Dodaj firmu

Individualni trening Pobednik

Za prave rezultate isprobajte individualni trening pod nadzorom stručnih trenera u velikom i dobro opremljenom prostoru od preko 2500 m2 na sajmu u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4
Savski venac, Beograd

Protocol Gym fitnes klub vežbe za zadnjicu

Fitnes klub u Mladenovcu sa grupnim programima. Zumba, MMA, Cardio Kik Box i drugi programi
Pročitaj više

Kosmajska 91
Mladenovac, Beograd

Formaholik health i fitness vežbe za zadnjicu

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Vežbe za zadnjicu

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Maxim Fitness studio

Fitness studio Maxim nalazi se u Žarkovu. Uz pomoć individualnih i vođenih treninga dovedite svoje telo do savršenstva. Prilagođeni i individualni program i plan treninga i ishrane za svakog vežbača.
Pročitaj više

Ace Joksimovica 81a
Čukarica, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

My Way vežbe za zadnjicu

Naš fitness studio je pravo mesto gde možete doterati Vaše telo u formu. U ponudi fitness centra su individualni, poluindividualni i vođeni treninzi gde imate pažnju stručnog trenera koji će program prilagoditi Vašim potrebama i fizičkoj spremi. Takođe, možete se odlučiti i za grupne treninge - zatezanje i mršavljenje, aerobik mix, pilates soft i pilates strong.
Pročitaj više

Surčinska 179b, Ledine kod Holivuda
Novi Beograd, Beograd

Fullfit Fitnes Centar

Najnovija JustFit bežična tehnologija za vrhunske rezultate EMS treninga.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

ASAP fizikalni centar

ASAP fizikalni centar nudi Vam usluge iz oblasti rehabilitacije, fizioterapije i sporta, čiji je cilj da se sa 100% bezbednim metodama što brže dobiju željeni rezultati i da budu dugotrajni.
Pročitaj više

Pukovnika Petra Mišića 8
Voždovac, Beograd

Ada Cherry Gym Fitnes Studio

Ada Cherry Gym je fitnes studio specijalizovan za individualne i poluindividualne treninge. Zato što je svaki vežbač zahteva različit pristup, naš trening je prilagođen potrebama pojedinca. U studiju se radi i yumeiho masaža koja pomaže kod bolova u leđima i vratu.
Pročitaj više

Radnička 21
Čukarica, Beograd

Nensi Fit i fit step sprave

Ukoliko zbog previše obaveza na poslu i kod kuće ne stižete da se posvetite vežbanju, FIT STEP će Vam pomoći da izgled dovedete do savršenstva. Vežbanjem na FIT STEP mašini, na zdrav način se postižu maksimalni rezultati, uz minimalni utrošak vremena.
Pročitaj više

Požeška 67a, I nivo, 191
Čukarica, Beograd

Vulkan gym vežbe za zadnjicu

Oblikujte savršeno svaki deo Vašeg tela, posetite našu teretanu. U najsavremenijem fitnes centru u Zemunu, na tri nivoa vežbače očekuju: sala za borilačke sportove, crossfit sala i teretana. Naš tim čine licencirani treneri sa FISAF diplomama.
Pročitaj više

Ugrinovačka 206
Zemun, Beograd

La Strada vežbe za zadnjicu

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok i health bar.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi - Sloba

Bilo da želite da redukujete telesnu težinu, poboljšate kondiciju ili zategnete telo, individualni treninzi Beauty of Quince su pravi izbor za Vas. Nakon izvršenih testiranja, izrađuje se individualni plan vežbanja i ishrane koji je kreiran po meri svakog klijenta.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Zvezdara, Beograd

Individualni trening Force center

TRX trening, individualni trening, Kettlebell trening, pilates i aerobik, na jednom mestu.
Pročitaj više

Ustanička 240a
Zvezdara, Beograd

Vežbe za zadnjicu su jako vazne za savrsen izgled. Možda preferirate tange? To je super, ali ako vaša guza nije savršeno izvajana, bojimo se da nećete postići efekat koji ste želele. Sa druge strane, i žene žele da vide lepo oblikovanu mušku zadnjicu, koja se ocrtava kroz farmerice ili još bolje u kupaćim boksericama. 

Dakle, svi su razlozi ZA vežbanje, pre nego što se zaista razgolitite na plaži ili se u vašem životu pojavi neko, zbog koga će vam biti izuzetno stalo da dobro izgledate.

Vežbe za guzu

Do dobre guze ćete doći najpre vežbanjem, a to mora da prati i prilagođena ishrana. Prilikom vežbanja sagorevaju se kalorije, ubrzava se metabolizam i cirkulacija, pojačava se protok limfe. Iz ovoga ćemo zaključiti da je vežbanje dobro za oblikovanje tela i mršavljenje, ali i za smanjenje i prevenciju celulita. Svakako ne želite guzu poput narandžine kore, zar ne?

Najpre, probajte da se penjete ili trčite uzbrdo. To je veoma siguran put ka izgradnji lepe zadnjice, ali i nogu, odnosno čitavog donjeg dela tela. Nagib pruža odličan otpor vašem nastojanju da se popnete, pa se tako fenomenalno oblikuje guza, koja će veoma brzo postati čvrsta i privlačna.

Ako živite na petom spratu, na primer, jednostavno prestanite da koristite lift. Penjanje uz stepenište je odlična fiskultura za zadnjicu i bedra. Ukoliko je i vaša kancelarija na nekom visokom spratu, eto duple vežbe. Zaboravite da lift postoji, i dokažite sebi da možete upornošću i vežbanjem da dobijete sexy guzu!

Vežbe za zadnjicu - iskustva

Možete je zvati zadnjicom, ili joj tepati da je guza, ali ako je velika i opuštena, to nije ono što želite da imate na svom telu. Postoji niz vežbi koje vam mogu pomoći, ali je potrebno da trenirate u kontinuitetu, bez obeshrabrivanja, pa rezultati neće izostati. A kada primetite prve pozitivne promene, dobijaćete sve veću i veću motivaciju.

Različite varijante čučnjeva najefikasnije su vežbe za učvršćivanje mišića zadnjice. Kada govorimo o ispravnom čučnju, tada se koriste mišići bedara i zadnjice. Najpre stanite sa raširenim nogama u širini bokova. Guzom se spuštajte u čučanj, recimo kao da hoćete da sednete na stolicu koja se nalazi iza vas. Dok to izvodite, pazite da kolena budu baš iznad nožnih prstiju, a ne da ih prelaze. U čučnju ostanite kratko, pa se potom vratite u početni položaj. 

Najbolje vežbe za zadnjicu

Mlohava zadnjica, pa to je prava noćna mora! Zašto biste trpeli sve to, kada postoji mnogo načina da se suprotstavite otromboljenim mišićima? 

Iskorak je veoma dobra vežba kojom se oblikuje opuštena zadnjica. Morate stati uspravno, spojena su vam stopala, ruke su na kukovima. Jednom nogom iskoračite napred, a kolenom druge se spuštajte prema tlu. Koleno noge koja je ispred, ne sme prelaziti vrh prstiju. Kada koleno noge koja je iza tela bude blizu podloge, zadržite se u takvom položaju nekoliko sekundi, pa se vratite u početni položaj. Na kraju, jako stegnite mišiće zadnjice. Potrebno je da uradite pet do sedam ponavljanja sa jednom nogom, a zatim sve to učinite i sa drugom. 

Svi smo čuli za most. Spada u najbolje vežbe za sexy zadnjicu, a izvodi se tako što ležite na leđima sa savijenim kolenima. Stopala neka vam budu u širini kukova, a ruke položene uz telo, dok pete moraju biti čvrsto oslonjene uz tlo. Kukove podignite visoko, kao i zadnjicu u vazduh, ali tako da vaše grudi i leđa ostanu pri tlu. Kada se budete nalazili u najvišoj poziciji, zategnite mišiće guze, i držite tako pet sekundi. Potom se spustite dole.

Zatezanje zadnjice

Činjenica je da možete i sami da probate da očvrsnete mišiće svoje guze, ali da biste došli do savršenih rezultata, neophodno će biti da posetite teretanu, i to u periodu od barem od mesec dana. Ne brinite, posle toga se telo navikne na vežbanje, da će vam verovatno prva stavka kod plaćanja računa za sledeći mesec biti članarina za teretanu!

Spominjali smo u tekstu da su čučnjevi veoma efikasni u zatezanju zadnjeg dela našeg tela, pa evo još jednog predloga za čučnjeve sa šipkom. 

Zauzmite raskoračni stav, gde će stopala biti u širini kukova i paralelna. Uhvatite šipku, i sa blago savijenim kolenima i pravim leđima, podignite šipku na grudne mišiće. Laktovi bi trebalo da budu istureni unapred, jer bi u protivnom šipka skliznula sa grudi. Blago savijajte kolena, i spuštajte se na dole, sve dok vaše butine ne budu paralelne sa podlogom. Vratite se u početni položaj uz uzdah, pri tome zategnite guzu i stomačne mišiće. 

Potrebno je da uradite tri serije od po sedam ponavljanja, a ono što je bitno kod ove vežbe to je da ne savijate vrat i da se ne naginjete ka napred.

Vežbe za zatezanje zadnjice

Želite li prćastu guzu kao što imaju Brazilke? Ko to još ne želi! U tom smislu, u svetu je postao hit način brazilskog podizanja zadnjice, jer su upravo žene iz ove zemlje poznate po lepo oblikovanim figurama. 

Brazilsko podizanje zadnjice znači spoj vežbi, koje bi trebalo da učvrste, zaoble i podignu vašu guzu za relativno kratko vreme. 

Od opreme se mogu koristiti bučice, koje imaju ulogu da otežavaju izvođenje vežbi. 

Da bismo vas ubedili da trenirate na ovaj način, reći ćemo samo to da tako svoju guzu do savršenstva dovodi Adrijana Lima. Dakle, najpre se ispravite, a noge razdvojite u širini kukova. Sagnite se u polučučanj, na taj način da stopala ostanu ravna na podu, dok kolena moraju biti pod uglom od 90 stepeni. Iz polučučnja treba istupiti levom nogom prema napred, pa se vratite u polučučanj, pa to isto učinite desnom nogom. Sve ovo ponovite trideset puta.

Brazilsko podizanje zadnjice

Ove vežbe su postigle veliku popularnost zahvaljujući tome što deluju na tri glavna mišića koja se nalaze na vašoj guzi. Vežbe su jednostavne za izvesti, a daju veoma dobre rezultate. A upravo je to ono što žene žele!

Dakle, lezite na bok i podignite obe noge na pet centimetara od poda. Gornju nogu ćete lagano podizati do visine ramena, a potom je polako spustite. Donju nogu je potrebno neprekidno držati u vazduhu, odnosno nekoliko centimetara od površine na koju ste se naslonili bokom. 

Potrebno je da vežbu ponovite trideset puta, pa da se potom okrenete na drugi bok. Ako želite zaista savršene rezultate, stavite tegove od jednog kilograma na svoje zglobove. 

Dakle, sada kada znate „male tajne“ kako doći do savršene pozadine, nemojte dozvoliti da i dalje budete nezadovoljne svojim izgledom. Vežbanje prelazi u naviku, a složićemo se svi, lepota najpre dolazi od rada na sebi. 

Vežbe za zadnjicu – cena treninga:

Da biste savršeno oblikovali svoju zadnjicu, najlakši put je učlanjenje u teretanu i rad na spravama koje su tako dizajnirane da forsiraju željene grupe mišića, u našem slučaju, mišiće zadnjice. 

Mesečna članarina iznosi u proseku 2600 dinara, pa tako u teretani možete provoditi neograničeno vreme, uz korišćenje svih sprava, a ako se odlučite za pojedinačne termine, svaki je potrebno platiti u proseku 300 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate teretane i fitnes centre koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane