Dodaj firmu

Bebe najčešće viđamo u njihovoj omiljenoj uniformi, a to su bodići za bebe. Oni su veoma praktični i naši najmlađi članovi se u njima osećaju jako prijatno. Pri tome, zahvalni su za održavanje, pa je beba uvek čista i uredna.

Poznato je da je bebina koža jako osetljiva, pa se pri izradi bodija za bebe koristi uglavnom 100 posto pamuk. Pošto bodi nije interesantan ni vašoj bebi a ni vama ako nije zanimljivog i šarenog dezena, proizvođači su se pobrinuli za to. 

Štampa koja se koristi pri izradi je na bazi vodenih boja, podložna pranju na najvišim temperaturama. Dakle, moguće je iskuvati bodi na 95 stepeni u veš mašini.

Najmanje veličine su 62, od perioda rođenja bebe, a najveće od 92. 

Atlet bodi za bebe

Ovo su posebno zanimlivi modeli bodija za bebe, koji su bez rukava. Takođe od pamuka, u raznim bojama. Posebno su zgodni za leto, zbog visokih temperatura.

Možete birati narandžastu, roze, plavu, zelenu...

Bodi sa kratkim rukavima

Kada je toplo, vašoj bebi takođe prijaće i bodi sa kratkim rukavima. Pored jednobojnih, u zavisnosti da li imate dečaka ili devojčicu, možete birati i prikladno dizajnirane bodiće sa zekama, medama, Miki Mausom i slično. Uvek postoji varijanta duhovitih natpisa.

Bodi sa dugim rukavima

Kada je vreme takvo, da moramo misliti o toploti naše bebe, biramo bodije sa dugim rukavima. Oni su veoma topli, a takođe izrađeni od najkvalitetnijeg pamuka, pa će se vaša beba osećati prijatno i udobno. 

Dostupni su u različitim veličinama, kao i bojama i dezenima. Od boja možete birati plavu, roze, bež, narandžastu, zelenu...

Održavanje bodića za bebe

Kao što smo istakli, svi bodiji se mogu otkuvati u veš mašini, pa će vaša beba uvek biti čista i mirisna. Ni štampa koja se koristi pri izradi, neće biti tom prilikom oštećena, pa će bodić vaše bebe biti dugotrajan i uvek izgledati kao nov.

Online naručivanje bodića za bebe

Prodavnice bebi opreme poseduju atraktivne web prezentacije, gde se može iz fotelje naručiti sve što je potrebno vašoj bebi. Ovo je veoma važno, kada se zna koliko je tempo savremenog života brz a naročito ako imate najmlađe članove porodice.

U kataloškoj ponudi, možete birati između mnoštva modela bodića za bebe, odabrati željenu veličinu i boju, broj komada i saznati informacije koje se tiču karakteristika samog odevnog predmeta, sve do njegove cene. 

Naručivanje je obično u par koraka i bodići koje ste naručili će već sutradan biti na vašem kućnom pragu.

Sa druge strane, ljubazni prodavci u sedištima prodavnica bebi opreme, uveć će vam rado izaći u susret sa savetima, ukoliko se odlučite da sa vašom bebom prošetate gradom i obavite šoping.

Bodići za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 345 din. do 455 dinara, u zavisnosti da li birate atlet bodi, bodi sa kratkim ili dugim rukavima ili sa štampom.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Idi na vrh strane