Dodaj firmu

Formaholik health i fitness vođeni trening

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Vođeni trening

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Vođeni trening Green Forest Fitnes klub

Fitnes klub na Voždovcu nudi odlične cene vođenih i indvidualnih treninga. Veoma je dobro opremljen, svim potrebnim spravama i rekvizitima za muški i ženski fitnes.
Pročitaj više

Tetovska 34
Voždovac, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Personalni treninzi functional fitness studio

Personalni treninzi Functional Fitness Studio su odličan način da dovedete svoje telo u formu, zategnete se, smanjite višak kilograma i budete zdraviji. Na treningu klijent radi 1 na 1 sa trenerom i paživo odabranim programom vežbi (u skladu sa mogućnostima vežbača) stiže se do realnog cilja. Sa naših treninga ćete otići zadovoljni i puni energije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž/5, Belville
Novi Beograd, Beograd

Fullfit Individualni Treninzi

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista, želite da smršate ili samo preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje, ili se oporavljate od neke povrede - FullFit fitnes centar je pravo mesto za Vas.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Fullfit Fitnes Centar

Najnovija JustFit bežična tehnologija za vrhunske rezultate EMS treninga.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Nensi Fit i fit step sprave

Ukoliko zbog previše obaveza na poslu i kod kuće ne stižete da se posvetite vežbanju, FIT STEP će Vam pomoći da izgled dovedete do savršenstva. Vežbanjem na FIT STEP mašini, na zdrav način se postižu maksimalni rezultati, uz minimalni utrošak vremena.
Pročitaj više

Požeška 67a, I nivo, 191
Čukarica, Beograd

Play Gym vođeni trening

Individualni trening u našem fitnes centru predstavlja jedno sasvim novo iskustvo koje je mnogo više od pukog odrađivanja vežbi. Rad sa ličnim trenerom omogućava Vam da na potpuno zdrav, siguran i zanimljiv način, dovedite Vaš izgled do savršenstva..
Pročitaj više

Vojvode Milenka 40
Savski venac, Beograd

La Strada vođeni trening

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok i health bar.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Protocol Gym fitnes klub vođeni trening

Fitnes klub u Mladenovcu sa grupnim programima. Zumba, MMA, Cardio Kik Box i drugi programi
Pročitaj više

Kosmajska 91
Mladenovac, Beograd

Teretana Ole

Teretana Ole se nalazi u sklopu istoimenog sportskog centra i nudi mogućnost efikasnog treninga na savremenim spravama za oblikovanje i jačanje mišića. Naši stručni treneri su tu da Vam pruže podršku, naprave plan ishrane i plan treninga kako biste što pre došli do svog cilja
Pročitaj više

Kikindska 9
Borča, Beograd

Pro Fit vođeni trening

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Fitness klub Tonus

Partizanske Avijacije 4, Bežanijska kosa
Novi Beograd, Beograd

Streamline fitness

Jedinstven program za redukciju telesne težine, veliki gubitak masti uz očuvanje mišićne mase. Kombinacija trenažnih tehnika, trenažera, vibrirajućih ploča.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14nj/4
Novi Beograd, Beograd

Relax vođeni trening

Tetovska 55
Voždovac, Beograd

Zasto je vođeni trening tako efikasan? Savremeni tempo života donosi nam mnoštvo obaveza, gomilu stresa, nepravilnu ishranu, i kao posledicu svega toga, višak kilograma, loše držanje tela, a u težim slučajevima, i pojavu određenih zdravstvenih tegoba. 

Često se svom zdravlju okrećemo prekasno, ili pokušavamo sami da korigujemo određene nedostatke, tako što samostalno osmišljavamo vežbe, rasporede treninga i slično. Zar ne mislite da je to dodatna obaveza, u moru drugih, koja vam uopšte nije potrebna? Upravo zbog toga, postoji vođeni trening, a o čemu se zapravo radi, otkrijte u tekstu koji sledi.

Šta je vođeni trening?

Pridev vođeni, govori nam o tome da nas kroz trening vodi stručno lice, odnosno, trener. Najvažniji detalj kod vođenog treninga, jeste što se vežbaču omogućava da vidi kako se određena vežba izvodi, to jest, ista se demontrira. Posle toga vežbač vežbu izvodi sam, ali trener koriguje ukoliko se pri izvođenju prave neke greške. Svi znamo da nijedna vežba nije delotvorna ako je izvedena na pogrešan način.

Kada krećete sa vođenim treningom, dogovarate se sa trenerom oko cilja vežbanja, pa će on na osnovu toga sastaviti za vas detaljan plan i program vežbi. 

Vođeni trening može da se odnosi na smanjenje telesne mase, povevanje mišićne mase i snage, ili to može biti rekreativno vežbanje i slično. 

Vođeni trening za muškarce

Pre nego što počnete sa vođenim treningom, obaviće se određena merenja i testiranja, kako bi se vama a treneru pružio uvid u to sa koje tačke krećete. Tokom vežbanja, ova merenja se ponavljaju, kako bi se pratio napredak. Na taj način bivate motivisani još više, jer vidite postignute rezultate. 

Na svaka tri meseca, dobićete detaljan izveštaj o tome šta ste sve uradili, koliko ste postigli i napredovali. Neki pripadnici jačeg pola žele da porade na određenim delovima svog tela, kao što su grudi, leđa ili ruke. Za ove segmente tela, osmišljavaju se posebne vežbe koje ćete izvoditi pod nadzorom trenera, uz njegovu prethodnu demonstraciju svake od vežbi.

Vođeni trening za žene

Mnoge pripadnice lepšeg pola žele da se reše ružnog viška kilograma, ali to nisu nikako uspevale same, vežbanjem ili raznoraznim dijetama. Uz pomoć vođenog treninga, konačno možete doći do toliko željene lepo oblikovane figure. 

Vođeni trening je podeljen u nekoliko faza, gde je u prvoj zastupljeno zagrevanje kroz vežbe oblikovanja, potom sledi rad na kardio spravama koje će vam zadati vaš trener, dok se u glavnom delu treninga odrađuju vežbe prema individualnom programu. 

Najveći benefit od vođenog treninga imaju osobe koje su nesigurne po pitanju toga da li određene vežbe izvode pravilno ili uopšte nemaju iskustva u vežbanju; mnogi ne znaju pravilan redosled vežbi, ili njihov dobar izbor.

Vođeni trening za profesionalne sportiste

Svaki profesionalni sportista se izlaže velikim telesnim naporima, pa je shodno tome potreban i kvalitetan svakodnevni trening. Da bi napredak bio postignut u što kraćem vremenskom periodu, kao i da bi bio sigurniji i efikasniji, dobro je koristiti vođeni trening. 

Profesionalni sportisti su željni većih izazova, pa i u tom smislu, ova vrsta treninga može biti pravi izbor za njih.

Stručni vođeni trening

Pored samog programa vežbanja, dobićete osnovna uputstva o načinu ishrane. Takođe, vođeni trening je odličan za vežbače koji su postigli zadovoljavajući fizički izgled i imaju dobro zdravstveno stanje, ali bi sve to hteli da nadograde ili da održavaju. Da bi to lakše postigli, neophodan je nadzor stručnjaka. 

Vođeni trening cena

Ako vas je naš tekst zainteresovao, čim ste stigli do ovih redova, onda vas svakako zanima i cena ove usluge. Cena vođenog treninga zavisi od broja termina, pa se tako kreće od 4800 dinara za 12 termina koji uključuju neograničeno korišćenje teretane u periodu od mesec dana, do 8000 dinara za 16 termina. Ukoliko želite samo jedan termin, cena je u proseku oko 1000 dinara. 

*Cene su  prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane