Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Portikle
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Portikle

Slobodno možemo reći, da beba nije beba ako nije musava! A sa njom, često i mama! Da bi se stvorio bar neki red pri hranjenju najmlađeg člana porodice, u pomoć priskaču portikle za bebe.

 

 

One će omogućiti lakše hranjenje, a što interesantnija portikla, sa veselim bojama i lepim dezenima, to će apetit vaše bebe biti veći, a to je svakako ono što želite.

Portikle za bebe

Beba zaista ne može jesti bez ovog “pomoćnog sredstva“ za hranjenje, nazovimo ga tako. Vrlo brzo bi odeća bila isprljana i mokra, pa biste morali bebu da presvlačite nakon svakog obroka. Iskuvavanje veša bilo bi više puta dnevno i tome ne bi bilo kraja.

Portikle su veoma jednostavno rešenje da do toga ne dođe, i pri tome će vam uštedeti značajnu sumu novca koju biste dali na održavanje higijene odeće, da ne pričamo o uštedi vašeg vremena i vaših živaca.

Veliki izbor portikli za bebe možete pronaći na web prezentacijama prodavnica bebi opreme, gde su date slike sa detaljnim opisom proizvoda. Možete videti od čega je portikla napravljena, dakle koji materijal je u pitanju, zatim uporediti cene artikala te kada se odlučite za kupovinu u par koraka možete proizvode dodati u korpu.

Portikle za bebe ubrzo će biti na vašoj adresi, a uskoro i u upotrebi na sveopšte zadovoljstvo. 

Uvek možete prošetati do najbliže ili najomiljenije prodavnice opreme za bebe i tu pogledati širok izbor te se odlučiti za željenu portiklu.

Unikatne portikle za bebe

Pored klasičnih portikli, postoje firme koje se bave prodajom unikatnih modela, to jest moguće je da na portikli bude ispisano ime vašeg deteta, možete odabrati sliku lava, slona, žirafe, Miki Mausa ili svega drugog što vaša beba voli i u čemu će uživati dok klopa.

 

 

Roditelji vole da prilagode boje temperamentu svog deteta, jer oni znaju da i te sitnice utiču na opšte bebino raspoloženje kada je apetit u pitanju.

Od čega su izrađene portikle za bebe?

Naravno, prva asocijacija nam je da ovakvi delovi bebi opreme moraju biti napravljeni tako da se lako i jednostavno održavaju, jer će stalno biti uflekani. Podrazumeva se da morate imati više portikli, jer su one uvek neophodne.

Iz tog razloga, materijal koji se koristi za izradu je mekani PVC materijal, a možete ih naći u omiljenim dečijim bojama plava, roze ili zelena.

One su dovoljno velikih dimenzija da u potpunosti sprečavaju prosipanje hrane po odeći a pri tome neće smetati vašoj bebi i ona će je rado nositi oko vrata.

Portikle možete prati i u mašini za veš, a u pakovanjima ćete pronaći jedan, tri ili pet komada. Postoje portikle na kopčanje, koje imaju nepropusnu najlonsku foliju sa donje strane, što je posebno praktično i važno. 

Portikle – cena:

Cena se kreće u rasponu od  245 din. do 580 dinara za tri velike portikle od PVC materijala, sa džepom koji sprečava prosipanje hrane po odeći bebe. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Dragana Misic
Gde bih u Beogradu mogla da nadjem lepe portikle? Interesuje me, ako naravno i sve mlade mame, da kvalitet bude na nivou. Molim za odgovor. Pozdrav lea
07.08.2017
Lea Stankovic
Sve portikle za bebe su definitivno nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu. U Beogradu, portikle za bebe mogu da se kupe bukvlano na svakom koraku.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Sa portiklama je stvar u tome da u svakom slucaju treba da se debelo plate da bi vas dobro posluzile.
25.04.2017
Simona Vucinic
Sto se portikli tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu kada o njima pricamo sigurno je kvalitet nesto sto je jako bitno.
28.03.2017
Marta Dencevic
Nisu one bas tako dobre kao sto se mozda na prvi pogled cini. Sve je to po meni gubljenje vremena.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Samo je vazno da vam ove portikle sto duze potraju i da se stop manje maste.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, sto se portikli tice, kvalitet je i vise nego vazan. Ako se bas za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pre ili kasnije pokajati.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko se samo meni cini, sto se tice portikli, najbolje je da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju je samo vazno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari dalje i nisu bas toliko sigurne.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice portikli, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista ne treba vise da vas brine.
19.12.2016
Jana Stankovic
Sva sreca pa savremene majke u danasnje vreme imaju dovoljno vremena da se bave pranjem portikli tako da im to i nije vise toliko veliki problem.
30.11.2016
Petar Jankovic
Mozda su portikle jedan od najprodavanijih delova bebi opreme.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite kvalitetne portikle, onda je definitivno najbolje da posetite radnju koja se zove Topers. To je svakako mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Svaka beba na sebi da ima portiklu posto je vecina njih sklona da poprilicno pljucka na sebe.
25.08.2016
Marko Petrovic
Po meni je ta cena od 500 dinara malo jaca cena. Sigurno se portikle mogu kupiti i po nesto jeftinijim cenama na razlicitim mestima u Beogradu.
21.07.2016
Dusan Markovic
Neka uobicajena cena po kojoj se mogu kupiti portikle u Beogradu se krece od nekih 500 dinara pa na vise. Pri tome svaki roditelj bi trebao da ima po nekoliko u rezervni posto se u odredjenom periodu zivota deteta poprilicno prljaju.
17.06.2016
Marina Zivkovic
Imas dosta prodavnica u Beogradu. Mislim da su ti portikle odlicnog kvaliteta u Beba Kids i Beba Brestill. Najbolje da posetis te radnje i da se nalicu mesta raspitas o cenama. Srecno u kupovini!
16.06.2016
Lea Stankovic
Gde bih u Beogradu mogla da nadjem lepe portikle? Interesuje me, ako naravno i sve mlade mame, da kvalitet bude na nivou. Molim za odgovor. Pozdrav lea