Laser centar DreamSkin

 • 5
 • %
5.00 | 7 ocena

O nama - LASER CENTAR DREAMSKIN


Laser centar DreamSkin nalazi se u blizini Bulevara kralja Aleksandra i Kalenić pijace, u mirnom delu Vračara. U prijatnom ambijentu našeg centra, dočekaće Vas naše stručno i ljubazno osoblje, na čelu sa doktorkom Dragicom Sofronić. Svi naši klijenti mogu očekivati profesionalni tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate na neoštećenoj koži.


Zahvaljujući stalnom trudu i edukaciji naših zaposlenih i upotrebi najmodernije aparature, nudimo Vam najnovije i najefiksanije tretmane za rešavanje najraznovrsnijih problema kože:


Većina muškaraca i žena svakodnevno troši vreme i novac na održavanje glatke kože, bez neželjenih dlačica. Oni dobro znaju koliko mukotrpno dolaze do željenih rezultata i koliko su ti rezultati kratkotrajni. Ukoliko želite da se trajno oslobodite neželjenih dlačica, laser centar DreamSkin nudi Vam efikasne tretmane, kao što su: Epilacija, Laserska epilacija, Elektroepilacija, Enzimska epilacija.


U našem radu koristimo Diodni Lumenis Light Sheer laser koji efikasno rešava probleme sa neželjenim dlačicama, a tretmani ovim tipom lasera su podjednako sigurni i uspešni za muškarce i žene svih tipova kože. Laserska epilacija uspešno uklanja dlake, ali broj tretmana potrebnih za željeni i trajan rezultat je individualan i zavisi od fizioloških osobina svakog pojedinca. Uspešnost tretmana zavisi od boje i debljine dlačica, kao i dubine njihovog korena.


Laserska epilacija se najčešće primenjuje kod uklanjanja neželjenih dlačica na rukama i nogama, ispod pazuha, na bradi, gornjoj usni, bikini području i intimnoj zoni. Međutim, neželjene dlačice moguće je ukloniti s gotovo svakog dela tela, izuzev kapaka i područja očiju. Obično je potrebno nekoliko tretmana laserske epilacije kako bi tretirano područje na duži period bilo bez dlačica.


Pored efikasnih tretmana za uklanjanje neželjenih dlačica, Laser centar DreamSkin nudi Vam i druge tretmane za rešavanje najraznovrsnijih problema kože: Mezoterapija, 3D Mezoniti, PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama, Dermalni fileri, Botox terapija bora lica, kao i razne vrste masaža: Relaks, Antistres, Masaža toplim kamenjem, Terapeutska, Anticelulit...


Apsolutno sve u našem radu podređeno je našem najvažnijem cilju, našoj poslovnoj filozofiji i misiji, a to je zadovoljan klijent koji je uvek na prvom mestu. Veliki naglasak stavljamo na stvaranje dobrog odnosa između pacijenta i doktora od prve posete. Mi pazimo na svakog klijenta kao da je član naše porodice koji zaslužuje ništa manje od najbolje moguće brige.


Laserska epilacija najsavremenijom metodom, primenom najnovijih diodnih lasera
Najnoviji i najefikasniji tretmani za rešavanje najraznovrsnijih problema kože


Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 12-20h
Subota od 09-15h


Mera našeg uspeha je Vaše zadovoljstvo!


Pratite nas na Twitter-u!
https://twitter.com/dreamskinvracar


Laser centar DreamSkin, Trnska 27, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.07.2018 12:07
Tijana Ostojic

Zanima me dali je sam pogresila sto sam isla na pola tretmana laserskog uklanjanja dlacica,umesto 10 isla sam na 5. Sad sam napravila pauzu od mesec dana pa bih ponovo. Ima li to neke kontra efekte,i da li moram ispocetka ili samo da nastavim.

09.02.2017 11:35
Milos Topalovic

Laserska epilacija,elektro epilacija,enzimska epilacija.Zahvaljujuci stalnom trudu i edukaciji zaposlenih i upotrebi najmodernije aparature,nude vam najnovije i najefiksanije tretmane za resavanje najraznovrsnijih problema koze.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Laser centri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Laser centar DreamSkin
 • dreamskin,
 • dream skin,
 • dreamskin laser centar beograd,
 • mezo terapija lica,
 • mezo terapija tela,
 • dermaroler,
 • intralipoterapija,
 • 3d mezonti,
 • botox terapija,
 • masaže