Fitnes klub Ethnogym

5.0 | 3 ocena
Ulica: Crnotravska 7-9
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Fitnes klub Ethnogym
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.ethnogym.com

O nama

FITNES KLUB ETHNOGYM

Fitnes klub Ethnogym nalazi se na dve lokacije u gradu i održava više od 200 fitnes časova mesečno iz 15 različitih programa, od Les Mills programa do yoge i pilatesa. Pored grupnih fitnes programa za koje smo specijalisti, u našem klubu dostupni su personalni treninzi u malim grupama do najviše 4 vežbača.

Fitnes klub Ethnogym na Banjici zauzima prostor od 500m2 koji je podeljen u šest celina:

 • višenamenska sala koja se uglavnom koristi za grupne treninge (Les Mills i Freestyle programe)
 • prostorija opremljena stacionarnim biciklima u kojoj se održavaju grupni i individualni treninzi (prostorija za E-Spinning)
 • dve prostorije za vežbanje opremljene u skladu sa savremenim trendovima u fitnes industriji (sprave za vežbanje i rekviziti za funkcionalni trening)
 • dve svlačionice sa ormarićima za čuvanje opreme i tuš kabinama.

Posebno se izdvaja prostor za funkcionalni trening. Takođe, obezbeđen je parking prostor za približno 50 vozila.

Površina fitnes kluba Ethnogym na Zvezdari je 350m2 i sastoji se iz pet prostorija:

 • višenamenska sala koja se uglavnom koristi za grupne treninge (Les Mills i Freestyle programe)
 • dve prostorije za vežbanje opremljene u skladu sa savremenim trendovima u fitnes industriji (sprave za vežbanje i rekviziti za funkcionalni trening)
 • dve svlačionice sa ormarićima za čuvanje opreme i tuš kabinama.

Fitnes klub Ethnogym u svojoj ponudi ima više od 12 popularnih grupnih programa koji se održavaju na sedmičnom nivou u formatu kardiovaskularnog treninga, treninga snage, treninga fleksibilnosti. U Klubu se realizuju Free Style programi, osmišljeni od strane instruktorskog tima Kluba i 4 LICENCIRANIH Les Mills programa. Pored tih programa organizuju se i časovi joge. U okviru članarine klijenti imaju pravo na korišćenje svih grupnih programa bez dodatne nadoknade.

-Licencirani Les Mills programi:

Body Attack™ - kardio trening inspirisan sportskim pokretima koji pojačava snagu i izdržljivost. Dinamični instruktori koji kombinuju atletske i aerobik pokrete sa pokretima za povećanje snage i stabilnosti, uz pratnju fenomenalne muzike, motivisaće sve da dostignu svoje fitnes ciljeve. Kao i svi LES MILLS™ programi, i BODYATTACK™ koreografija i muzika se obnavlja na svaka tri meseca. “Get Fit, stay Fit and get Fitter”.

Body Combat™ - svetski najpopularniji borilački fitnes program koji Vam omogućava da sve negativno izbacite iz sebe i da se nakon svakog treninga osećate kao pobednici. Ovaj energični program u sebi kombinuje više borilačkih veština: karate, boks, tai chi i muay thai. Pod vođstvom inspirisanih instruktora, prateći ritam sjajne motivacione muzike, Vi ćete udarati, napadati, šutirati i izvoditi katu i tim putem sagoriti mnogo kalorija. Kao i svi LES MILLS™ programi, na svaka tri meseca BODYCOMBAT™ dobija novu muziku i koreografiju koju dizajniraju najbolji Master treneri i MMA experti.

Body Pump™ - originalni LES MILLS™ program koji će izvajati, oblikovati i ojačati celo Vaše telo veoma brzo. Ovaj svetski poznat trening koji posećuju milioni ljudi širom sveta zasniva se na proverenoj formuli THE REP EFFECT™ koja podrazumeva veliki broj ponavljanja i predstavlja pravu revoluciju u treniranju sa tegovima. Veliki broj pokreta, čučnjevi, potisak, iskorak, pregibanje, uz korišćenje tegova male kilaže, garantuju brzo sagorevanje kalorija, povećanje snage i lepo oblikovane mišiće. Najnovija BODYPUMP™ koreografija, zajedno sa najnovijim muzičkim hitovima, izlazi na svaka tri meseca, tako da ćete sa Vašim izborom težine i inspirativnim instruktorom postići željene rezultate.

Body Step™ - energični trening sa steperom koji čini da se osećate slobodni tokom treninga. Ako želite nešto jači intenzitet kružni funkcionalni trening BODYSTEP™ Athletic je idealan izbor. Svojim konceptom ovaj trening podseća na kružni funkcionalni trening kojim se ostvaruju fenomenalni rezultati. Nakon serije kratkih eksplozivnih vežbi koje traju 45 sekundi, sledi pauza od 30 sekundi, a pred kraj Vas čeka atletski kružni deo koji će staviti tačku na fantastičan trening. Kao i svi LES MILLS™ programi, BODYSTEP™ treninzi i novi BODYSTEP™ Athletic treninzi će biti osveženi na svaka tri meseca novom muzikom, koreografijom i raznoraznim izazovima – za svakoga po nešto.

Programi osmišljeni od strane instruktorskog tima fitnes kluba Ethnogym su:

-Kružni trening – obuhvata deset različitih, jednostavnih vežbi kojima se aktiviraju sve najveće mišićne grupe. S obzirom da intenzitet ovog tipa treninga varira od umerenog do visokog, kružni trening se preporučuje kako početnicima, tako i iskusnim vežbačima koji žele da pomere svoje granice. Vežbe se izvode po ustaljenom redosledu u predviđenim radnim intervalima koji se smenjuju sa pauzama dovoljnim za prelaz na sledeću vežbu. Glavni cilj kružnog treninga je izvesti što više pravilnih ponavljanja tokom jednog intervala. U zavisnosti od nivoa treniranosti polaznika, raste intenzitet i kompleksnost vežbi.

-E-Core – novi koncept grupnog fitness treninga koji se bazira na muskulaturi trupa (Core), sa akcentom na trbušnu i leđnu muskulaturu. Ovaj ekspres program koji traje svega 30 minuta predstavlja spoj jednostavnih i sigurnih vežbi koje će Vas dovesti do savršenih trbušnjaka. Pored toga, E-Core poboljšava balans i stabilnost, zateže abdomen i pomaže kod gubljenja težine, jača lumbalni deo leđa i deluje preventivno.

-Pilates – prefinjena forma vežbanja koja akcenat stavlja na unutrašnje mišiće-držače važne za održavanje tela u ravnoteži i podržavanje normalnog stanja kičmenog stuba. Podučavajući o važnosti disanja i pravilnom držanju kičme, pilates vežbe jačaju unutrašnje mišiće trupa koji su od velikog značaja za ublažavanje i preventivu bolova u leđima. Pilates ima za cilj da izduži i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju. Istovremeno, razvija specifičnu mišićnu snagu, kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Zamišljen kao kompletna disciplina fizičkog vežbanja, pilates se koristi i u treningu plesača i mnogih profesionalnih sportista u cilju povećanja elastičnosti i fizičke snage.

-Yoga – jedinstveno tela i uma. Ova drevna disciplina vežbanja koja je stara više hiljada godina preporučuje se svima, jer doprinosi poboljšanju kompletnog energetskog stanja čoveka. Jedinstven spoj fizičkih vežbi i vežbi disanja povezuje um, telo i duh na potpuno prirodan način. Joga vežbe deluju na najvažnije centre u telu podižući fizičko i mentalno zdravlje na viši nivo. Praktikovanjem joge razvija se fizička snaga, povećava izdržljivost i fleksibilnost, ublažava umor i stres, podiže nivo energije u organizmu i poboljšava celokupno zdravstveno stanje.

-Cardio Box – kombinacija borilačkih veština, boksa i aerobika, ali što je najvažnije bez fizičkog kontakta sa drugom osobom. Ukoliko želite da oblikujete i ojačate telo i poboljšate kondiciju, Cardio Box je odličan trening za celo telo koji povoljno deluje na kardiovaskularni sistem. Tokom treninga praktikuju se kikovi i udarci pesnicama, što značajno doprinosi oslobađanju od frustracija koje Vas opterećuju. S obzirom da se radi o treningu visokog intenziteta, vrlo je bitno početi lagano sa treniranjem, dok se vežbač ne upozna sa konceptom. Kako budete jačali i poboljšavali tehniku, sve brže ćete videti promene na svom telu.

-Gluteus 30 – program vežbanja prvenstveno dizajniran za oblikovanje i jačanje mišića sedalne regije, nogu i trupa. Ukupno trajanje treninga je 30 minuta.

-Zumba - svetski brend koji spaja fitnes, zabavu i kulturu u uzbudljivi „dance“ koncept praktikuje se od 2001. godine širom sveta. Zumba® treninzi u fitnes klubu Ethnogym na Zvezdari i Banjici predstavljaju pravu fitnes žurku na kojoj se slušaju najlepši latino ritmovi i pleše u ritmu salse, sambe, tanga… Ovaj aerobni program je osmišljen tako da pokrene celo telo, uz koreografiju koja se lako prati, koja će Vas dobro oznojiti i uneti osvežavajuću energiju dalekih južnih mora.

-E-Spinning – grupni trening na statičkim biciklima koji traje 60 minuta. Ovaj izuzetno originalan i dinamičan program simulira vožnju spoljašnjeg bicikla te uključuje i pokrete koji se koristi u takvoj vožnji: vožnja po ravnici, vožnja po uzbrdici, promena sedećeg i stajaćeg položaja i sprint. Pre treninga potrebno je kvalitetno zagrevanje koje traje minimalno 5 minuta kako bi se kardiovaskularni i mišićni sistem pripremio za vežbanje. Glavni deo treninga traje 30-45 minuta i primenjuje jedan od 4 vrste treninga: trening izdržljivosti, trening snage, intervalni trening ili trening oporavka. Bez komplikovanih pokreta za učenje, uz vrhunskog instruktora i muziku koja jednostavno tera noge da okreću pedale – na E-spinning treningu ćete se odlično provoditi, a istovremeno dovesti svoje telo u sjajnu formu.

-Cage Fitness – trening prilagođen rekreativcima sa elementima slobodne borbe, MMA. Odličan za povećanje izdržljiosti, snage i kondicije. Pogodan je kako za muškarce, tako i za žene.

Pored grupnog vežbanja, fitnes klub Ethnogym organizuje i personalne treninge pod stručnim vođstvom licenciranih trenera. Glavna karakteristika ovog treninga je individualni pristup u testiranju, izradi programa i treniranju osoba koje može da bude “1 na 1” (1 trener - 1 klijent), “1 na 2” (1 trener – 2 klijenta), do najviše 4 vežbača. Nakon sprovedenog testiranja izrađuje se individualni program treninga, u skladu sa željama, ciljevima i mogućnostima klijenta. Program se realizuje uz stalnu kontrolu trenera i modifikacije, a još jedna prednost je mogućnost treniranja u terminu po Vašem izboru i u dogovoru sa trenerom.

Članovima kluba Ethnogym omogućena je usluga nutricioniste Kristine Dmitrović. Tokom osnovnih studija stiče specifična znanja vezana za ljudsko zdravlje - prvenstveno iz oblasti Imunologije, Humane Genetike, Molekularne Biologije, Anatomije, Fiziologije čoveka, Biohemije, Hemije namirnica, Ćelijske biologije, Mikrobiologije i mnogih drugih.

Raspored treninga i cene članarina možete videti na sajtu: www.ethnogym.com
Radno vreme klubova:
ponedeljak – petak: 07-23h
subota i nedelja: 09-21h

Fitnes klub Ethnogym na Banjici
Crnotravska 7-9
Tel: 066/120-00-00
E-mail: ethnogym@yahoo.com

Fitnes klub Ethnogym na Zvezdari
Dimitrija Tucovića 42
Tel: 011/407-84-26
Tel: 066/130-00-00
E-mail: contact@ethnogym.com


Prijavite se za 7 dana besplatnog treniranja u Ethnogym klubovima. Dođite, probajte program koji želite. Proverite naše teretane, našu uslugu, iskusite atmosferu bez obaveze da postanete član.

www.ethnogym.com/treniraj-besplatno

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Extreme Gym, Venizelosova 21, Beograd, Palilula, Beograd
  ŽIVI ZDRAVO AKADEMIJA, Bulevar Kralja Aleksandra 134, Zvezdara, Beograd
  Sport Active Teretana, Mokroluška 121a (Medaković III), Voždovac, Beograd
  Air Gym Teretana, Braće Jerković 74f, Voždovac, Beograd
  Teretana Sport Active, Lazarevački drum 25, Čukarica, Beograd
  Teretana Top Gym, Cvetanova ćuprija 117 ž, ( Medaković III), Voždovac, Beograd
  Orca gym & fitness klub, Jablanicka 47a, Čukarica, Beograd
  TNT GYM, Brace Jerkovic 123a, Voždovac, Beograd
  Play Gym teretana, Vojvode Milenka 40, Savski venac, Beograd
  Teretana Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd