Dodaj firmu

Personalni i EMS trening Positivo

Fitness centar Positivo, u prijatnom i savremeno opremljenom prostoru, svojim klijentima nudi personalne i vođene (grupne) treninge. Poboljšajte svoje zdravlje, povećajte mišićnu masu, smanjite kilograme i masne naslage uz pomoć naših efikasnih treninga i stručnih instruktora.
Pročitaj više

Miloja Đaka 18, Dedinje
Savski venac, Beograd

Da viva ems x body X body

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Fullfit Fitnes Centar

Najnovija JustFit bežična tehnologija za vrhunske rezultate EMS treninga.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Lifestyle fitness studio X body

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

FIT ME EMS Studio

INOVATIVAN NAČIN VEŽBANJA NA X – BODY SISTEMU. Samo 20 minuta vežbanja na X-Body aparatu zamenjuje 3 sata vežbanja u teretani. Besplatni program i plan ishrane od našeg nutricioniste…
Pročitaj više

Marka Oreškovića 8
Zvezdara, Beograd

Fullfit Individualni Treninzi

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista, želite da smršate ili samo preoblikujete svoje telo, popravite kondiciju, držanje, ili se oporavljate od neke povrede - FullFit fitnes centar je pravo mesto za Vas.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Sta je to X body? Postoji mnogo načina da dođemo do savršeno oblikovanog tela, bez masnih naslaga, sa jasno definisanim mišićima. Ipak, i pored toga što bismo svi želeli izvajanu figuru, malo nas će se zaista i pokrenuti da nešto učini po tom pitanju. Možda je razlog to što želite da vidite rezultate relativno brzo, a jedan od najnovijih načina da se to ostvari je X body. 

O čemu se zapravo radi?

Šta je X body?

Savremeno doba donosi nam nezdrav način života, počevši od previše sati provedenih za kompjuterom ili volanom, preko brze hrane sve do gotovo potpunog odsustva bilo kakvog vida fizičke aktivnosti.

Tako dobijamo gojaznog čoveka, kome su mišići sasvim atrofirali, koji zbog toga pada čak i u depresiju, jer ga sa svih strana bombarduju slikama i informacijama, kako bi trebalo da izgleda, da ima vitku figuru, bez celulita, sa „pločicama“ na stomaku...

Način da se izgube kilogrami i poveća mišićna masa, može biti klasično vežbanje u teretani. Ali, za tako nešto, savremeni čovek često nema vremena, ili nema volje. 

EMS fitnes trening, podrazumeva električnu stimulaciju mišića. Ovo je vrsta treninga, čiji benefiti idu dosta dalje od izgradnje i povećanja mišićne mase. 

X body predstavlja poslednju reč tehnike, kada se radi o EMS tehnologiji. On omogućava alternativan i brz način vežbanja, sa mnogobrojnim prednostima u odnosu na klasičan trening.

X body trening

Zašto je ova vrsta vežbanja tako dobra i preporučljiva? Dakle, sa X body-em, dobijate uštedu vremena, odnosno trenirate dva puta nedeljno, dok običan trening podrazumeva pet do šest odlazaka u teretanu. 

Imaćete ličnog, iskusnog trenera koji je posvećen vama i vašem napretku, a kada se radi o efektivnosti vežbanja u odnosu na vreme za koje je mišić izložen naprezanju, govorimo o efikasnosti koja je veća čak do 30 puta.

Maksimalni otkucaji srca biće manji, i to od 120 do 130, dok je kod običnog vežbanja puls do 185. Nakon treninga, uz pomoć X body-ja imaćete više utrošenih kalorija, na primer 500 spram 400 kod uobičajenog treniranja. 

X body – iskustva

Svi mi želimo da vidimo prve vizuelne rezultate, pa se oni mogu očekivati nakon četiri do šest treninga. Ovde najviše dolazi do izražaja prednost X body-ja, jer se u teretani, klasičnim vežbanjem, rezultati vide nakon 15 do 25 treninga. Benefiti su još i gubitak težine i masnih naslaga, ubrzavanje metabolizma, snaga se povećava do tri puta brže, pri čemu se uvek obavlja core trening i trening izdržljivosti, dok se kod klasičnog treniranja to postiže različitim vežbama.    

Uz pomoć X body-ja ispravlja se mišićna neuravnoteženost, dok je pet puta veća brzina rasta dubokih mišićnih tkiva, nego što je slučaj sa klasičnim vežbanjem.

Ne morate brinuti da ćete povrediti mišiće, pošto je rizik jako nizak, dok je pri običnom treniranju, rizik visok. Isti je slučaj i sa opasnošću od povrede leđa, dok sa X body-jem, nema opterećenja zglobova. 

Ukoliko imate povređene kukove ili leđa, za to postoji tretman, kao i pomoć u prevenciji ortopedskih operacija i u fazi oporavka nakon povrede. 

X body se nalazi u vašim omiljenim fitnes centrima, stoga ne gubite vreme, put do idealne linije nikada nije bio lakši i brži!

X body – cena treninga:

Mnogi fitnes centri će vam ponuditi prvi trening kao besplatan, dok će cena mesečne članarine zavisiti od broja treninga koje imate u toku nedelje, pa će se kretati od 5800 do 15000 dinara, tj. da li se radi o četiri treninga mesečno, osam ili dvanaest vežbanja za 30 dana.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes centre oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane