Kontakt podaci za vašu firmu
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd

Diastar sportski suplementi

  • 2
5.0 | 3 ocena
Nudimo vam široku paletu sportskih preparata svih najpoznatijih i proverenih proizvođača kao i sportsku opremu po veoma povoljnim cenama....
Pročitaj više
Beograd

WVS Dijetetski suplementi

  • 1
4.0 | 1 ocena
Dijetetski suplementi ili dodaci ishrani su proizvodi koji mogu da pomognu, pojačaju ili asistiraju jačanju prirodnih funkcija organizma…...
Pročitaj više
Svetogorska 25/5
Beograd

Teretana Sport Active

  • 11
  • %
5.0 | 7 ocena
Teretana “Sport Active” nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača oprem...
Pročitaj više
Lazarevacki drum 25
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

XL Sport System

  • 2
5.0 | 2 ocena
Firma XL SPORT SYSTEM svim profesionalnim i rekreativnim sportistima nudi najkvalitetnije sportsko-dijetetske proizvode (suplemente). Iz naše ponude posebno izdvajamo proizvode svetskog brenda broj 1 WEIDER, čiji smo ovlašćeni uvoznik i di...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 231, lok.150, TC Enjub
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Ivana Petrovic
Koliko je samo meni poznato, ovde je veoma vazno da znate da je bitno da ovaj preparat unesete u dovoljnoj meri.
Petar Jankulovski
Licno se slazem da je glutamin u ishrani veoma vazan. Jedino sto smatram je to da osnovni problem u tome sto on poprilicno puno kosta.
Marina Zivkovic
Nema sta, glutamin je za mnoge odlican izbor jedini je problem u tome sto on bas mora onako debelo da se plati.
Stojance Ristovski
Koliko je meni poznato, glutamin ima da se kupi u skoro svim bolje snabdevenim radnjama.
Jovana Milinkovic
Ako ste vec svoje telo izlozili nekoj pojacanoj fizickoj aktivnosti onda u svakom slucaju treba i dobro da ga podrzite sa kvalitetnim unosom glutamina.
Milen Jovanovic
Ako mene licno pitate, glutamin je veoma vazan sastojak u ishrani ali je u isto vreme potrebno da ga unosite na pravilan nacin i da se iznad svega izlozite pravilnoj fizickoj vezbi.
Lea Stankovic
Ja licno puno svoje poverenje mogu da stavim upravo na glutamin i da mi apsolutno nista nece biti ako ga budem konzumirala u prekomernim kolicinama.
Filip Milutinovic
Po pitanju glutamina, samo mogu da kazem da treba da ga unesete u svoj organizam ali je generalno veoma bitno da ne preterate sa unosom tih materija.
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko ste izlozeni povecanim fizickim naporima, onda je glutamin ipak nesto sto vam je potrebno da unostite kao suplement u ishranu.
Simona Vucinic
Po pitanju glutamina samo treba da posetite mesto koje se zove Dietfood.
Marta Dencevic
Po pitanju glutamina, iealno bi bilo kada biste posetili radnju WVS posto u njoj imaju zaista i vise nego siroku paletu proizvoda.
Ljubinka Sreckovic
Zaista jedno od najboljih mesta, teretana, u Beogradu je Atlethic Gym. Mada, tamo necete dobiti savete po pitanju glutamina i ishrane. To cete vec morati sami da uradite.
Nikolina Pantelic
Licno sam veoma kvalitetan glutamin kupovala u radnji koja se zove Dietfood.
Jana Stankovic
Glutamin je zaista u danasnje vreme ipak nesto sto je posebno i u sta mozete da imat puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Todor Markovic
Mislim da generalno nemate sad neku narocitu potrebu da kupujete u nekoj posebnoj specijhalizovanoj radnji. Mozete ja mislim glutamin da pronadjete i u prodavnicama zdrave hrane.
Janko Zivanovic
WVS je jedna od najboljih i najkvalitetnijih radnji u Beogradu u kojima mozete da kupite glutamin. Pri tome su i cene i vise nego povoljne.
Petar Jankovic
Upraznjavanje fizicke aktivnosti, bez obzira na vrstu i kvalitet podrazumeva neke elementarno poznavanje pravilne ishrane. pri tome, je to ishrana koja na prvom mestu podrazumeva da se u dovoljnoj meri unosi glutamin kako bi vasi misici mogli da funkcionisu bez problema.
Marko Petrovic
Koliko je meni poznato, glutamin je jedan od prvih stvari koje covek potrosi prilikom svake fizicke aktivnosti. To u svakom slucaju u odredjenim situacijama moze da bude problem iz zbog togaje neophodno tokom duzih treninga da se organizam adekvatno napuni glikogenom.
Dusan Markovic
Zbog toga, svi sportisti treba redovno da rade analizu krvi. Mislim da je neki minimum jednom mescno kako bi uvek imali pravu sliku o svom zdravlju. Takav odgovoran odnos prema sebi bi im izuzetno koristio za usklade svoju fizicku aktivnost sa energetskim potrebama.
Biljana Brankovic
Ukoliko ste nekada radili analize krvi, onda ste svakako primetili da se analizira i posmatranju podvrgava i glutamin. On se postepeno putem kiseonika razlaze u nasem organizmu i omogucava normano treniranje, odnosno funkcionisanje misica.
Ivan Stojanovic
Glutamin je obavezan deo ishrane profesinalnih sportista a i onih koji to nisu ali zato imaju pojacane fizicke napore. Glutamin obezbedjeju preduzeno skladistenje glikogena u misicima a svim znamo da se priliko treninga prvo glikogen trosi.