Dodaj firmu

Protocol Gym fitnes klub zumba

Fitnes klub u Mladenovcu sa grupnim programima. Zumba, MMA, Cardio Kik Box i drugi programi
Pročitaj više

Kosmajska 91
Mladenovac, Beograd

Lifestyle fitness studio zumba

Fitnes klub sa inovativnim grupnim treninzima za žene i muškarce, na Novom Beogradu. Vežbanje u prijatnom prostoru, uz kvalifikovane trenere i manje grupe vežbača.
Pročitaj više

Tošin bunar 181a
Novi Beograd, Beograd

Oaza Fitnes klub

Fitnes centar Oaza nalazi se na Zvezdari. U okviru ovog fitness centra možete trenirati samostalno našoj teretani, kroz individualne al ii grupne trenineg kao što su pilates, Cardio box, Zumba..
Pročitaj više

Milorada Šapčanina, preko puta br 4
Zvezdara, Beograd

Pro Fit zumba

Najveći je na Lekinom brdu, i prostire se na 450 m2 i u svom sklopu ima dobro opremljenu teretanu. Nudi nekoliko grupnih programa kao što su: pilates, tabatu, cardio box, zumbu ili conditioning.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Pro Fit zumba

Nalazi se na Lekinom brdu i u atraktivnom prostoru je od 450 m2. Raspolaže velikim brojem najsavremenijih Tehnogym spravama za jačanje i oblikovanje tela. Imamo i kardio zonu, kao i veliku salu sa svim potrebnim rekvizitima za vežbanje.
Pročitaj više

Rade Končara 16
Vračar, Beograd

Ethnogym zumba

Kao specijalista za grupne fitnes programe - od Les Mills programa do yoge i pilatesa, naš fitnes klub nalazi se na dve lokacije u gradu dostupno je više od 15 različitih programa pod vođstvom iskusnih instruktora. Takođe, nudimo personalne treninge i vežbanje u teretani.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9
Voždovac, Beograd

Sport Active zumba

Nalazi se na dve lokacije u gradu i svim svojim članovima nudi najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Svi programi se izvode na spravama najpoznatijih svetskih proizvođača opreme.
Pročitaj više

Sarajevska 62
Savski venac, Beograd

Star zumba

Vojvode Dobrnjca 50a
Palilula, Beograd

Arena No 1 zumba

Jurija Gagarina 40c
Novi Beograd, Beograd

Extreme Gym zumba

Venizelosova 21
Palilula, Beograd

Athletic Gym zumba

Nodilova 9
Čukarica, Beograd

Želite da smršate? Da, ko ne želi!

Želite da se zabavite? Naravno!

Zumba fitnes – pravi izbor za vas!

Zabavite dušu i odbacite te grozne kilograme sa svog tela. Budite opušteniji, veseliji i – mršaviji. Zumba je program koji kombinuje aerobni trening i latino-američke plesove. Mogu se uključiti svi – nema veze koliko imate godina, da li ste muškog ili ženskog pola, kao ni da li imate prethodnog iskustva u vežbanju. 

Zumba fitnes

Osnovna četiri plesa koja se koriste u Zumba fitnesu su salsa, merenge, kumbija i regeton. Ova vrsta fitnesa je nastala sredinom devedesetih godina. 

Ono što većinu vas koji čitate naš tekst zanima, jeste na koji način Zumba fitnes oblikuje naše telo i koliko se kalorija prilikom jednog vežbanja potroši? Ovo je jedan vrlo dinamičan trening, koji aktivira sve mišiće, pri čemu se troši od 300 do 500 kalorija. Nećete samo igrati salsu, već će vam instruktor zadati da radite čučnjeve, iskorake, poskoke... Na taj način se menja opterećenje i intenzitet, i aktiviraju se sve važne mišićne grupe, kao što su noge, ruke, leđa, zadnjica, trbušni mišići... 

Zumba fitnes kombinuje brze i spore pokrete pa se za njega može reći da je to trening intervalnog karaktera. Na ovaj način utiče se na kardio i respiratorni sistem. 

Zumba trening

Interesantno je da Zumba fitnes nazivaju i “latin cardio party“. Atmosfera je takva kao da ste u diskoteci. Pre svega ćete se dobro provesti i zabaviti, a pri tome učiniti nešto veoma korisno za svoje zdravlje i lep izgled. Istraživanja rađena na ovu temu pokazuju da se tokom vežbanja luče hormoni sreće (endorfin i serotonin), pa je iz tog razloga Zumba fitnes preporučljiv i kod ljudi koji pate od depresije, ali i kod onih koji su lenji za klasično vežbanje, jer će im se ovaj način svakako dopasti i probuditi želju za redovnim treninzima i zabavom.

Ovo je i antistres program, koji popravlja raspoloženje. Stičete naviku da budete aktivni, a ne statični i pasivni. Posledica toga je da ćete biti zdravi i fit. 

Zumba fitnes je dobar način da postignete sve željene rezultate na polju fizičkog izgleda i psiho-fizičkog zdravlja, a da se pri samom vežbanju ne osećate kao da ste u sali na času, već na nekoj dobroj zabavi, pa niste ni svesni koliko kalorija zapravo potrošite.

Zumba fitnes – cena

Cena za mesec dana vežbanja Zumba fitnesa, kreće se u proseku od 2000 do 2500 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate fitnes klubove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane