Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Gipsane bermude
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Gipsane bermude

Gipsane bermude su za veoma kratko vreme privukle pažnju velikog broja žena kako u svetu tako i kod nas. Pomama za ovim hitom leži u brzim i efikasnim rezultatima vidnog smanjenja obima nakon samo jednog tretmana.

 

          

 

Gipsane bermude su tretman kojim se otklanja celulit, smanjuje se oticanje nogu i stomaka, u smislu edematoznih stanja celulita. Otklanjaju se lokalizovane masnoće i neelastičnost kože. 

Tretman gipsanim bermudama će Vam pomoći:

  • Da se otarasite lokalizovane masnoće na butinama i zadnjici
  • Da uklonite celulit na nogama
  • Za mršavljenje stomaka
  • Smanjite obim struka do jednog konfekcijskog broja – oko 2cm
  • Dobijete lepu, sjajnu i elastičnu kožu
  • Izgubite nagomilanu tečnost

Aktivne supstance koje su odgovorne za rešavanje ovih problema su: silicijum koji ima ulogu u stvaranju kolagena, magnezijum je veoma važna komponenta za učvršćivanje tkiva, bakar ima važnu ulogu u stvaranju elastina, gvožđe za očuvanje mlade kože i tonusa, cink vezuje slobodne radikale, tj. poboljšava eliminaciju štetnih. Aktivne supstance gipsanih bermuda deluju međusobno tako da učvršćuju kožu, podižu tonus, daju elastičnost i što je najbitnije - tope masne naslage uzrokovane prisustvom toksina u organizmu. U toku tretmana tretirano područje se osobađa viška slobodnih radikala, koji se izlučuju znojenjem, tako da je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana. Takođe, ovim tretmanom se podstiče protok limfe što dovodi do oslobađanja štetnih materija koje su glavni uzrok stvaranja celulita i neravnina na koži. Na ovaj način se vrši detoksikacija kože koja može da se kombinuje i sa anticelulit masažama ili ručnom limfnom drenažom. Potrebno je napomenuti da je ovaj tretman veoma pogodan za sva kritična mesta kao što su: bokovi, zadnjica, butine i stomak.  Ukoliko želite da za neku priliku izgubite čak 1 konfekcijski broj i steknete željenu figuru, ovo je pravi izbor za Vas. 

Gipsane bermude

Kako se rade gipsane bermude?

Gipsane bermude se drugačije nazivaju oligoesencija. Tretman se obavlja tako što se radi na više nivoa. Vrši se detoksikacija, tonifikacija kože, eliminacija masnih naslaga, radi se na izvlačenju dubinskog fibroznog celulita, kao i na eliminaciji površinskog celulita.

Postupak izgleda tako što se nanosi šest preparata, od kojih svaki obavlja svoju funkciju u zatvorenom sistemu. Posle preparata nanosi se oligomaska koja stvara zatvoreni sistem. Kalcijum karbonat iz maske ima sposobnost vezivanja, tako da on iz međućelijskog prostora izvlači višak vode, toksina i otrova.

Da li je bolno raditi gipsane bermude?

Gipsane bermude su tretman koji žene prosto obožavaju, pa će to biti odgovor na pitanje iz našeg podnaslova. Rezultati su vidljivi odmah, potpuno ćete preoblikovati svoje telo, pa ćete uskočiti u haljinu koja je manja za čitav konfekcijski broj, još iste večeri!

Šta treba prethodno odraditi?

Kada dođete u salon koji pruža uslugu ovog tretmana, najpre se presvučete u papirnate tange, pa ćete biti krojačkim metrom izmereni ispod grudi, oko stomaka, kukova, butina, iznad kolena, a posle toga možete da se prepustite uživanju. Koža se priprema za tretman tako što se od grudi do kolena očisti posebnom vrstom gline, a potom se nanesu kreme za razbijanje celulita i masnih naslaga. 

Ko ne sme da radi gipsane bermude?

Tretman gipsane bermude ne bi trebalo raditi u trudnoći. Isto tako, ako imate određena oboljenja bubrega ili jetre, niste nažalost, kandidat za ovaj metod. Preporučljivo je da se posavetujete sa lekarom, da li je u odnosu na opšte zdravstveno stanje i vašu bolest, ovaj tretman preporučljiv. 

Da li je bezbedno raditi gipsane bermude?

Ukoliko ne spadate ni u jednu kategoriju koja je navedena u tekstu iznad, za vas je bezbedno raditi ovaj tretman. Gipsane bermude se kasnije mogu kombinovati sa tretmanima algama, podvodnom masažom, kupanjem u bazenima sa lekovitom vodom...

Gipsane bermude iskustva

Gipsane bermude su drenažni tretman koji na potpuno prirodan način smanjuje obim, oslobađa viška kilograma i zateže kožu. Zahvaljujući oligoelementima koje sadrži, prirodnim putem i bez skalpela telo se oblikuje po želji jer multiaktivni sistem deluje istovremeno na celulit, gojaznost i opušteni tonus kože, dajući osećaj lakoće u nogama. Rezultati su odmah vidljivi.

Na kritične tačke na telu – butine, bokove i stomak, laganom masažom se prvo nanosi losion, zatim serum, a potom se aktiviraju limfni kanali tako što se utrljava gel koji eliminiše toksine iz organizma. Dalje, blagom masažom se utrljava ulje ukoliko se tretiraju masne naslage i losion za zatezanje ukoliko se tretira opuštena koža. Na kraju se stavlja OLIGOMASK preko pamučnih kompresa i oblikuje se kalup prema telu klijenta. Ova maska stvara pogodnu mikroklimu za delovanje preparata koje je kozmetičar prethono utrljao u kožu. To se sve ostavi da deluje oko  45 min. Nakon tretmana je primetan znatan gubitak tečnosti, sa kojom se ujedno izbacuju štetne materije i toksini iz organizma. Koža je znatno zategnutija i sjajnija.

Gipsane bermude su jedan od najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana i odlično rešenje za korekciju obima struka i skidanje celulita. Ovaj tretman je potpuno prirodan, na bazi minerala. Oligoelementi, koji su osnova preparata, jesu aktivatori i pojačivači postojećih aktivnih supstanci.

Gipsane bermude se mogu raditi kao pojedinačni tretman, ali i u serijama. Mogu se kombinovati i sa drugim tretmanima za postizanje još boljih i dugoročnijih rezultata. Pored toga što je u osnovi drenažni tretman, gipsane bermude se često koriste kao dopunski tretman u anticelulit programima i kod uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga, dajući željeni sinergijski efekat.

Preporučuju se tretmani u seriji od 5-6 tretmana na 5 dana, sve u zavisnosti od stanja celulita i viška tečnosti. Posle ovog tretman ne preporučuje se tuširanje 3 sata, jer aktivne supstance gipsanih bermuda i dalje deluju posle tretmana. Za bolje rezultate ovu metodu treba kombinovati sa ručnom masažom ili drenažom.

Gipsane bermude cena

Cena gipsanih bermuda se kreće u najvećem broju slučajeva od 3200 do 4000 dinara po tretmanu. 

 *Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za gipsane bermude predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.04.2017
Ivana Petrovic
Svake gipsane bermude nisu ni malo jeftine kako god da okrenete.
18.04.2017
Petar Jankulovski
Po meni sve gipsane bermude moraju debelo da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena nista vise sem toga.
31.03.2017
Marina Zivkovic
Po pravilu sto se njih tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno
30.03.2017
Stojance Ristovski
Po meni su naravno one i vise nego odlicna stvar. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, one i nisu bas toliko skupe kao sto mozda pojedini ljudi misle.
16.03.2017
Milen Jovanovic
Ovo je sigurno po meni odlican tretaman. Jedini je sigurno problem u tome sto treba i mora da se dosta plati. Drugih problema sigurno nema.
24.02.2017
Lea Stankovic
Verijte mi da prvi put cujem za ovakav jedan tretman.
24.02.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, gipsane bermude su nesot sto debelo treba da se plati i bez cega zaisat ne mozete da funkcionisete.
09.02.2017
Marijana Cmeric
Ja sam videla tretman na TV-u i otišla sam u salon Star na Vračaru. Vrlo sam zadovoljna sa kvalitetom i rezultatima. Cena je 3.000 i isplati se (imali su akciju pa sam platila još manje).
08.02.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, pre svge je veoma vazno da se po ovom pitanju odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili, sigurno je samo to da se necete pokajati.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, gipsane bermude su tretman koji uvek mora bas onako debelo da kosta. Sve drugo je manje vazno.
11.01.2017
Marta Dencevic
Ukoliko vam je vec potreban tretman gipsanih bermuda, odmah treba da znate da je veoma bitno da oko toga treba da se posavetujete sa bas nekim proverenim i strucnim licem.
21.12.2016
Todor Markovic
Kada pricamo o gipsanim bermudama, samo treba da se odlucite za kvlaitet i vise nista po tom pitanju dalje ne treba da brinete.
05.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju gipsanih bermuda, samo svoje poverenje treba da ukazete nekom strucnom mestu u kojem zaista mozete da imate puno poverenje da vas sigurno nece ostaviti na cedilu.
02.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju gipsanih Bermuda, samo treba da se odlucite da posetite neko strucno I provereno mesto I zaista vise nista po tom pitanju nemate da brinete.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Ovo je tretman koji za sada zaista nisam koristila. Kada bih se na to ipak odlucila, mislmi da bih posetila kozmeticarku Gogu.
28.10.2016
Petar Jankovic
Po meni sve sto je u funkciji zenstvenosti i lepote ne osudjujem. Pri tome, smatram da su gipsne bermude tretman koji moze da bude i vise nego odlican.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Gipsane bermude su koliko mi se cini jedan poprilicno kvalitetan i nadasve zanimljiv kozmeticki tretman. Ukoliko se ipak odlucte d auradite ovaj kozmeticki tretman sigurno se necete pokajati.
02.09.2016
Marko Petrovic
Ni sam ne znam sta tacno podrazumeva ovaj tetman. Mislim, jasno mi je kada procitam komentara ali i dalje nastavljam da se pitam koje su tacno prednosti upotrebe ovog metoda.
01.08.2016
Dusan Markovic
Rekao bih po svojoj zeni da se nikada sa sigurnoscu ne moze tvrditi da li je neki tretman dobar ili ne dok se sam ne proba. Ukoliko odlucite da uradite neki kvalitetan tretman onda to i treba da ucinite makar rizikujuci da necete dobro proci.
29.07.2016
Jana Stankovic
da, ali je cesto problem u tme sto kozmeticari ne zele da previse vremena provedu u razgovoru sa musterijom i jos na samom pocetku mu uskracuju potrebne informacije. To zaista nije korektno. Kako ja da znam da li je neki kozmeticiki tretman za mene ili ne?
28.07.2016
Biljana Brankovic
Sve je naravno pitanje da li se ti problemi na pravi nacin mogu resiti na taj nacin. U svakom slucaju, potrebno je da se posavetujete sa nekim strucnim kozmeticarem kako kasnije ne biste imali problem ili bar kako ne biste izalud potrosili neki novac.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Naziv ov metode, ''gipasane bermude'', ne treba shvatiti u bukvlanom smislu te reci. To je tretman koji u Beogradu kosta u proseku oko 3000 - 4000 dinara. MOzete ga dobiti veoma kvalitetno i sa njim sigurno resiti mnoge probleme sa kozom.