan gym aerobik

Oblikujte savršeno svaki deo Vašeg tela, posetite našu teretanu. U najsavremenijem fitnes centru u Zemunu, na tri nivoa vežbače očekuju: sala za borilačke sportove, crossfit sala i teretana. Naš tim čine licencirani treneri sa FISAF diploma...
Pročitaj više

Ugrinovačka 206
Zemun, Beograd

La Strada aerobik

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Lucky Fitness aerobik

Specijalizovani trening centar za dame nudi raznovrsne grupne i individualne treninge koji su namenjeni ženama svih starosnih dobi. Ono po čemu se naš centar razlikuje jesu maksimalan komfor i privatnost članova, kao i visok kvalitet trening...
Pročitaj više

Gružanska 18
Beograd

Sport Active aerobik

Nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača opreme.
Pročitaj više

Sarajevska 62
Beograd

Relax aerobik

Tetovska 55
Voždovac, Beograd

Arena No 1 aerobik

Jurija Gagarina 40c
Novi Beograd, Beograd

Athletic Gym aerobik

Nodilova 9
Čukarica, Beograd

Aerobik najčešće povezujemo sa gubljenjem viška kilograma. Retki su samodisciplinovani ljudi, koji se hrane zdravo i u umerenim količinama. Većina ljudi, zbog dinamičnog tempa života, konzumira brzu i nezdravu hranu, neredovno i preobilno, što sve za posledicu ima konstantno povećanje telesne težine. 

Uz to, dodajmo da živimo u vremenu virtuelne komunikacije, kada smo i poslom a i u slobodno vreme često vezani za računar. Sve to ide u prilog nezdravom načinu života i pojavi raznih bolesti usled gojaznosti. Aerobik je jedan od načina da pomognete sebi i dovedete liniju u red. 

Mix aerobik

Za ovu vrstu aerobika, može se reći da je to spoj hi-low programa, sa vežbama snage i elementima borilačkih veština. Sagorevanje masti i razvijanje aerobne sposobnosti, zatim jačanje mišića stomaka i zadnjice, kombinacija udaraca i vežbe istezanja na kraju treninga koje doprinose razvijanju tonusa i gipkosti mišića, čini suštinu mix aerobika. A sve uz muziku koja daje ritam i olakšava vam naporne vežbe.

Kardio blok može biti koreografisan ili osmišljen kao hi impact trening sa poskocima, trčanjem u mestu, skokovima. Mogu se koristiti trake, tegići i lopte, kako bi se dodatno angažovali mišići, dok će često biti dovoljna i sopstvena težina tela. 

Svaki trening je različit. Upravo ta raznolikost pruža postizanje odličnih rezultata za veoma kratko vreme. Povećajte kondiciju i izdržljivost, sagorevajte kalorije i rešite se masnih naslaga, ojačajte sve mišićne grupe, bez obzira na kom ste trenutnom nivou fitnes kondicije.

Step aerobik

Up and down, side to side, over the top – tako se vežba step aerobik. Na jednom treningu vežbači naprave više od 1500 ciklusa silaženja i penjanja, što nije nikako malo. Osnovna karakterista step aerobika jeste rad uz pomoć step platforme koja ima tri nivoa – 15, 20 i 25 centimetara. U zavisnosti od afiniteta, svako može pronaći program kojim će postići rezultate koje priželjkuje.

Ovakvom fizičkom aktivnošću utiče se povećanje brzine, snage, izdržljivosti, gipkosti, koordinacije, ravnoteže. Motoričke sposobnosti se razvijaju tokom treninga, što kao rezultat ima lepši izgled, pravilno držanje, vaše lepo oblikovane noge. 

Ono što je važno, jeste da se moraju naučiti osnovni koraci, jer ako imate dobru tehniku, imaćete i bolje rezultate vežbanja. 

Svaki čas step aerobika sastoji se od unapred određenih i osmišljenih delova, koji se uz ritam muzike, odvijaju po unapred određenom redosledu. Počinje se sa zagrevanjem, preko glavnog dela časa do smirivanja i istezanja. Duži rad u srednjem intenzitetu ima kao rezultat sprečavanje nagomilavanja masnih naslaga. 

Ukoliko ste istinski ljubitelj plesnih koraka i dobre muzike, zahtevna koreografija na steperu za vas će biti dodatni izazov!

Aerobik – cena

Cena za mesec dana u proseku od 2300 dinara za 12 tretmana. Aerobik + kardio, cena od 3100 dinara na mesečnom nivou, kao i za aerobik + fitness.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane