Dodaj firmu

Individualni trening Pobednik

Za prave rezultate isprobajte individualni trening pod nadzorom stručnih trenera u velikom i dobro opremljenom prostoru od preko 2500 m2 na sajmu u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Sajam, Hala 4
Savski venac, Beograd

Formaholik health i fitness kardio program

Fitnes treninzi u grupi, u paru i individualni treninzi sa sertifikovanim trenerima, profesorima fizičkog vaspitanja, na Vračaru.
Pročitaj više

Veselina Masleše 40
Vračar, Beograd

Da viva ems x body Kardio program

EMS X Body je najbrži i najbolji način da dođete do savršene linije i jakih mišića, jer 20 minuta ovog treninga zamenjuje sat i po vežbanja u teretani i drugim vidovima treninga.
Pročitaj više

Luke Vojvodica 16v
Rakovica, Beograd

Be Well Fitness

Kroz naš fitness centar Be Well negujemo individualan koncept, a to znači da smo usmereni na vaš napredak. Cilj nije samo dovesti telo do savršenstva, nego paralelno raditi na više frontova, kako bi sutra bili zdraviji i zadovoljniji sobom.
Pročitaj više

Kajmakčalanska 64
Zvezdara, Beograd

Vinča Džudo klub

Džudo klub Vinča nalazi se u Vinči. U ponudi je nekoliko tipova sportskih programa, individualni trening sa takmičarima, kao i priprema sportista za takmičenja, rad sa decom predškolskog i školskog uzrasta kao i rad sa takmičarima baziran na vaspitno-obrazovnom principu.
Pročitaj više

Prvomajska 1f, Leštane
Grocka, Beograd

My Fit World

My Fit World je napredna aplikacija namenjena profesionalnim fitness instruktorima, trenerima i profesionalnim sportistima koji na jednostavan način komuniciraju sa klijentima, dostavljajući im kompletan plan treninga i ishrane za svakog klijenta pojedinačno
Pročitaj više


Beograd

Lesandar Fitnes klub

Fitnes klub Lesandar nalazi se na Čukarici. U njemu možete trenirati u grupi, Aerobic, Pilates, Yogu. Na raspolaganju su vam dva nivoa i velika teretana kao i teretana na otvorenom.
Pročitaj više

Veljka Ramadanovića 10
Čukarica, Beograd

Korektivna gimnastika PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Individualni treninzi PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Mršavljenje PROFEX

PROFEX - akademija zdravog života je visoko profesionalna ustanova i lider u oblasti trenažnih procesa na ovim prostorima.
Pročitaj više

Mihajla Pupina 10b
Novi Beograd, Beograd

Personalni treninzi functional fitness studio

Personalni treninzi Functional Fitness Studio su odličan način da dovedete svoje telo u formu, zategnete se, smanjite višak kilograma i budete zdraviji. Na treningu klijent radi 1 na 1 sa trenerom i paživo odabranim programom vežbi (u skladu sa mogućnostima vežbača) stiže se do realnog cilja. Sa naših treninga ćete otići zadovoljni i puni energije.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14ž/5, Belville
Novi Beograd, Beograd

Ada Cherry Gym Fitnes Studio

Ada Cherry Gym je fitnes studio specijalizovan za individualne i poluindividualne treninge. Zato što je svaki vežbač zahteva različit pristup, naš trening je prilagođen potrebama pojedinca. U studiju se radi i yumeiho masaža koja pomaže kod bolova u leđima i vratu.
Pročitaj više

Radnička 21
Čukarica, Beograd

Vulkan gym kardio program

Oblikujte savršeno svaki deo Vašeg tela, posetite našu teretanu. U najsavremenijem fitnes centru u Zemunu, na tri nivoa vežbače očekuju: sala za borilačke sportove, crossfit sala i teretana. Naš tim čine licencirani treneri sa FISAF diplomama.
Pročitaj više

Ugrinovačka 206
Zemun, Beograd

La Strada kardio program

Naš fitness klub vam pruža idealne uslove za vežbanje u samom srcu Novog Beograda. U sklopu našeg centra koji obuhvata više od 500m2 nalaze se sala sa specijalnom podlogom za grupne treninge, moderna teretana, deo za kardio program, spa blok i health bar.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 182
Novi Beograd, Beograd

Lifestyle fitness studio kardio program

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

Oaza Fitnes klub

Fitnes centar Oaza nalazi se na Zvezdari. U okviru ovog fitness centra možete trenirati samostalno našoj teretani, kroz individualne al ii grupne trenineg kao što su pilates, Cardio box, Zumba..
Pročitaj više

Milorada Šapčanina, preko puta br 4
Zvezdara, Beograd

Spirit Bodybuilding kardio program

Naš bodybuilding fitnes klub nalazi se na Konjarniku, okružen zelenilom u kome možete trenirati u okviru individualnih, vođenih i grupnih treninga kao što su pilates i Krav Maga.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 472
Zvezdara, Beograd

Pro Fit kardio program

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Pro Fit kardio program

Nalazi se na Lekinom brdu i u atraktivnom prostoru je od 450 m2. Raspolaže velikim brojem najsavremenijih Tehnogym spravama za jačanje i oblikovanje tela. Imamo i kardio zonu, kao i veliku salu sa svim potrebnim rekvizitima za vežbanje.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Teretana Ole

Teretana Ole se nalazi u sklopu istoimenog sportskog centra i nudi mogućnost efikasnog treninga na savremenim spravama za oblikovanje i jačanje mišića. Naši stručni treneri su tu da Vam pruže podršku, naprave plan ishrane i plan treninga kako biste što pre došli do svog cilja
Pročitaj više

Kikindska 9
Borča, Beograd

Zasto je dobar kardio program tako vazan? Možda neko ko se ne razume sasvim dobro u fitnes, misli da su kardio vežbe zapravo, određen program vežbi. Međutim, kardio trening, po definiciji, može biti bilo šta od navedenog – vožnja bicikla, plivanje, obično trčanje i trčanje na traci, preskakanje konopca, stepenice – odnosno sve što održava visok ritam rada srca u određenom vremenskom intervalu.

Svi smo čuli za test opterećenja srca ili ergometriju, koja se radi kod ljudi za koje se sumnja da imaju neki kardiološki problem. Te vežbe se izvode na hodanjem i trčanjem na pokretnoj traci ili se vozi ergobicikla.  

Kardio vežbe su veoma važne ne samo zbog dobre linije i sagorevanja masnoća, već i zbog celokupnog zdravlja čoveka.

Kardio trening

U okviru ciljnih zona potrebno je vežbati brzinu otkucaja srca. Na ovaj način, merenjem otkucaja srca, možete pratiti svoj napredak. Ako možete da pojačate ritam trčanja ili vožnju bicikla na određenoj razdaljini, dok vam pri tome ritam srca ostaje približno isti – znaćete da ste u boljoj kondiciji i da ste napredovali. 

Istraživanja sprovedena na ovu temu pokazuju da kada vežbate praveći intervale jakog intenziteta, ukupna količina kalorija koje telo sagoreva sat vremena nakon vežbe povećava se za 107 posto u odnosu na slučaj kratkog vežbanja slabog intenziteta i čak 143 posto u odnosu na dugo vežbanje slabog intenziteta. To se dešava iz razloga što intervalsko vežbanje koje prelazi 70 posto vašeg maksimalnog intenziteta ubrzava metabolizam čak i do tri sata nakon vežbanja. Upravo zbog toga, intervalske vežbe su predviđene za sticanje izdržljivosti i kondicije.

Kardio vežbe

Šta se postiže kardio vežbama? Njima zapravo, smanjujete puls u stanju mirovanja, iz razloga što vežbama jačate srce i pluća. Trud koji ulažete za prelaženje kilometra i po za desetak minuta, kroz određeno vreme biće vam dovoljan da isto rastojanje pretrčite za osam minuta, na primer. 

Važno je naglasiti da je dobro stanje srca, odnosno kardio-fitnes nešto što vam daje izdržljivost i sposobnost da funkcionišete i istrajete u životu i u sportu. 

Kod kardio vežbi veoma je bitno da trening bude efikasan i intenzivan, nego da traje duže a da bude laganijeg tempa i da nema cilj. Ono što daje smisao kardio treningu je – visok intenzitet. Nakon treninga koji ima jak intenzitet, vaše telo će sagorevati masnoće čitavog dana, pa čak i dok spavate. Dodatni smisao je u tome da se ulaže manje vremena a dobijaju se bolji rezultati. 

Kardio vežbe – rezultati

Mnogo je benefita od ovakve vrste treninga visokog intenziteta. Vaš metabolizam biće ubrzan, smanjiće se nivo holesterola, povećava se priliv krvi u mozak čime se poboljšava koncentracija, smanjuje se stres, poboljšava se varenje, jača se imunitet, a kod dece pojačano se luči hormon rasta. 

Kardio boks

Ovakav trening počinje zagrevanjem, a posle toga sledi glavni deo treninga, u kojem se izvode udarci nogama i rukama u džak. Treći deo treninga su vežbe snage, dok se sve završava istezanjem. Ovo je veoma intenzivan program, i trajanje je oko sat vremena. Pozitivnih učinaka po vaše telo ima dosta, neki od njih su oslobađanje od stresa, uvećanje snage, ubrzavanje metabolizma, oblikovanje mišića.

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i lepši izgled, povećanje energije, snage i kondicije – kardio vežbe su pravi izbor. 

Kardio program – cena

Cena za mesec dana u proseku od 3500 dinara, uz konsultacije sa instruktorom. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove i teretane ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane