Epilacija lica Beograd

Adresa: Vojvode Micka Krstića 1d, ( Dunavske terase, Karaburma )
Beograd
Adresa: Golubačka 11
Beograd
Adresa: Preradoviceva 9b
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Beograd
Adresa: Prote Mateje 9
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Kosovska 34, Beograd
Beograd
Adresa: Štrosmajerova 9
Beograd
Adresa: Trnska 27
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Kralja Petra 89
Beograd
Adresa: Pavla Jurišića Šturma 8b, Beograd
Beograd

Epilacija lica Novi Sad

Adresa: Železnička 11/36
Novi Sad
Adresa: Slovačka 17
Novi Sad
Adresa: Branka Ćopića 13
Novi Sad

Epilacija lica Kragujevac

Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac

Epilacija lica Niš

Adresa: Hajduk Veljkova 25
Niš
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Trajna epilacija muških jagodica - 3 tretmana

Akcija -39% 2199 Din.
Trajna epilacija muških jagodica - 3 tretmana po ceni od 2.199 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Trajna epilacija muških jagodica - 3 tretmana

Akcija -50% 1500 Din.
Trajna epilacija muških jagodica - 3 tretmana po ceni od 1.500 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija lica

Nijedna pripadnica lepšeg pola ne želi dlačice na licu. Nekada su postojale takozvane, „brkate žene“, koje su zbog svog izgleda bile primorane da rade u cirkusu, ali da je tada postojala epilacija lica, one bi verovatno bile privlačne dame, i bavile se možda čak i manekenstvom. No, šalu na stranu, lepo i glatko lice, bez dlačica, osim lepo oblikovanih obrva, nešto je što svaka žena želi.

Brijač je nekada bio „kralj“ među neprijateljima malja. Mnoge žene ga i danas koriste, ali se ipak može reći da ovaj kralj polako odlazi u istoriju, jer ima mnogo mana što se tiče efekata. Jeste da je on brz i bezbolan, ali vi ćete morati maltene, svakoga dana da brijete neželjene dlačice. To je baš zamorno i dosadno, zar ne? I ko još ima vremena za to?

Vosak – on je jedan grubijan. Kada nanesete vosak na svoje lice, stavite preko toga tračice, držite neko vreme, a onda – snažno cimnete, i u jednom potezu iščupate sve dlake istovremeno – pa to mora da boli!

Pinceta – nije ni ona ništa nežnija! Dlačica ima puno, a vi morate čupati jednu po jednu, postupak je spor i naravno, boli, a vi želite nešto brzo i bezbolno, zar nije tako?

Zbog čega biste maltretirali sebe kada postoji trajna epilacija laserom, uz pomoć koga se zauvek rešavate dosadnih malja?

Epilacija lica laserom

Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Tokom postupka epilacije, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren. Pošto se tretmani epilacije ponavljaju, svaki sledeći put ovo oštećenje postaje sve veće i veće, a dlaka koja se posle toga pojavljuje, postaje sve tanja i svetlija. Važno je znati, da ostale strukture kože vašeg lica, laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. 

Priprema lica za epilaciju

Da biste svoje lice pripremili za epilaciju laserom, potrebno je da ne čupate dlačice tri do četiri nedelje pre dolaska na tretman. Da vaše lice ne bi izgledalo neuredno, dozvoljeno je koristiti kreme za depilaciju, brijač ili makazice. Ostavićete da se vidi barem jedan milimetar dlake. Ne bi trebalo da dođete sa osunčanim tenom, već sa prirodnom bojom vašeg lica. 

Epilacija lica – da li boli?

Istina je da određeni bol postoji kada laser pogodi koren dlake. Međutim, ako ne želite to da istrpite, ili jednostavno, imate nizak prag bola, preosetljivi ste, za vas će se naneti anestetik u vidu kreme na lice. Na taj način, lice vam je zaštićeno, epilacija se izvodi, a bola nema. 

Laserka epilacija lica – iskustva

Kada ste završili tretman, vaša koža lica će biti blago crvena i ponekad blago otečena. Međutim, sve to traje kratko, svega dva do tri sata ili maksimalno do 24 časa od završetka procedure. Kožu lica možete oprati blagim sapunom, ne smete nanositi hemijske supstance direktno na lice, kao što su kreme, pomade, kozmetičke maske... Posle tretmana, svoje lice ne smete izlagati suncu niti ići u solarijum.

Epilacija lica – cene

Cene se kreću u rasponu od 50 do 90 evra.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Uradila sam epilaciju lica laserom i mogu samo reci da sam veoma zadovoljna. Epilacija lica je kostala oko 60 eura. Posle toga vise nisam imala problema sa dlacicama na licu.
Nikolija Milojevic
Mislim da je epilacija lica jedan veoma koristan tretman koji vam umnogome moze pomoci resavanju problema. Cene po kojima mozete izvrsiti epilaciju lica u Beograud su zaista i vise nego razlicite. Mislim da je u proseku neka tacna cena, kao sto pise u donjem komentaru oko 60 eura.
Petar Jankulovski
Zene jednostavno vole ove tretmane. Cak i kada smatraju da im ne koriste previse , one ih praktikuju i to je ipak nesot sto je potpuno normalno.
Stojance Ristovski
Moja zena mi kaze da cesto radi bas ovaj tretman ali da je problem u tome sto veoma kosta i nije bas jeftin. Ali , kaze da joj pomaze.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, nije ovo tretman z svakoga. Ukoliko se bas za njega odlucite sigurno je samo to da se necete nikada pokajati.
Marina Zivkovic
Sto se tice epilacije lica, najvaznija stvar je metoda kojom se radi i uredjaji koji to omogucuju. Upravo to je i nesto sto odredjuje samu cenu.
Filip Milutinovic
Ona jeste u kategoriji estetske hirurgije ali bas iz tog razloga ona nije bas za svakoga.
Jovana Milinkovic
Ako mislite da uradite kvalitetnu epilaciju lica, onda svakako da trebad a vodite racuna da je uradite u nekom proverenom laserskom centru.
Mihajlo Nastasovic
Kada pricao o epilaciji lica, samo trebad a znate da je veoma vazno da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim proverenim mestom u koje mozete da imate puno poverenje.
Lea Stankovic
Samo po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet i vise nisat po tom pitanju ne treba da brinete.
Todor Markovic
Ako nesto po pitanju epilacije lica moze da vam pomogne, onda je to kvalitetan tretman putem lasera.
Simona Vucinic
Epilacija lica se granici sa zahvatom estetske hirurgije. U tom smislu, najbolje je da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju Galathea.
Marta Dencevic
Po pitanju kvalitetne epilacije lica, samo treba da posetite provereni laserski centar kakva je Sofija Malbada i sigurna sam da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetna epilacija lica, treba d budete svesni da se sve u dansnje vreme radi laserskim putem te je prema tume, ubedljivo najbolje da posetite dr. Bransilava Piscevic.
Janko Zivanovic
Da imam potrebu za epilacijom lica i ja bih to uradio i ne bih se toga stideo. Zaista nemam problema po tom pitanju.
Nikolina Pantelic
Epilacija lica je nesto sto definitvno ne mora puno da kosta ali je u svakom slucaju nesto sto je potrebno da na kvalitetan nacin savladate bez odredjenih problema.
Petar Jankovic
Koliko samo mogud a vidim epilacija lica je jedan poprilicno zahtevan deo svake estetske hirurgije. Pri tome, mogu samo da vidim da se sve veci broj ljudi podvrgava ovom zahvatu.
Ivan Stojanovic
Evo slobodno mogu u tom smislu da preporucim jedno takvo profesionalno mesto. Dr. Bojic je primer takvog mesta u koje mozete da imate puno poverenje. Pri tome, to je laserski centar koji u svom radu korisit iskljucivo savremenu tehnologiju.
Marko Petrovic
Ukoliko vec zelite da uradite neku kvalitentu epilaciju lica. Onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim mestom u koje mozete da imte puno poverenje.
Dusan Markovic
Slazem se sa tim da sve treba i mora da se radi na naucnoj bazi. Ako ste vec resili da uradite epilaciju lica, onda bi u svakom slucaju najbolje resenje za vas bilo da posetite nekog dobrog i pouzdanog estetskog hirurga kao sto je primera radi dr. Branislav Piscevic.
Jana Stankovic
jeste, u proseku je to neka cena za epilaciju lica. U svakom slucaju mislim da vredi svaku paru. Pre svega tu mislim na zene koje imaju nesto izrazenije hormone koji uslovljavaju maljavost. daleko smo od srednjeg veka kako bismo izbegavali neke nove stvari.
Biljana Brankovic
Mislim da je epilacija lica jedan veoma koristan tretman koji vam umnogome moze pomoci resavanju problema. Cene po kojima mozete izvrsiti epilaciju lica u Beograud su zaista i vise nego razlicite. Mislim da je u proseku neka tacna cena, kao sto pise u donjem komentaru oko 60 eura.
Ivana Petrovic
Uradila sam epilaciju lica laserom i mogu samo reci da sam veoma zadovoljna. Epilacija lica je kostala oko 60 eura. Posle toga vise nisam imala problema sa dlacicama na licu.