Dodaj firmu

Formaholik health i fitness TRX

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

La Strada TRX

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Ne moraju samo američke Navy Seals da postižu odlične rezultate i zavidnu formu, možete i vi! Koristeći dve viseće trake, TRX je delotvoran način da izgradite svoje mišiće, da kombinujete kardio trening sa treningom snage. 

Crne i žute trake koje vise po teretani su u stvari – TRX. Ovo je način vežbanja, gde se koristi samo vaša težina, bez mašina i tegova. Ukoliko ste početnik i želite da uđete u formu, rekreativac ili neko ko veoma voli da radi na svom telu – TRX je pravi izbor za vas!

Trening na TRX 

Današnji tempo života je brz, i mnogi ljudi jednostavno nemaju vremena za treninge koji traju dugo. Potrebno im je nešto delotvorno a za kratko vreme. 

U tom smislu, TRX je odličan izbor, jer je to neverovatno delotvoran trening za celo telo a traje svega dvadesetak minuta. Dve viseće trake omogućuju bezbroj načina vežbanja, koje će vam pomoći da steknete snagu, fleksibilnost i ravnotežu. Kao što smo napomenuli, koristite samo svoju težinu. 

Ovo je trening koji jača jezgro tela. To je tako zvani, core trening. Koncept je prilično jednostavan. Pri svemu tome, ovakvo vežbanje nikada vam neće biti dosadno niti monotono. Postoji mnogo vežbi i varijacija. 

Veoma je važno naglasiti, da ne strahujete ako niste u dobroj fitnes kondiciji, ukoliko imate višak kilograma i slično. Ovo je trening koji se prilagođava vašem fitnes nivou. To bi značilo, da se kreće sasvim lagano, a kako stičete snagu i kondiciju, prelazite na više nivoe, kao u kompjuterskoj igrici, dok na kraju ne postanete zavisnik od TRX-a, što uopšte nije loša ideja, kada malo razmislimo!

TRX – iskustva

Instruktor će vas posavetovati kako da dišete pravilno dok izvodite vežbe, što je veoma važno. Skoncentrišite se na svaki pokret, slušajte svoje telo. Vi svakako želite isklesane čelične mišiće, a vežbajući bez stabilnog oslonca, činite trening dodatno složenijim i jačate mišiće trupa i stabilizatore. Rezultat toga je brz napredak i razvoj funkcionalne snage. 

Najbitnija stavka jeste naučiti kako uravnotežiti svoje telo sa gravitacijom. Klasični trening snage često opterećuje samo jedan mišić, dok TRX treningom opterećujete veliki broj grupa mišića i zglobova istovremeno. To bi značilo, da će se za manje vremena, a na prirodniji način postići rezultati koje želite. 

TRX vežbe se preporučuju ljudima koji puno sede, koji imaju problema sa leđima, i onima čiji su leđni mišići oslabljeni. Na TRX trakama mogu vežbati i muškarci i žene, čak i deca i tinejdžeri. U svakom trenutku vi možete smanjiti ili povećati intenzitet vežbanja, i na taj način prilagoditi TRX trening svojim mogućnostima. Možete vežbati individualno, grupno, opet u zavisnosti od vaših želja. 

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i fizički izgled, za dvadesetak minuta dnevno, transformišite svoje telo. 

TRX – cena

Cena za mesec dana neograničenog korišćenja teretane je od 2600 dinara u proseku, dok za pojedinačni termin treba izdvojiti 300 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate teretane ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane