Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija prepona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija nogu i prepona - 1 tretman

Akcija -25% 6000 Din.
Laserska epilacija nogu i prepona - 1 tretman po ceni od 6.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trajna epilacija prepona

Akcija -33% 2399 Din.
Trajna epilacija prepona po ceni od 2.399 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija prepona

Niko od nas ne želi da se pojavi na plaži sa neurednim preponama. Sa druge strane, razne metode uklanjanja ovih dosadnih dlačica, kao što su brijanje, depilacija voskom i slično, ili su nedovoljno efikasne, u smislu da se malje veoma brzo ponovno pojavljuju i bivaju još bujnije i jače, ili je metoda bolna kada se dlake čupaju iz korena. 

Šta onda uraditi, a da bude trajno, po mogućnosti, da bude bezbolno, ili sa što manje bola, i da ne bude skupo? Zvuči kao teško pitanje, ali je odgovor jednostavan – trajna laserska epilacija prepona.

Epilacija prepona – iskustva

Laserska epilacija prepona je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomoću intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Suština terapijskog delovanja i jeste u tome – uz pomoć toplote, odnosno, termolize, uništava se folikul dlake. Tamne dlačice imaju dosta pigmenata i takva dlačica se jako brzo zagreje, za razliku od plavih, riđih ili sedih koje nisu preporučljive za lasersku epilaciju. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioniše. Ovom metodom možete se rešiti i uraslih dlačica.

Epilacija prepona – koliko tretmana je potrebno?

Uglavnom je potrebno od 3 do 5 tretmana. Razlog tome je što se laserskom epilacijom utiče samo na dlačice koje su u  fazi rasta, ali ne i na dlačice koje su u fazi mirovanja. Te dlačice koje miruju, nemaju pigment, i zbog toga se i ne zagrevaju upotrebom lasera. 

Između dva tretmana obično će proći par nedelja. Čeka se da koreni dlačica koje miruju postanu ponovo aktivni, odnosno da dlaka krene da raste. Naravno, tretman je efikasniji ukoliko je izraslo više dlačica.

Laserska epilacija prepona – kako se radi?

Usled delovanja laserskog zraka, koren dlačice se sasvim ošteti. Ako se koren manje oštetito, može vam izrasti tanja i svetlija dlačica. Laserska epilacija najbolje deluje na ljude koji imaju tamne malje i svetlu kožu. 

Korisno je znati da već nakon samo dva tretmana, vi ćete se trajno rešiti oko 60% ukupnog, odnosno, početnog broja dlačica. Takođe, bitno je istaći da koreni dlačica koji su uništeni, više se ne obnavljaju. Radi održavanja postignutog stanja, možete eventualno kroz 2 do 3 godine obaviti kontrolu i ponoviti jedan tretman.

Epilacija prepona – cene

Cene se kreću u rasponu od 2900 do 6000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

 

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija bikini zone (plitke prepone) najsavremenijim Diodnim laserom 808nm (bezbolan tretman)

Akcija -70% 1399 Din.
Epilacija bikini zone (plitke prepone) najsavremenijim Diodnim laserom 808nm (bezbolan tretman) po ceni 1.399 din samo u...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija CELOG TELA Diodnim laserom 808nm

Akcija -66% 12999 Din.
Epilacija CELOG TELA Diodnim laserom 808nm celih nogu sa bikini zonom po ceni od 12.999 din samo u Salonu lepote Gospođi...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -76% 9900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 9.900 din samo u Beauty Lounge klinici! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -71% 11900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 11.900 din samo u Beauty Lounge ordinaciji!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -76% 9900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 9.900din samo u Beauty Lounge centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 210 Eur
Brazilska epilacija + epilacija pazuha diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 210 evra! Salon lepote Maja ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 350 Eur
Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 35...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

19.09.2018
Zorica Simic
Ukoliko vec treba da uradite epilaciju prepona onda vam svakako preporucujem da to uradite laserskim metodom. Naravno, teba da vodite racuna da izbor salona bude adekvatan.
02.02.2017
Petar Jankulovski
Koliko mi se smao cini, ovo je jedan tipican zenski tretman. Jedino, sto su zene bas onako lakoverne tako da je pre ili kasnije veoma tesko da ne budu prevarene.
27.01.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, ovo je inace tretman koji u Beogradu dosta kosta i mozete slobodno da racunate da sa njim nikada i ne mozete proci nesto jeftine.
20.01.2017
Milen Jovanovic
Moje je licno misljenje sto se ovoga tice, da samo treba da se opredelize za kvalitet i da vise nista po tom pitajnu dalje ne treba da brinete.
10.01.2017
Marina Zivkovic
Ukoliko mene piatte, zaista je po ovom pitanju i vise nego bitno da se posavetujete sa bas nekim strucnim mestom u koje mozete da imate puno poverenje.
04.01.2017
Filip Milutinovic
Ako mene pitate, epilacija prepona nije bas za svakoga.
21.12.2016
Jovana Milinkovic
kada budes postao zensko onda tako nesto i mozes da uradis. To tada je najbolje da cutis. Naravno da je svakoj zeni stalo da izgleda sto je moguce lepse.
20.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Ja da sam zensko, nikada ne bih toliko para trosio na razlicite dermatoloske klinike i ordinacije.
14.12.2016
Lea Stankovic
Ako mene licno pitate, prepone mogu da budu bas osetljiva kategorija i bas iz tog razloga j potrebno da se psoavetujete sa nekim strucnim licem.
05.12.2016
Todor Markovic
Svaka zena ali i muskarac bi definitivno trebali da strogo vode racuna o svom fizickom izgledu.
29.11.2016
Simona Vucinic
Idealno resenje je da po pitanju epilacije prepona posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju MSB i sigurno se u tom smislu necete pokajati.
17.11.2016
Marta Dencevic
zaista bi idealno bilo kada biste po pitanju epilacije prepona posetili laserski centar Sofije Malbase. Tamo zaista poseduju visoko kvalitetnu opremu.
10.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetna epilacija prepona laserskim putem, onda je ubedljivo najbolje da posetite Dr. Borka Djordjevic.
28.10.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju epilacije prepona zaisat je biton da se po tom pitanju posavetujete sa nekom prijateljicom. Ona ce vas sigurno upititi na neko provereno mesto.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Definitno ohrabrujem sve zene koje su mozda na neki nacin malo skepticne da se opredele za tretman epilacije prepona i sigurno se po tom pitanju i u tom slucaju nece pokajati.
21.09.2016
Petar Jankovic
Epilacija prepona je nesto sto bez problema mozete da uradite u estetskom centru Vlahovic a da se pri tome ni malo ne pokajete.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko se odlucte da uradite kvalitetno epilaciju preporna sigurno se necete pokajati. pre svega, razlog zbog toga je taj sto je epilacija preporna nesto sto moze da se uradi u potpunosti bezbolno i iskljucivo laserskom metodom.
01.09.2016
Marko Petrovic
Epilaciju prepona nije toliko tesko uraditi ali je us vakom slucaju potrebno da se po ovom pitnjau jasno opredelite za kriterijum lepote. Odnosne, sve zene treba da vode racuna o svom fizickom izgledu.
18.08.2016
Dusan Markovic
Ukoliko imate potrebu da uradite kvalitetun epilaciju prepona, onda je u svakom slucaju najboljeresnje za vas da posetite estetski centar Vlahovic. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje i koje ima jedne od najboljih cena u Beogradu.
28.07.2016
Jana Stankovic
Cula sam da se veoma kvalittena epilacija prepona moze uraditi u laser centru DreamSkin. To je laser centar koji je opremljen savremenim aparatima u koje mozete imati puno poverenje. Takodje, to jelaser centar koji u svom radu koristi iskljucivo savremene dijagnosticke uredjaje.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu epilaciju prepona, onda je u svakom slucaju idealno resenje za vas da posetite estetski centar Vlahovic. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje. Ukoliko odlucite da ga posetite tokom radnog vremena, sigurno se necete pokajati.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Ukoliko vec treba da uradite epilaciju prepona onda vam svakako preporucujem da to uradite laserskim metodom. Naravno, teba da vodite racuna da izbor salona bude adekvatan.