Epilacija prepona Beograd

Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Juga Grizelja 20b
Beograd
Adresa: Prote Mateje 9
Beograd
Adresa: Kralja Petra 89
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Kosovska 34, Beograd
Beograd
Adresa: Trnska 27
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Štrosmajerova 9
Beograd
Adresa: Pavla Jurišića Šturma 8b, Beograd
Beograd

Epilacija prepona Novi Sad

Adresa: Železnička 11/36
Novi Sad
Adresa: Slovačka 17
Novi Sad
Adresa: Branka Ćopića 13
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija prepona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Epilacija bikini zone (plitke prepone) najsavremenijim Diodnim laserom 808nm (bezbolan tretman)

Akcija -70% 1399 Din.
Epilacija bikini zone (plitke prepone) najsavremenijim Diodnim laserom 808nm (bezbolan tretman) po ceni 1.399 din samo u...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija CELOG TELA Diodnim laserom 808nm

Akcija -66% 12999 Din.
Epilacija CELOG TELA Diodnim laserom 808nm celih nogu sa bikini zonom po ceni od 12.999 din samo u Salonu lepote Gospođi...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -76% 9900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 9.900 din samo u Beauty Lounge klinici! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija prepona

Niko od nas ne želi da se pojavi na plaži sa neurednim preponama. Sa druge strane, razne metode uklanjanja ovih dosadnih dlačica, kao što su brijanje, depilacija voskom i slično, ili su nedovoljno efikasne, u smislu da se malje veoma brzo ponovno pojavljuju i bivaju još bujnije i jače, ili je metoda bolna kada se dlake čupaju iz korena. 
Šta onda uraditi, a da bude trajno, po mogućnosti, da bude bezbolno, ili sa što manje bola, i da ne bude skupo? Zvuči kao teško pitanje, ali je odgovor jednostavan – trajna laserska epilacija prepona.

Epilacija prepona – iskustva

Laserska epilacija prepona je metoda trajnog uklanjanja dlačica pomoću intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost i pretvara je u toplotu. Suština terapijskog delovanja i jeste u tome – uz pomoć toplote, odnosno, termolize, uništava se folikul dlake. Tamne dlačice imaju dosta pigmenata i takva dlačica se jako brzo zagreje, za razliku od plavih, riđih ili sedih koje nisu preporučljive za lasersku epilaciju. Nastala toplota se prenosi na zidove i dno korena dlačice koji se time sagori i prestane da funkcioniše. Ovom metodom možete se rešiti i uraslih dlačica.

Epilacija prepona – koliko tretmana je potrebno?

Uglavnom je potrebno od 3 do 5 tretmana. Razlog tome je što se laserskom epilacijom utiče samo na dlačice koje su u  fazi rasta, ali ne i na dlačice koje su u fazi mirovanja. Te dlačice koje miruju, nemaju pigment, i zbog toga se i ne zagrevaju upotrebom lasera. 
Između dva tretmana obično će proći par nedelja. Čeka se da koreni dlačica koje miruju postanu ponovo aktivni, odnosno da dlaka krene da raste. Naravno, tretman je efikasniji ukoliko je izraslo više dlačica.

Laserska epilacija prepona – kako se radi?

Usled delovanja laserskog zraka, koren dlačice se sasvim ošteti. Ako se koren manje oštetito, može vam izrasti tanja i svetlija dlačica. Laserska epilacija najbolje deluje na ljude koji imaju tamne malje i svetlu kožu. 
Korisno je znati da već nakon samo dva tretmana, vi ćete se trajno rešiti oko 60% ukupnog, odnosno, početnog broja dlačica. Takođe, bitno je istaći da koreni dlačica koji su uništeni, više se ne obnavljaju. Radi održavanja postignutog stanja, možete eventualno kroz 2 do 3 godine obaviti kontrolu i ponoviti jedan tretman.

Epilacija prepona – cene

Cene se kreću u rasponu od 2900 do 6000 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.
 

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -71% 11900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 11.900 din samo u Beauty Lounge ordinaciji!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone

Akcija -76% 9900 Din.
Super cena! Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone po ceni od 9.900din samo u Beauty Lounge centru!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela (Može i na osunčanu kožu!)

Akcija -45% 700 Eur
Laserska epilacija celog tela (Može i na osunčanu kožu!) - 700 evra! Laserska epilacija - Dora Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija - cele noge + prepone GRATIS! (Može i na osunčanu kožu!)

Akcija -26% 9900 Din.
Laserska epilacija - cele noge + prepone GRATIS! (Može i na osunčanu kožu!) - 9.900 din! Laserska epilacija - Dora Centa...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija nogu i prepona - 1 tretman

Akcija -25% 6000 Din.
Laserska epilacija nogu i prepona - 1 tretman po ceni od 6.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trajna epilacija prepona

Akcija -33% 2399 Din.
Trajna epilacija prepona po ceni od 2.399 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Zorica Simic
Ukoliko vec treba da uradite epilaciju prepona onda vam svakako preporucujem da to uradite laserskim metodom. Naravno, teba da vodite racuna da izbor salona bude adekvatan.
Petar Jankulovski
Koliko mi se smao cini, ovo je jedan tipican zenski tretman. Jedino, sto su zene bas onako lakoverne tako da je pre ili kasnije veoma tesko da ne budu prevarene.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, ovo je inace tretman koji u Beogradu dosta kosta i mozete slobodno da racunate da sa njim nikada i ne mozete proci nesto jeftine.
Milen Jovanovic
Moje je licno misljenje sto se ovoga tice, da samo treba da se opredelize za kvalitet i da vise nista po tom pitajnu dalje ne treba da brinete.
Marina Zivkovic
Ukoliko mene piatte, zaista je po ovom pitanju i vise nego bitno da se posavetujete sa bas nekim strucnim mestom u koje mozete da imate puno poverenje.
Filip Milutinovic
Ako mene pitate, epilacija prepona nije bas za svakoga.
Jovana Milinkovic
kada budes postao zensko onda tako nesto i mozes da uradis. To tada je najbolje da cutis. Naravno da je svakoj zeni stalo da izgleda sto je moguce lepse.
Mihajlo Nastasovic
Ja da sam zensko, nikada ne bih toliko para trosio na razlicite dermatoloske klinike i ordinacije.
Lea Stankovic
Ako mene licno pitate, prepone mogu da budu bas osetljiva kategorija i bas iz tog razloga j potrebno da se psoavetujete sa nekim strucnim licem.
Todor Markovic
Svaka zena ali i muskarac bi definitivno trebali da strogo vode racuna o svom fizickom izgledu.
Simona Vucinic
Idealno resenje je da po pitanju epilacije prepona posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju MSB i sigurno se u tom smislu necete pokajati.
Marta Dencevic
zaista bi idealno bilo kada biste po pitanju epilacije prepona posetili laserski centar Sofije Malbase. Tamo zaista poseduju visoko kvalitetnu opremu.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetna epilacija prepona laserskim putem, onda je ubedljivo najbolje da posetite Dr. Borka Djordjevic.
Janko Zivanovic
Po pitanju epilacije prepona zaisat je biton da se po tom pitanju posavetujete sa nekom prijateljicom. Ona ce vas sigurno upititi na neko provereno mesto.
Nikolina Pantelic
Definitno ohrabrujem sve zene koje su mozda na neki nacin malo skepticne da se opredele za tretman epilacije prepona i sigurno se po tom pitanju i u tom slucaju nece pokajati.
Petar Jankovic
Epilacija prepona je nesto sto bez problema mozete da uradite u estetskom centru Vlahovic a da se pri tome ni malo ne pokajete.
Ivan Stojanovic
Ukoliko se odlucte da uradite kvalitetno epilaciju preporna sigurno se necete pokajati. pre svega, razlog zbog toga je taj sto je epilacija preporna nesto sto moze da se uradi u potpunosti bezbolno i iskljucivo laserskom metodom.
Marko Petrovic
Epilaciju prepona nije toliko tesko uraditi ali je us vakom slucaju potrebno da se po ovom pitnjau jasno opredelite za kriterijum lepote. Odnosne, sve zene treba da vode racuna o svom fizickom izgledu.
Dusan Markovic
Ukoliko imate potrebu da uradite kvalitetun epilaciju prepona, onda je u svakom slucaju najboljeresnje za vas da posetite estetski centar Vlahovic. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje i koje ima jedne od najboljih cena u Beogradu.
Jana Stankovic
Cula sam da se veoma kvalittena epilacija prepona moze uraditi u laser centru DreamSkin. To je laser centar koji je opremljen savremenim aparatima u koje mozete imati puno poverenje. Takodje, to jelaser centar koji u svom radu koristi iskljucivo savremene dijagnosticke uredjaje.
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetnu epilaciju prepona, onda je u svakom slucaju idealno resenje za vas da posetite estetski centar Vlahovic. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje. Ukoliko odlucite da ga posetite tokom radnog vremena, sigurno se necete pokajati.
Ivana Petrovic
Ukoliko vec treba da uradite epilaciju prepona onda vam svakako preporucujem da to uradite laserskim metodom. Naravno, teba da vodite racuna da izbor salona bude adekvatan.