Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija stomaka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija stomaka

Dodir baršunaste, svilene, nežne kože je nešto što će nekoga vama posebnog, ostaviti bez daha. Sa druge strane, ako postoje male, bodljikave dlačice, utisak koji ostavljate biće sasvim suprotan od željenog. 

Priuštite sebi harmoniju glatkog dodira, tako što ćete se jednom i zauvek rešiti upornih, dosadnih dlačica, tako da o tome više nikada nećete morati da razmišljate i brinete.

Trajna epilacija stomaka - iskustva

Regija stomaka je takva da se dlačice pojavljuju izuzetno velikom brzinom. Da bismo rešili ovaj problem, moramo ih redovno depilirati ili još češće brijati. Brijati dlačice je uvek „mač sa dve oštrice“, to jeste brza, efikasna, jeftina metoda, ali će dlačice biti vidljive, maltene, već narednog dana. Još gore od toga je, da brijanjem samo ojačavate koren dlake, koja biva sve jača i deblja. Znači, u suštini, postižete kontra efekat. Sa druge strane, depilacija voskom je bolna i nimalo prijatna, mada ima dugoročnije efekte od korišćenja brijača.

Borba sa dlačicama na nepoželjnim mestima je stalna, a naročito za regije koje nam stvaraju najviše muke, kao što je upravo – stomak. Jedino trajno rešenje je laserska epilacija stomaka, posle čega se isti problem više nikada neće javiti.

Laserska epilacija stomaka – kako se radi?

Laserskim zrakom se deluje na koren (folikul) dlake, čime se on oštećuje toplotnim dejstvom. Ovako oštećen koren dlake više nije sposoban da stvara dlačicu istog kvaliteta, a posle ponovljenih tretmana, prestaje u potpunosti da je proizvodi. Ukoliko ste osoba svetle kože a tamne boje dlake, vi ste idealni za lasersku epilaciju. Smeđe, plave, riđe ili sede dlačice, uklanjaju se dosta teže. 

Ono što će vama biti od velike važnosti jeste da je tretman brz, da nema neželjenih efekata, skoro pa sasvim bezbolan – jedino što možete osetiti je blago peckanje, ali ako je vaš stomak izuzetno osetljiv, može se primeniti anestetik krema 45 minuta pre izvođenja tretmana. Na ovaj način, biće vam sasvim komforno.

Pre nego što dođete na lasersku epilaciju stomaka, važno je da ne budete osunčani, znači, koža mora imati svoju prirodnu boju. Takođe, između tretmana, dlaku ne smete čupati iz korena, već ako vam smeta, odstranite je makazicama ili brijačem, a prilikom ponovnog tretmana potrebno je da izviruje iz površine kože bar jedan milimetar.

Posle nekoliko godina, moguće je da će biti potrebno ponoviti jedan tretman, čisto radi održavanja postignutog efekta. 

I da se vratimo na početak naše priče: trajno nežan i senzualan dodir vaše kože biće nešto što će se pamtiti zauvek, mnogo duže od svih glamuroznih toaleta, visokih potpetica i skupocenog nakita.

Epilacija stomaka – cena

Cene se kreću u rasponu od 50 do 100 evra za žene, i od 100 do 250 evra za muškarce.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Marina Dakic
Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.
02.02.2017
Petar Jankulovski
Cini mi se da najvise epilaciju stomaka rade zene. Pri tome, za veliki broj kozmetickih tretmana ili laserskih tretmana, je veoma bitno da su ciljana kategorija upravo zene.
27.01.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi je samo poznato, svaka epilacija stomaka bas mora onako dobro i debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
20.01.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Nista vise dalje ne treba da se brinete po tom pitanju.
10.01.2017
Milen Jovanovic
Ukoliko mene pitate, ona je zaista nesto posebno u sta mozete da imate puno poverenje.
04.01.2017
Lea Stankovic
Sto se tice ove vrste epilacije, samo treba da se odlucite za kvalitet.
21.12.2016
Filip Milutinovic
Epilacija stomaka je uvek osetljiva iz tog razloga sto je stomak bas onako osetljivo podrucje. Bas iz tog razloga treba da posetite bas neki dobar laserski centar.
15.12.2016
Simona Vucinic
Ako biste uradili epilaciju stomaka, samo treba da znate da je to ipa posebno osetljivo deo u koji mozete da imate puno poverenje da ce posl toga izgledati kao nov.
05.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Po pitanju epicije stomaka, samo treba da pronadjete neki provereni laserski centar. Ukoliko bas to budete uradili, siguron necete imati sta previse da brinete o tome.
02.12.2016
Todor Markovic
Po pitanju ove vrste epilacije, zaista sam misljenja da oko toga, pre svega treba da se dobro raspitate.
29.11.2016
Marta Dencevic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna epilacija stomaka, ubedljivo je najbolje da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju Diona Hospital u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
10.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko ste vec u potrazi za kvalitetnom epilacijom stomaka, ubedljivo je onda najbolje resenje da posetite Eleonora Clinic u koju zaista mozete da imate i vise nego poverenje.
28.10.2016
Janko Zivanovic
Epilacija stomaka je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas sigurno nece izneveriti. Samo treba da izaberete neki provereni lasersi centar kao sto je primera radi DreamSkin.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Epilacija stomaka jednostavno mora kvalitetno da se plati. U to jednostavno treba da imate puno poverenje da ce sve biti kako treba. Epilacija stomaka je zbog toga nesto sto zaisat treba da bude nesto posebno.
21.09.2016
Petar Jankovic
Veoma pouzdano mesto po pitanju epelicije stomaka je estetski centar Vlahovic. To je u svakom slucaju estetski centar u koji mozete da imate puno poverenje.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
O epilacija stomaka narocito treba racna da vode zene. To je postupak koji na svu srecu nije preterano zahtevan posto se zasniva na kvalitetnoj primeni lasera u jasno odredjene svrhe i ciljeve.
01.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko imate potrebu da uradite neku kvalitetnu epilaciju stomaka, zaista nemate potrebu nesto previse da brinete posto epilacia stimaka nista ne bili a zaista donosi mnoge prednosti.
18.08.2016
Dusan Markovic
Svaka zena treba da vodi racuna o svom izgledu. Stomak je jedna od osetljvh povrsina na koju svakako muskarci obracaju veliku paznju.
28.07.2016
Jana Stankovic
kada pricamo o kvalitetnoj epilaciju stomaka, onda su svakom slucaju treba da posetite neki od provernih laserskih centara u Beogradu. bar ih u danasnje vreme ima i vise nego dovoljno. Mislim da se u proseku neka uobicajena cena za epilacijku stomaka krece oko 90 eura.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da je genralno epilacija stomaka mnogo skuplja za muskarce nego za zene. Mislim da je prevashodni razlog u tome sto muskaraci obicno imaju jace dlake nego zene. Pri tome, u slucajevima kada muskarci rade epilaciju stomaka, potrebno je da se taj tretman ponovi nekoliko puta kako bi dao ocekivane rezultate.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Ovaj metod mogu podjednako da preporucim kako muskarcima tako i zenama. Danas svako treba da izgleda lepo i uljudno, pogotovo sto je i danasnja moda takva da se popularno otkrivati razlicite delove tela.