Vratite se na mobilnu verziju sajta
Epilacija stomaka Epilacija stomaka - ove ordinacije imaju u okviru svoje ponude tretman epilacija stomaka, saznajte sta podrazumeva tretman epilacija stomaka kao i cene i popuste za ovaj tretman. www.navidiku.rs Epilacija stomakaEPILACIJA STOMAKA Beograd, cena EPILACIJA STOMAKA Novi Sad, cena EPILACIJA STOMAKA Novi Beograd, cena EPILACIJA STOMAKA Čukarica, cena EPILACIJA STOMAKA Palilula, cena EPILACIJA STOMAKA Savski venac, cena EPILACIJA STOMAKA Stari grad, cena EPILACIJA STOMAKA Vračar, cena EPILACIJA STOMAKA Zemun, cena EPILACIJA STOMAKA Kragujevac, cena EPILACIJA STOMAKA Mladenovac, cena EPILACIJA STOMAKA , cena EPILACIJA STOMAKA Niš, cena EPILACIJA STOMAKA , cena

Epilacija stomaka

Dodir baršunaste, svilene, nežne kože je nešto što će nekoga vama posebnog, ostaviti bez daha. Sa druge strane, ako postoje male, bodljikave dlačice, utisak koji ostavljate biće sasvim suprotan od željenog. 
Priuštite sebi harmoniju glatkog dodira, tako što ćete se jednom i zauvek rešiti upornih, dosadnih dlačica, tako da o tome više nikada nećete morati da razmišljate i brinete.

Trajna epilacija stomaka - iskustva

Regija stomaka je takva da se dlačice pojavljuju izuzetno velikom brzinom. Da bismo rešili ovaj problem, moramo ih redovno depilirati ili još češće brijati. Brijati dlačice je uvek „mač sa dve oštrice“, to jeste brza, efikasna, jeftina metoda, ali će dlačice biti vidljive, maltene, već narednog dana. Još gore od toga je, da brijanjem samo ojačavate koren dlake, koja biva sve jača i deblja. Znači, u suštini, postižete kontra efekat. Sa druge strane, depilacija voskom je bolna i nimalo prijatna, mada ima dugoročnije efekte od korišćenja brijača.
Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, a naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke, kao što je upravo – stomak. Jedino trajno rešenje je laserska epilacija stomaka, posle čega se isti problem više nikada neće javiti.

Laserska epilacija stomaka – kako se radi?

Laserskim zrakom se deluje na koren (folikul) dlake, čime se on oštećuje toplotnim dejstvom. Ovako oštećen koren dlake više nije sposoban da stvara dlačicu istog kvaliteta, a posle ponovljenih tretmana, prestaje u potpunosti da je proizvodi. Ukoliko ste osoba svetle kože a tamne boje dlake, vi ste idealni za lasersku epilaciju. Smeđe, plave, riđe ili sede dlačice, uklanjaju se dosta teže. 
Ono što će vama biti od velike važnosti jeste da je tretman brz, da nema neželjenih efekata, skoro pa sasvim bezbolan – jedino što možete osetiti je blago peckanje, ali ako je vaš stomak izuzetno osetljiv, može se primeniti anestetik krema 45 minuta pre izvođenja tretmana. Na ovaj način, biće vam sasvim komforno.
Pre nego što dođete na lasersku epilaciju stomaka, važno je da ne budete osunčani, znači, koža mora imati svoju prirodnu boju. Takođe, između tretmana, dlaku ne smete čupati iz korena, već ako vam smeta, odstranite je makazicama ili brijačem, a prilikom ponovnog tretmana potrebno je da izviruje iz površine kože bar jedan milimetar.
Posle nekoliko godina, moguće je da će biti potrebno ponoviti jedan tretman, čisto radi održavanja postignutog efekta. 
I da se vratimo na početak naše priče: trajno nežan i senzualan dodir vaše kože biće nešto što će se pamtiti zauvek, mnogo duže od svih glamuroznih toaleta, visokih potpetica i skupocenog nakita.

Epilacija stomaka – cena

Cene se kreću u rasponu od 50 do 100 evra za žene, i od 100 do 250 evra za muškarce.
 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Epilacija stomaka
Napišite komentar:
Marina Dakic

Četvrtak, 20.09.2018. 01:37

Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.

Petar Jankulovski

Četvrtak, 02.02.2017. 08:22

Cini mi se da najvise epilaciju stomaka rade zene. Pri tome, za veliki broj kozmetickih tretmana ili laserskih tretmana, je veoma bitno da su ciljana kategorija upravo zene.

Stojance Ristovski

Petak, 27.01.2017. 07:48

Koliko mi je samo poznato, svaka epilacija stomaka bas mora onako dobro i debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.

Jovana Milinkovic

Petak, 20.01.2017. 10:16

Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Nista vise dalje ne treba da se brinete po tom pitanju.

Milen Jovanovic

Utorak, 10.01.2017. 10:50

Ukoliko mene pitate, ona je zaista nesto posebno u sta mozete da imate puno poverenje.

Lea Stankovic

Sreda, 04.01.2017. 11:43

Sto se tice ove vrste epilacije, samo treba da se odlucite za kvalitet.

Filip Milutinovic

Sreda, 21.12.2016. 09:07

Epilacija stomaka je uvek osetljiva iz tog razloga sto je stomak bas onako osetljivo podrucje. Bas iz tog razloga treba da posetite bas neki dobar laserski centar.

Simona Vucinic

Četvrtak, 15.12.2016. 07:43

Ako biste uradili epilaciju stomaka, samo treba da znate da je to ipa posebno osetljivo deo u koji mozete da imate puno poverenje da ce posl toga izgledati kao nov.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 10:15

Po pitanju epicije stomaka, samo treba da pronadjete neki provereni laserski centar. Ukoliko bas to budete uradili, siguron necete imati sta previse da brinete o tome.

Todor Markovic

Petak, 02.12.2016. 01:52

Po pitanju ove vrste epilacije, zaista sam misljenja da oko toga, pre svega treba da se dobro raspitate.

Marta Dencevic

Utorak, 29.11.2016. 09:35

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna epilacija stomaka, ubedljivo je najbolje da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju Diona Hospital u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 10.11.2016. 10:37

Ukoliko ste vec u potrazi za kvalitetnom epilacijom stomaka, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite Eleonora Clinic u koju zaista mozete da imate i vise nego poverenje.

Janko Zivanovic

Petak, 28.10.2016. 11:43

Epilacija stomaka je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas sigurno nece izneveriti. Samo treba da izaberete neki provereni lasersi centar kao sto je primera radi DreamSkin.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 27.10.2016. 02:08

Epilacija stomaka jednostavno mora kvalitetno da se plati. U to jednostavno treba da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba. Epilacija stomaka je zbog toga nesto sto zaisat treba da bude nesto posebno.

Petar Jankovic

Sreda, 21.09.2016. 08:42

Veoma pouzdano mesto po pitanju epelicije stomaka je estetski centar Vlahovic. To je u svakom slucaju estetski centar u koji mozete da imate puno poverenje.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.09.2016. 10:26

O epilacija stomaka narocito treba racna da vode zene. To je postupak koji na svu srecu nije preterano zahtevan posto se zasniva na kvalitetnoj primeni lasera u jasno odredjene svrhe i ciljeve.

Marko Petrovic

Četvrtak, 01.09.2016. 08:44

Ukoliko imate potrebu da uradite neku kvalitetnu epilaciju stomaka, zaista nemate potrebu nesto previse da brinete posto epilacia stimaka nista ne bili a zaista donosi mnoge prednosti.

Dusan Markovic

Četvrtak, 18.08.2016. 10:39

Svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu. Stomak je jedna od osetljvh povrsina na koju svakako muskarci obracaju veliku paznju.

Jana Stankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 01:01

kada pricamo o kvalitetnoj epilaciju stomaka, onda su svakom slucaju treba da posetite neki od provernih laserskih centara u Beogradu. bar ih u danasnje vreme ima i vise nego dovoljno. Mislim da se u proseku neka uobicajena cena za epilacijku stomaka krece oko 90 eura.

Biljana Brankovic

Sreda, 27.07.2016. 11:50

Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 10:51

Ovaj metod mogu podjednako da preporucim kako muskarcima tako i zenama. Danas svako treba da izgleda lepo i uljudno, pogotovo sto je i danasnja moda takva da se popularno otkrivati razlicite delove tela.