Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetički studio Aestetica

  • 2
5.0 | 5 ocena
Budite uvek lepe i negovane, uz inovativne i visokoprofesionalne tretmane lica i tela koji Vas očekuju u salonu Aestetica u Kragujevcu. Osnovni cilj rada našeg edukovanog tima lekara jesu nega i zdravlje kože, kao i postizanje prirodnog i ...
Pročitaj više
Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac

Beauty & Massage centar Hipnotic

  • 1
4.7 | 9 ocena
Neka ceo svet bude hipnotisan Vašom lepotom, posetite Beauty & Massage centar Hipnotic u Kragujevcu. Estetsko-kozmetički tretmani lica i tela u našem salonu su visokokvalitetni, brižljivo kreirani i usklađeni prema stanju i tipu kože klije...
Pročitaj više
Save Badnjevca 8
Kragujevac
Visokokvalifikovani stručni tim na čelu sa Aleksandrom Cojić, prateći svetske trendove i inovacije u oblasti nege i lepote, omogućio je i Vama vrhunsku uslugu u srcu Šumadije....
Pročitaj više
Kralja Milana IV 19/B/8
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.
Petar Jankulovski
Cini mi se da najvise epilaciju stomaka rade zene. Pri tome, za veliki broj kozmetickih tretmana ili laserskih tretmana, je veoma bitno da su ciljana kategorija upravo zene.
Stojance Ristovski
Koliko mi je samo poznato, svaka epilacija stomaka bas mora onako dobro i debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Nista vise dalje ne treba da se brinete po tom pitanju.
Milen Jovanovic
Ukoliko mene pitate, ona je zaista nesto posebno u sta mozete da imate puno poverenje.
Lea Stankovic
Sto se tice ove vrste epilacije, samo treba da se odlucite za kvalitet.
Filip Milutinovic
Epilacija stomaka je uvek osetljiva iz tog razloga sto je stomak bas onako osetljivo podrucje. Bas iz tog razloga treba da posetite bas neki dobar laserski centar.
Simona Vucinic
Ako biste uradili epilaciju stomaka, samo treba da znate da je to ipa posebno osetljivo deo u koji mozete da imate puno poverenje da ce posl toga izgledati kao nov.
Mihajlo Nastasovic
Po pitanju epicije stomaka, samo treba da pronadjete neki provereni laserski centar. Ukoliko bas to budete uradili, siguron necete imati sta previse da brinete o tome.
Todor Markovic
Po pitanju ove vrste epilacije, zaista sam misljenja da oko toga, pre svega treba da se dobro raspitate.
Marta Dencevic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna epilacija stomaka, ubedljivo je najbolje da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju Diona Hospital u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko ste vec u potrazi za kvalitetnom epilacijom stomaka, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite Eleonora Clinic u koju zaista mozete da imate i vise nego poverenje.
Janko Zivanovic
Epilacija stomaka je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas sigurno nece izneveriti. Samo treba da izaberete neki provereni lasersi centar kao sto je primera radi DreamSkin.
Nikolina Pantelic
Epilacija stomaka jednostavno mora kvalitetno da se plati. U to jednostavno treba da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba. Epilacija stomaka je zbog toga nesto sto zaisat treba da bude nesto posebno.
Petar Jankovic
Veoma pouzdano mesto po pitanju epelicije stomaka je estetski centar Vlahovic. To je u svakom slucaju estetski centar u koji mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
O epilacija stomaka narocito treba racna da vode zene. To je postupak koji na svu srecu nije preterano zahtevan posto se zasniva na kvalitetnoj primeni lasera u jasno odredjene svrhe i ciljeve.
Marko Petrovic
Ukoliko imate potrebu da uradite neku kvalitetnu epilaciju stomaka, zaista nemate potrebu nesto previse da brinete posto epilacia stimaka nista ne bili a zaista donosi mnoge prednosti.
Dusan Markovic
Svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu. Stomak je jedna od osetljvh povrsina na koju svakako muskarci obracaju veliku paznju.
Jana Stankovic
kada pricamo o kvalitetnoj epilaciju stomaka, onda su svakom slucaju treba da posetite neki od provernih laserskih centara u Beogradu. bar ih u danasnje vreme ima i vise nego dovoljno. Mislim da se u proseku neka uobicajena cena za epilacijku stomaka krece oko 90 eura.
Biljana Brankovic
Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.
Ivana Petrovic
Ovaj metod mogu podjednako da preporucim kako muskarcima tako i zenama. Danas svako treba da izgleda lepo i uljudno, pogotovo sto je i danasnja moda takva da se popularno otkrivati razlicite delove tela.