Dušeci za bebe Beograd

Adresa: Stubline 112
Beograd
Adresa: Smederevski put 22dj
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dušeci za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dušeci za bebe

Za vašeg najmlađeg člana porodice, koji sanja najslađe i najlepše snove, svakako želite dušek na kome će se osećati kao da lebdi na oblaku. Stoga je potrebno veoma pažljivo pristupiti odabiru dušeka, koji će zadovoljiti sve vaše zahteve po pitanju komfora i udobnosti.
 
 

Kako odabrati dušek za bebu?

Hajde na početku ovog dela teksta da razjasnimo šta je to u stvari dušek i čemu on služi, a da to nisu klasična objašnjenja koja svi znamo. Dakle, osnovna funkcija dušeka jeste da predstavlja potporu koja podržava delove tela koji su nam teški. Tu mislimo na ramena i kukove. 
U tom svom delu, dušek se najviše oblikuje prema onome ko spava na njemu, da bi pri tome ruke, noge, kao i leđa ostali ravni. Malo ljudi zna, ali dok ležimo, kičma bi trebalo da bude isto oblikovana kao i kada stojimo. Na nekvalitetnim dušecima to nije slučaj, pa se kičma krivi u obliku latiničnog slova S, a to svakako ne želite za vašu bebu, već najkvalitetniji dušek, sa najboljim karakteristikama.
Neki od najpopularnijih dušeka za bebe su oni koji prate opredeljenja najpoznatijih svetskih proizvođača u smislu kvaliteta, a pri tome se u izradi koristi ispuna od visokokvalitetnih vrsta pena. 

Vrste dušeka

Dušeci mogu biti:
- sa žičanim jezgrom
- bez žičanog jezgra
- dušeci sa lateks jezgrom
- dušeci za kolevke
- dušeci za prenosive krevece.

Kakav dušek za bebu treba da bude?

Naravno, vi želite najbolje, ali možda ne znate šta to najbolje, u stvari, podrazumeva? Dakle, vrlo je bitno od čega je izrađena presvlaka dušeka. Ona pre svega mora biti prijatna na dodir i jako važno – antialergijska. 
Dušek nije stvar koja se kupuje svaki dan, i potrebno je da on vašem detetu služi dugo, a da pri tome ostane kao nov, odnosno, da vremenom ne poprimi određene deformitete i oštećenja. U toj dugovečnosti se ogleda i sam kvalitet dušeka za bebe.
Kada stavite svoju bebu na dušek, on joj mora biti prijatan i udoban za spavanje. 

Dušeci za bebe – iskustva

Pomislite li nekada, koliko je loših dušeka krivo za nepravilni razvoj kičme deteta? Kupovina dušeka nikako nije mesto gde bi trebalo štedeti novac. Naprotiv. Potrebno je imati u vidu da u ovom uzrastu dece dolazi do formiranja muskulature, pravilnog držanja tela, kao i ukupnog psiho-fizičkog razvoja i rasta. 
 
 
Izbor dušeka je direktno odgovoran za zdravlje vašeg deteta, pa njegovom izboru bi trebalo posvetiti naročitu pažnju. 
Dušeci za bebe su izrađeni po određenim standardima kao i potrebnim normama za dečije krevetiće. 
Za spokojan san vašeg deteta a i vas, birajte najbolje i najkvalitetnije dušeke za bebe!

Dušeci za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 1489 dinara za dušek za kolevku, preko 2699 din. za ortopedski dušek, sve do 4990 dinara za prenosivi dušek za prenosive krevece, koji se savija u sopstvenu torbu, radi lakšeg nošenja. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
Misljenja sam da je kvalitetan dusek za bebe jako bitna stvar. Pre svega, nije to sad u pitanju pomodarstvo mladih roditelja vec to posmatratam cisto objektivno. Kvalitetan dusek je jako bitna stvar za normalan kostani razvojoj kod pasa.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ovi duseci i nisu bas nesto posebno kvalitetni. Sve druge stvari su onda koliko se meni samo cini jedno prosto gubljenje vremena. Mada, od oprema za bebe, definitivno postoji mnoga oprema. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Po pravilu, nisu oni ni malo nesto sto je toliko lako pristupacno i jeftino.
Filip Milutinovic
Nisu ovi duseci nesto sto posebno treba da se plati. Mada, postoje naravno i oni koji nisu bas previse jeftini.
Marta Dencevic
Po meni nikada ovi duseci ne mogu da budu toliko dobri koliko bi zapravo trebali da budu.
Mihajlo Nastasovic
Sto se njih licno tice, mislim da je kvalitet uvek i vise nego vazan.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene i njih licno tice, duseci za bebe su zaista nesto posebno. Sve drugo je daleko manje vazno.
Todor Markovic
pre svega je osnovna stvar u tome da skoro svi duseci za bebe bas moraju debelo da se plate.
Nikolina Pantelic
Koliko se samo meni cini, ovde je zaisat potrebno da se onako ozbiljno odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje bitno.
Janko Zivanovic
Sto se tice duseka za bebe, samo treba da se odlucite za kvalitet. Mada, problem je u tome sto cene nisu ni malo pristupacne.
Jana Stankovic
Po pitanju duseka za bebe, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete na prvom mestu uradili, onda vam sigurno necete biti zao da to kvalitetno i platite.
Petar Jankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje resenje da po pitanju kvalitetnih duseka za bebe, samo treba da posetite neko provereno mesto kao sto ih sva sreca ima dosta u Beogradu.
Biljana Brankovic
nema sta da sumnjate. kvalitetni duseci za beeb moraju I kvalitetno da se plate. Zato je najbolje resenje da posetite Erga.
Ivan Stojanovic
Uglavnom prodavci mogu i sami da preporuce neki kvalitetan dusek. Tako je mozda cak i izvodljivo na nadjete neki polovan okvir a da na kraju samo kupite nov dusek i tako na krajud a dobijete i ''nov'' krevetac.
Marko Petrovic
Po mom misljenu svaki roditelj treba da vodi racuna o izboru pravilnog duseka za svoju bebu. To je dusek koji svakako moze na pravilan nacin uticati na rast i razvoj deteta.
Dusan Markovic
Misljenja sam da je kvalitetan dusek za bebe jako bitna stvar. Pre svega, nije to sad u pitanju pomodarstvo mladih roditelja vec to posmatratam cisto objektivno. Kvalitetan dusek je jako bitna stvar za normalan kostani razvojoj kod pasa.
Mihajlo Nastasovic
Todore, supruga i ja uglavnom sve kupujemo u Dexi Co. Konkretno dusek od lateksa smo tamo uzeli. zaovoljni smo cenom i kvalitetom. Ne znam da li je roba kineska ali zato znam da je odobrog kvaliteta. Uglavnom sve sto smo na pocetku (pre dve godine) kupili, imamo i danas.
Jovana Milinkovic
Za svoju bebu sam kupila dusek od zicanog jezgra. Bas sam zadovoljna. Dusek sam kupila u radnji Miljkovic po veoma povoljnoj ceni. Slobodno mozete da posetite ovu radnju. Imaju veliki izbor razlicitih proizvoda opreme za bebe koje se mogu kupiti po veoma povoljnim cenama.
Todor Markovic
Da li pored Miljkovic neko ima jos pozitivno iskustvo sa ovom vrstom bebi opreme? Po meni u danasnje vreme ima veliki borj radnji ali malo kvalitetne robe. Uglavnom je sve kinesko.