Japansko iscrtavanje obrva Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Japansko iscrtavanje obrva
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading)

Akcija -40% 5999 Din.
Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) po ceni od 5.999 din samo u Unique salonu lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading)

Akcija -40% 5999 Din.
Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) po ceni od 5.999 samo u Unique studiju lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading)

Akcija -40% 5999 Din.
Japanska metoda iscrtavanja obrva (Microblading) po ceni od 5.999 samo u Unique kozmetičkom salonu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japansko iscrtavanje obrva

Obrve su okvir lica, a lepe obrve mogu da poboljšaju doživljaj lepote kojom zrači lice. Skladne obrve mogu da otvore vaš pogled, ali da vas učine i privlačnijim u oku posmatrača.

Pomoću japanske metode isrtavanja obrva uštedećete vreme svakog jutra tako što nećete morati da iscrtavate obrve krejonom, a imaćete u svakom trenutku i u svakoj prilici lepo oblikovane obrve koje se ne razmazuju. 

 

 

 

Japanska metoda iscrtavanja obrva se radi kako bi se uklonili nedostaci na prirodnim obrvama. Ova metoda nema efekat večernje šminke, već poboljšava prirodan izgled obrva.

Ukoliko razmišljate svakog jutra ili prilikom svake večeri kako da uredite svoje obrve, a pri tom se trudite da nađete pravo i trajno rešenje – metoda japanskog iscrtavanja obrva je prava stvar za vas.

Koje su najčešće greške kod samostalnog oblikovanja obrva?

Kada žene pokušavaju same da se ulepšaju, neretko postignu kontraefekat koji posle nijedna šminka ne može da popravi. Nepravilnim oblikovanjem obrva, daćete svom licu razne izraze, na primer, možete delovati iznenađeno (kada napravite previše istanjene, visoke i okrugle obrve), ili ćete biti „ljutiti“, dok u nekom drugom slučaju, očni kapci vam mogu delovati spušteno... Obrve ponekad mogu poprimiti zastrašujući izgled i to samo ako iščupate jednu ili dve dlačice više.

Ko je sve kandidat za japansko iscrtavanje obrva?

Pre samog iscrtavanja, u određenim slučajevima, potrebno je da se konsultujete sa kozmetičarem da li je ova metoda prilagođena vama i da li će se dobiti željeni rezultati.

Na primer, ukoliko uopšte nemate svoje obrve ili ih imate samo u tragovima, ili ako imate isuviše masnu kožu, možda bi bilo bolje da vam bude predložena neka druga tehnika. Problematična koža može biti i ona koja je tanka, sa izraženim kapilarima i crvenilom, kao i koža koja je u predelu čela i obrva sklona perutanju i ljuštenju.

Ako imate staru tetovažu obrva, sa bojom koja je promenjena u sivu ili crvenu, ona će biti dobro prekrivena samo u slučaju da je veoma izbledela i ako je oblik dobar.

Takođe, osobe koje briju obrve nisu dobri kandidati za japansko iscrtavanje, a pošto je sama metoda namenjena srednjoj debljini, ukoliko insistirate na izuzetno tankim obrvama, to nije moguće postići na pravi način.

Koliko traje boja kod japanskog iscrtavanja obrva?

Žene se često brinu da će se boja brzo skinuti i da je sav trud koji je uložen da bi bile lepe zapravo uzaludan. Naravno da to nije tačno. Iz iskustva profesionalaca iz salona lepote može se reći da je bilo slučajeva gde osveženje nije bilo potrebno ni posle godinu i po dana, ali i situacija gde je boja trajala par meseci u tom smislu da nije potpuno nestala, već da je posvetlela i da je obrva izgubila definiciju, pa je potrebna korekcija.

Kako se određuje oblik i simetrija obrva kod japanskog iscrtavanja?

Naravno, svaka dama će saopštiti svoje želje. Najpre se olovkom iscrta probna forma, kako biste mogli izabrati novi oblik koji vam se sviđa. Kada se to završi, bira se boja koja odgovara boji tena, boji prirodnih dlačica, kao i vašim željama. Posle toga se kreće sa postupkom iscrtavanja.

Oblik obrve je zapravo čista matematika, i izračunava se na osnovu simetrije lica. U izračunavanju simetrije lica koristi se šestar za japansko iscrtavanje obrva, koji se temelji na sistemu zlatnog reza. Oblik može da se izračuna i digitalno, zahvaljujući posebnoj aplikaciji. 

Koliko traje tretman japanskog iscrtavanja obrva?

Sam tretman iscrtavanja obrva traje između šezdeset i devedeset minuta. Aplikacija traje od petnaest do dvadeset minuta, dok se u preostalom vremenu određuje oblik i simetrija obrva u dogovoru sa vama.

Kada se radi korekcija nakon japanskog iscrtavanja obrva?

Prva korekcija može da se izvrši nakon dve do tri nedelje, i u nekim salonima ova usluga je gratis ili se naplaćuje u proseku 10 evra. Korekcija se radi usled gubitka dlačica pri čemu se vraćaju nestale dlačice.  Gubitak dlačica je prirodan proces u kome se vaše obrve regenerišu, pa je zbog toga neophodno raditi korekcije.

Da li je japansko iscrtavanje obrva bolno?

Pošto sve dame čupaju svoje obrve i pri tome osete blagi, peckajući bol, isto je i kod metode japanskog iscrtavanja obrva. Međutim, primenjuje se anestezija, pre i u toku tretmana, pa se nastoji da se osećanje bola svede na minimum.

Koliko dugo traje efekat japanskog iscrtavanja obrva?

Naravno, posle godinu dana, vaše obrve ne mogu biti lepe kao neposredno pri izlasku iz salona. Pigment traje od tri do četiri godine, pa se preporučuje da se jednom godišnje uradi korekcija boje. Poenta je u tome da ako redovno održavate obrve u vašem salonu lepote, sami određujete vek njihovog trajanja.

Na koji način se neguju obrve dobijene japanskim iscrtavanjem?

Svoje obrve ćete negovati tako što ćete koristiti kreme nakon tretmana koje ćete dobiti u salonu. Upotreba tih krema je od četiri do pet dana, i biće potrebno da kremu nanosite par puta dnevno.

Japansko iscrtavanje obrva iskustva

Dosta žena nije zadovoljno prirodnim izgledom svojih obrva. Žene čupaju obrve kako bi napravile savršen luk obrva, međutim: retke, svelte, loše počupane ili obrve sa rupama od ožiljaka ometaju postizanje željenog izgleda.    

Japanska metoda iscrtavanja obrva je polutrajno rešenje, odnosno “semi-permanent“, kojim se dobija prirodan izgled obrva. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između iscrtane i prirodne obrve gotovo nevidljiva. Svaka dlačica se crta upravo tamo gde prirodna nedostaje. 

Ubacivanjem pigmenta uz pomoć oštrice podstiče se prirodan izgled dlaka koje mogu biti različite dužine i debljine. Ova najnovija tehnika stvara toliko prirodan izgled da je gotovo  nemoguće primetiti razliku između prirodnih obrva i obrva koje su na ovaj način ulepšane. 

Japansko isrtavanje obrva ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva. Prilikom ovog tretmana se ne koristi mašinica već specijalne oštrice pomoću kojih se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica, te dobijamo prirodan efekat, a ne izgled “flomaster efekta”.

Postojeće obrve se ne čupaju, već se koriguju tako što se docrtavaju dlačice na mestima gde su prirodne obrve prestale da rastu, gde su se proredile ili su potrebne radi postizanja određenog oblika.

Postupak se radii z više delova. Prvi korak je savetovanje kozmetičara, iznošenje želja klijenta i procena trenutnog stanja obrva. Nakon ovog dela sledi digitalno računanje simetrije, slikanje i procena.

Najpre se olovkom iscrta probna verzija buduće forme obrva, postoji mogućnost da se uradi i više verzija kako bi se klijentkinja odlučila za novi oblik koji joj se najviše dopada. Nakon ovog usaglašavanja radi se odabir boje kojom će se raditi iscrtavanje. Boja se bira na osnovu boje tena, boje prirodnih dlačica i želje klijenta.

Kada je sve dogovoreno i usaglašeno tek onda se kreće sa postupkom japanskog iscrtavanja obrva.

U ponudi u kozmetičkim salonima se nalazi široki spektar svetlijih i tamnijih nijansi koje se kozmetičar prilagođava prirodnoj boji vaših obrva. 

Lice izgleda mlađe, skladnije i veselije jer su obrve prilagođene fizionomiji. Obrve su postojane te se ne mogu obrisati na bazenu, plaži ili u teretani. 

Posttretmanska nega podrazumeva period od 4 do 5 dana, tokom kojih se koriste određene kremice koje se nanose u tankom sloju par puta na dan.

Nakon tretmana nema otoka, blago crvenilo može da se pojavi ali se brzo povlači. Perutanje se javlja oko četvrtog dana, a završava se oko sedmog dana.

Tokom prvih nedelju dana ne preporučuje se kupanje u moru, reci ili bazenu. Treba izbegavati solarijum, sunčanje, saunu, kao i šminkanje preko obrva.

Nakon određenog vremena, u proseku tri godine, potrebno je ponoviti postupak. S obzirom da se pigment boje unosi u ćelije epiderma, a  koža se regenerišeu periodu od 3 do 5 godina tako se i sam pigment gubi u otprilike tom periodu.  

Iscrtavanje obrva ne bi trebale da rade osobe koje imaju problem sa keloidima, seborični dermatitis u predelu obrva, dijabetičari, kao i osobe koje uzimaju lekove za razređivanje krvi i osobe sklone alergijama.

Japansko iscrtavanje obrva cena

Za japansko iscrtavanja obrva potrebno je izdvojiti u proseku od 10 000 do 17 000 dinara. Cene u salonima se najčešće kreću oko 12 000 dinara. U cenu je obično uključena i korekcija koja se radi nakon određenog perioda.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za japansko iscrtavanje obrva predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Trajna šminka - PUDER OBRVE + prva korekcija

Akcija -18% 99 Eur
Trajna šminka - PUDER OBRVE + prva korekcija - 99 evra! Salone lepote Trajna šminka Maja Levi!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Oblikovanje obrva

Akcija -20% 800 Din.
Oblikovanje obrva - 800 din! Japansko Iscrtavanje Obrva Mirjana Kerkez!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tetovaža obrva Soft Tap metodom + 1 korekcija

Akcija -47% 80 Eur
Tetovaža obrva Soft Tap metodom + 1 korekcija - 80 evra! Kozmetika Harmonija salon lepote!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japansko iscrtavanje obrva + korekcija

Akcija -20% 120 Eur
Japansko iscrtavanje obrva + korekcija - 120 evra! Japansko Iscrtavanje Obrva Mirjana Kerkez!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japansko iscrtavanje obrva - Nanoblading

Akcija -33% 80 Eur
Japansko iscrtavanje obrva - Nanoblading - 80 evra! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Ivana Petrovic
Ni ono nije vise bas toliko skupo kao sto je u pocetku bilo. Mene licno tu nista ne moze da zacudi.
Petar Jankulovski
Po pravilu sto se japanskog iscrtavanja obrva tice, pre ili kasnije cete sigurno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari i nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu.
Marina Zivkovic
Problem je pre svega u tome sto kako god da okrenete, japansko iscrtavanje obrva nije ni malo jeftino.
Stojance Ristovski
Po meni je svako japansko iscrtavanje obrava nesto sto posebno treba i mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Jovana Milinkovic
Po meno ono nikada nije bilo nista posebno.
Milen Jovanovic
Po pravilu , nikada ono nije bilo nesto posebno skupo.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ono je nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.
Filip Milutinovic
Po meni je ovo cisto bacajne para. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo bas onako kvalitetno iscrtanjave obrva. Mada, to ipak treba da vam uradi bas neki veliki profesionalac.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, japansko iscrtavanje obrva je u svakom slucaju nesto sto mora bas onako debelo da se plati.
Marta Dencevic
Sto se tice japanskog iscrtavanja obrva, odmah treba da budete spremni da platite kako treba ovaj tretman kako se inace kasnije ne biste nesto puno pokajali.
Todor Markovic
Japansko iscrtanje obrva je sigurno tehnika kouj ne moze svako na kvalitetan ancin da uradi. Bas iz tog razloga vam je potrebno lice u koje mozete da se potpuno pouzdate, posto su obrvne ipak nesto sto je poprilicno ocigledno.
Ljubinka Sreckovic
Ako mene pitate, mislim da je ubedljivo najbolje da po ovom pitanju odlucite d aizbegnete japansko iscrtavanje obrva. Samo u tom slucaju je najbolje da budete jasno svesni kakve su vam konture lica.
Janko Zivanovic
Po pitanju japanskog iscrtavanja obrava, samo po tom pitanju treba da pronadjete neki dobar kozmeticki salon. Mada, ja licno I nisam toliko za takve vrste kozmetickih tretmana.
Nikolina Pantelic
japansko iscrtavanje obrva, zahteva zaista jednu psoebnu tehniku. pri tome, najbolje je onda da po tom pitanju posetite kozmeticki salon Miss Magic.
Petar Jankovic
Do sada sam video nekoliko zena koje su sebi uradile japansko iscrtavanje obrava i mogu slobodno da kazem da sam i vise nego zadovoljna kako sve to u globalo izgleda. Meni bar sve to izgleda poprilicno zenstveno.
Ivan Stojanovic
Gledao sam uzivo kako ova tehnika izgelda i mogu slobodon da kazemd a je poprilicno zanimljiva. Mogu slobodno da kazem da je za uspesno izvodjenje ove tehnike potrebna cvrsta ruka koja je istovremeno smirena i precizna.
Marko Petrovic
Stop se tice japanskog iscrtanjava obrva mislim da je to na prvom mestu nesot sto je namenjeno zenama a ne muskarcima takod a je na prvom mestu ovo tema koja je bas zenama namenjena.
Dusan Markovic
Mislim da je cena od tih 6000 dinara zaista jedna skupa cena. Ukoliko se odlucte da tokom radnog vremena uradite japansko iscrtavanj obrva, onda je u svakom slucaju potrebno da to uradite na jedan kvalitetan nacin.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvlaitetnom japanskom iscrtavanju obrava, onda u svakom slucaju pricamo o novoj tehnici koja se nalazi na nesem trzistu. Obicno je neka cena za japansko iscrtanje obrava oko 6000 dinara.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o japanskom iscrtavanju obrva, po meni je ta tehnika odlicna ali za cirkus. Uglavnom volim kada zena moze da uradi sa onim sta joj j Bog dao a ne da pravi neku vestacku zenu od sebe.
Marina Zivkovic
Nisam nikada japanski iscrtavala obrve. Ne znam ni koliko je trajna ta tehnika. Znam samo da su mi pre nekog vremena prijateljice rekle da je cena u proseku oko 12000 - 13000 dinara.