Dodaj firmu

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Lucky Fitness kruzni trening

Specijalizovani trening centar za dame nudi raznovrsne grupne i individualne treninge koji su namenjeni ženama svih starosnih dobi. Ono po čemu se naš centar razlikuje jesu maksimalan komfor i privatnost članova, kao i visok kvalitet trening...
Pročitaj više

Gružanska 18
Vračar, Beograd

La Strada kruzni trening

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Spirit Bodybuilding kruzni trening

Naš bodybuilding fitnes klub nalazi se na Konjarniku, okružen zelenilom u kome možete trenirati u okviru individualnih, vođenih i grupnih treninga kao što su pilates i Krav Maga.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 472
Zvezdara, Beograd

Pro Fit kružni trening

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Pro Fit kružni trening

Nalazi se na Lekinom brdu i u atraktivnom prostoru je od 450 m2. Raspolaže velikim brojem najsavremenijih Tehnogym spravama za jačanje i oblikovanje tela. Imamo i kardio zonu, kao i veliku salu sa svim potrebnim rekvizitima za vežbanje.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Sport Active kružni trening

Nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača opreme.
Pročitaj više

Sarajevska 62
Beograd

Star kružni trening

Vojvode Dobrnjca 50a
Palilula, Beograd

Zasto je kruzni trening tako dobar? Bila je zima, pa proleće, vi ste se malo opustili, da ne kažemo „zapustili“. To nije baš gruba reč, jer kada smanjimo fizičke aktivnosti, a sebi dozvolimo veće uživanje u hrani, naročito onoj brzoj i nezdravoj, ovakav način života dovodi do pojave viška kilograma. 

Telo sa masnim naslagama niti ko želi da ima, niti ko želi da vidi. A stiže leto, na primer, i vi ćete hteli-ne hteli, svoje telo morati razgolititi na plaži ili bazenu. Ne želite da se stidite, pa šta da radite? Vremena nema, jedino što vam može pomoći na brz i efikasan način jeste – kružni trening.

Kružni trening – kako se radi?

Ovo je varijanta – zategni se na brzaka! Sastoji se od šest do dvanaest stanica, koje se izvode jedna za drugom, u krug. Na svakoj stanici se radi samo jedna serija i svaka stanica pokriva drugu regiju tela. Na primer, najpre se urade vežbe za grudne mišiće, potom za leđa, tako da se grupe mišića mogu odmoriti. 

Preporuka je uraditi vežbu za gornji deo tela, pa zatim odmah preći na vežbu za donji deo. Brze promene i brzo izvođenje vežbi u kružnom treningu, stvaraju našem telu specifičan stres, koji se razlikuje od uobičajenih vežbi, na primer dizanje tegova u teretani.

Ono što su benefiti kružnog treninga, jeste uticaj na razvoj snage, izdržljivosti, agilnosti, brzine, eksplozivnosti, te gubljenje kilograma.

Kondicioni trening

Kondicija je spremnost našeg tela da podnese i izdrži određene napore. To je bitan aspekt fizičke spremnosti, i prvenstveno je orijentisan na razvijanje i održavanje motoričkih sposobnosti, brzine, snage...

Kvalitetan kondicioni trening trebalo bi da obuhvata i aerobne i anaerobne vežbe, odnosno vežbe sa opterećenjem. 

Aerobni trening

Ovo je trening pri kome se koriste velike mišićne grupe za izvođenje ritmičkih pokreta kojima se do određenog nivoa podiže frekvencija srca i disanja u određenom vremenskom intervalu. Pri aerobnom treningu srčani puls je od 55 do 90 posto od maksimalnog. Pri tome, organizam postiže stabilno stanje između unosa i potrebe za kiseonikom. 

Primeri aerobnog vežbanja su džoging, step, veslanje, čas aerobika, vožnja bicikla, planinarenje, plivanje...

Trening snage

Svi volimo da vidimo telo, muško ili žensko, sa lepo definisanim i izvajanim mišićima. Da bi se to postiglo, neophodan je trening snage. Plan treninga za razvoj snage se razlikuje od treniranja kome je cilj povećanje mišićne mase, što ljudi veoma često poistovećuju. Rast mišića nastaje kao posledica treninga, a mišićna snaga ima i komponentu učenja, koja se razvija za vreme treninga. To bi značilo da kod treninga snage trenira se i nervni sistem, to jest veza između nervnog i mišićnog sistema.

Možemo spomenuti:

- trening celog tela, pri kome se tretiraju velike mišićne grupe. Telo funkcioniše kao celina, pa ga tako treba i trenirati.

- push-pull trenig, kod ove vrste treninga snage mišićne grupe su podeljene na one koje vuku i one koje guraju. 

- podela treninga na gornji i donji deo tela.

Kružni trening – cena

Cene se kreću u rasponu od 2200 dinara za 8 termina, preko 2500 din. za 12 termina i 2900 dinara za 20 termina, za period od mesec dana. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove i teretane ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane