Dodaj firmu

Individualni trening Pobednik

Za prave rezultate isprobajte individualni trening pod nadzorom stručnih trenera u velikom i dobro opremljenom prostoru od preko 2500 m2 na sajmu u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4
Savski venac, Beograd

Formaholik health i fitness individualni trener

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Individualni trener

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Individualni trener Green Forest Fitnes klub

Fitnes klub na Voždovcu nudi odlične cene vođenih i indvidualnih treninga. Veoma je dobro opremljen, svim potrebnim spravama i rekvizitima za muški i ženski fitnes.
Pročitaj više

Tetovska 34
Voždovac, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Vinča Džudo klub

Džudo klub Vinča nalazi se u Vinči. U ponudi je nekoliko tipova sportskih programa, individualni trening sa takmičarima, kao i priprema sportista za takmičenja, rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta kao i rad sa takmičarima baziran na vaspitno-obrazovnom principu.
Pročitaj više

Prvomajska 1f, Leštane
Grocka, Beograd

Maxim Fitness studio

Fitness studio Maxim nalazi se u Žarkovu. Uz pomoć individualnih i vođenih treninga dovedite svoje telo do savršenstva. Prilagođeni i individualni program i plan treninga i ishrane za svakog vežbača.
Pročitaj više

Ace Joksimovica 81a
Čukarica, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Personalni trener Miloš Kalušević

Personalni trener Miloš Kalušević svojim klijentima nudi mogućnost da kroz personalne treninge poboljšaju svoje zdravstveno stanje i dođu u kondiciju. Tokom treninga klijent ima poptunu pažnju trenera i zajedno rade ka ostvarivanju realnih ciljeva. Izbalansirana ishrana i pravilno izvođenje vežbi dovešće do boljeg zdravlja, vitke figure, bolje kondicije i povećanja mišićne mase.
Pročitaj više

Bana Ivanisa 15
Zvezdara, Beograd

Personalni treninzi functional fitness studio

Personalni treninzi Functional Fitness Studio su odličan način da dovedete svoje telo u formu, zategnete se, smanjite višak kilograma i budete zdraviji. Na treningu klijent radi 1 na 1 sa trenerom i paživo odabranim programom vežbi (u skladu sa mogućnostima vežbača) stiže se do realnog cilja. Sa naših treninga ćete otići zadovoljni i puni energije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž/5, Belville
Novi Beograd, Beograd

My Way individualni trener

Naš fitness studio je pravo mesto gde možete doterati Vaše telo u formu. U ponudi fitness centra su individualni, poluindividualni i vođeni treninzi gde imate pažnju stručnog trenera koji će program prilagoditi Vašim potrebama i fizičkoj spremi. Takođe, možete se odlučiti i za grupne treninge - zatezanje i mršavljenje, aerobik mix, pilates soft i pilates strong.
Pročitaj više

Surčinska 179b, Ledine kod Holivuda
Novi Beograd, Beograd

Personalni i EMS trening Positivo

Fitness centar Positivo, u prijatnom i savremeno opremljenom prostoru, svojim klijentima nudi personalne i vođene (grupne) treninge. Poboljšajte svoje zdravlje, povećajte mišićnu masu, smanjite kilograme i masne naslage uz pomoć naših efikasnih treninga i stručnih instruktora.
Pročitaj više

Miloja Đaka 18, Dedinje
Savski venac, Beograd

Fullfit Fitnes Centar

Najnovija JustFit bežična tehnologija za vrhunske rezultate EMS treninga.
Pročitaj više

Vladimira Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

ASAP fizikalni centar

ASAP fizikalni centar nudi Vam usluge iz oblasti rehabilitacije, fizioterapije i sporta, čiji je cilj da se sa 100% bezbednim metodama što brže dobiju željeni rezultati i da budu dugotrajni.
Pročitaj više

Pukovnika Petra Mišića 8
Voždovac, Beograd

Ada Cherry Gym Fitnes Studio

Ada Cherry Gym je fitnes studio specijalizovan za individualne i poluindividualne treninge. Zato što je svaki vežbač zahteva različit pristup, naš trening je prilagođen potrebama pojedinca. U studiju se radi i yumeiho masaža koja pomaže kod bolova u leđima i vratu.
Pročitaj više

Radnička 21
Čukarica, Beograd

Play Gym individualni trener

Individualni trening u našem fitnes centru predstavlja jedno sasvim novo iskustvo koje je mnogo više od pukog odrađivanja vežbi. Rad sa ličnim trenerom omogućava Vam da na potpuno zdrav, siguran i zanimljiv način, dovedite Vaš izgled do savršenstva..
Pročitaj više

Vojvode Milenka 40
Savski venac, Beograd

Sta podrazumeva termin individualni trener? Tempo života kojim živimo dovodi do toga da se često osećamo napeto, jer nas pritiska previše obaveza sa svih strana. Upravo zbog toga, mi se brže premaramo, imamo sve manje kondicije i energije. Tužna posledica cele ove priče je da starimo mnogo intenzivnije nego što bi to iko od nas želeo. Gde je rešenje?

Individualni treninzi, dakle ona vrsta treninga koja je prilagođena lično vama jedno je od odličnih rešenja da se bolje osećate i personalni trener je savremenom čoveku danas potrebniji nego ikada.

Individualni treninzi

Usluge iskusnih trenera neophodne su naročito u situacijama kada tek počinjete sa vežbanjem ili kada dugo ne možete da pređete već dostignute rezultate, pa sa njima „tapkate u mestu“, a želeli biste napredak.

Ohrabriće vas činjenica, da vežbanje uz individualnog trenera vam garantuje 80%-tni rezultat. Na početku, trener će uraditi takozvane „baterija“ testove, na osnovu kojih će utvrditi trenutno stanje vašeg organizma, pa će na osnovu svega toga da vam pomogne u rešavanju već nastalih problema ili u sprečavanju nastanka novih. 

Šta su to baterija testovi?

Radi se o testovima za koje postoje tabele, zapravo takvi testovi su rađeni na hiljadama ljudi, pa postoje već gotovi rezultati i šabloni kako se izvode. 

Koji su elementi individualnih treninga?

U pitanju su kardio trening, trening snage i trening za povećanje tonusa mišića.

Koji sve programi individualnih treninga postoje?

Kao što smo naveli, ovaj trening se prilagođava vama. U tom smislu jedan od programa je lečenje vratno-ramenog sindroma. Pretpostavljate o čemu se radi, vreme elektronske komunikacije i sedećeg načina života (bilo za kompjuterom, ili za volanom...), bez dovoljno fizičke aktivnosti, donelo je ljudima koji žive na takav način bolove u predelu vrata i ramena. Program ovakvih vežbi pomaže i ljudima koji nemaju bolove ali imaju loše držanje tela.

Kroz individualni trening možete da regulišete i telesnu težinu, jer gojaznost je bolest savremenog sveta. Ona predstavlja okidač za mnoga ozbiljna stanja. Uz vašeg trenera, nenapornim ali upornim vežbanjem, možete se otarasiti neželjenog viška kilograma.

Postoje programi za borbu protiv celulita, ali i programi za izgradnju mišićne mase, za momke i devojke koji žele telo poput bodibildera. Ako sami vežbate, može doći do pretreniranosti ili do slabih rezultata kojima niste zadovoljni. Individualni trener će vam na najbolji način pokazati put do lepo oblikovane figure.

Kada se radi o treningu gipkosti, možda se pitate da li vam je on uopšte potreban? Sada ćete saznati uz pomoć malog testa. Dakle, upravo dok čitate ove redove, pokušajte da dodirnete pod ispred sebe prstima ruku a da vam pri tome kolena budu ispravljena. Ako niste uspeli da ovu jednostavnu vežbu odradite kako treba, potreban vam je trening gipkosti.

Postoje ljudi koji ne vole sprave, tegove i mašine, ali i pored toga obožavaju da se bave fitnesom. Za njih je namenjen program koji ima prednost u tom smislu da se zbog veće angažovanosti muskulature troši veći broj kalorija, a sve usled potrebe održanja stava i usmerenosti pokreta.

I klinci i klinceze mogu da rade sa individualnim trenerom, a program je prilagođen njihovom uzrastu i ima za cilj jačanje leđnih i trbušnih mišića, čime se sprečavaju ili otklanjaju deformiteti kičmenog stuba koji mogu nastati usled naglog rasta, dugotrajnog sedenja ili lošeg držanja.

Individualni trener – iskustva

Svakako, angažovanjem individualnog trenera ne morate ništa razmišljati, već samo vežbati, čime će i rezultati doći brže i biće vidljiviji. Sam trening je prilagođen vašoj građi, sklonostima i trenutnom stanju vašeg organizma. 

Rad individualnog trenera podrazumeva da on konstantno prati vaše vežbanje, planira i kreira naredne treninge. 

Bez straha od neuspeha, a sa verom u postizanje željenih ciljeva, prepustite se uživanju u vežbanju, sve dok ne dostignete rezultate koje niste uspevali sami, bez personalnog trenera. 

Individualni trener – cena treninga:

Za individualni trening potrebno je izdvojiti od 7000 do 9000 dinara. Cena zavisi od toga da li je u pitanju 16 termina mesečno, odnosno četiri puta nedeljno, ili 12 termina mesečno – tri puta nedeljno.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes centre ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane