Dodaj firmu

Da viva ems x body Sagorevači masti

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Siberian Wellness SD

Kompanija Siberian Wellness sa preko 65 predstavništva širom sveta i preko 15 prodajnih objekata u Srbiji je jedna od vodećih kompanija koja promoviše moć prirode koja se može iskoristiti za lečenje različitih hroničnih tegoba i u službi kozmetike.
Pročitaj više

Terazije 32
Stari grad, Beograd

Lifestyle fitness studio sagorevači masti

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

XL Sport System

Firma XL SPORT SYSTEM svim profesionalnim i rekreativnim sportistima nudi najkvalitetnije sportsko-dijetetske proizvode (suplemente). Iz naše ponude posebno izdvajamo proizvode svetskog brenda broj 1 WEIDER, čiji smo ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 231, lok.150, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Sport Active sagorevači masti

Nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača opreme.
Pročitaj više

Sarajevska 62
Savski venac, Beograd

ULTIMATE NUTRITION -vitaminski i za mrsavljenje preparati

Vojvode Stepe 20
Stari grad, Beograd

Ovaj tekst o temi sagorevači masti biće jednako zanimljiv i ljudima koji nisu sportisti niti rekreativci, već samo žele da izgube koji kilogram viška, ali i onima koji žele da postignu vrhunsku mišićnu definiciju. 

Potrebno je da znamo, da u gubljenju viška kilograma, čak 70% je udeo ishrane. Posle toga, dolazi dobar trening ili fizička aktivnost kao potpora svemu. 

Sagorevači

Oni vam mogu pomoći u tom procesu, ali hajde da ih malo bliže upoznamo. Drugačiji naziv im je termogenici, i veoma su popularna opcija za svakoga ko želi da se reši kilograma. 

Možda ste mislili da će vam sagorevači masti pomoći tako što ćete se i dalje prejedati i ne biti fizički aktivni nimalo. Da vas odmah razočaramo, ili bolje rečeno – suočimo sa istinom – to nije tako. Zapravo, realnost je još bolja, a ona glasi da sagorevači masti nisu neke čarobne pilule, već su dizajnirani da ubrzaju gubljenje na težini, kada se kombinuju sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem. Sada sve zvuči razumnije, zar ne?

Kako sagorevači masti deluju na naš organizam?

Ili – šta se to dešava u nama kada ih upotrebimo? Oni u sebi sadrže sastojke koji nam pomažu da suzbijemo apetit, ali i da se osećamo da smo puni energije. Ipak, nemojte gubiti iz vida da ishranu morate ograničiti na određeni broj kalorija.

Do lepog tela se ne dolazi lako, pa nije nikakvo čudo što se toliko divimo zgodnim i lepo oblikovanim ljudima. Sa svih strana nas „vrebaju“ razni poroci, kao što su ukusni čipsevi ili kremaste krofne. Na vašoj volji je da odlučite da se suprotstavite tim „grehovima“, želeći lepo oblikovano telo, čak i kada uz pomoć sagorevača masti vaš metabolizam radi sjajno i kada je apetit pod kontrolom.

Ali, dobra stvar u ovom delu priče, jeste da kada budete videli prve rezultate, postajaćete sve motivisaniji, pa vam navedeni poroci, neće ni padati na pamet. Onda će sagorevači masti neometano raditi svoj posao. 

Sagorevači masti su zapravo mešavina lekovitog bilja i stimulansa, koji neznatno povećavaju telesnu temperaturu, koja zapravo pomaže da se sagori višak kalorija prilikom vežbanja. 

Stručnjaci za ishranu naglašavaju da pažljivim unosom kalorija, kao i kombinacijom sa vežbama, postižete bolje rezultate mršavljenja i to na duže vreme.

Da li ste kandidat da koristite sagorevače masti?

Ili, da li su oni baš za vas? Sagorevači mastu su tu da ubrzaju metabolizam, te da efikasnije trošite masti na treningu i ubrzate detoksikaciju organizma. Ukoliko ste sportista ili rekreativac, vaši treninzi će biti podignuti na viši nivo, izbacićete višak vode iz organizma, dok određeni sagorevači sadrže sastojke koji su inače veoma blagotvorni za zdravlje.

Bez obzira na to da li ste profesionalni sportista ili ste osoba koja želi da izgubi kilograme, može se pronaći pravi preparat za vas. Na primer, neki od sagorevača sa kompleksnijim sastavom poseduju antikatabolički proces. To bi značilo da vašim mišićima pružaju zaštitu od razgradnje, jer je prilično teško postići efekat da se mišićna masa održi u toku striktne dijete, ili veoma napornih treninga.

Ako ste se naoružali dobrom voljom i željom da imate zgodno telo ili manjak kilograma, kombinujte sagorevače masti sa redovnim fizičkim aktivnostima, pa očekivani rezultati svakako neće izostati.

Sagorevači masti – cena:

Cene se kreću od 2400 din. sve do 6500 dinara, u zavisnosti od broja kapsula ili kesica, ampula ili tableta. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane